Wpisy 13 603 – 13 702
10 lutego 2008 15:17 → 11 lutego 2008 13:15, 100 wpisów
...A jeżeli EXPEKT sponsoruje twoją stronę to może byłby zainteresowany ufundowaniem jakiejś nagrody dla najlepiej typujących .
...ja ufunduję -jak trafię 10/10 :) Tylko pewnie sam ją odbiorę wtedy też:) Mówiłem, że jestem egoistą:)hahh
W kolejce są jeszcze Typowania->TOP100 dla pozostałych gier liczbowych i jak zauważył matycz - typowania 10-ek na stronie. Jest to kwestia kilkudziesięciu godzin pracy, ale ciągle się to odkłada, bo mam też inne rzeczy na głowie. Pozostaje mi powiedzieć: Proszę o cierpliwość :)
Dzięki Pasko! Tak, cierpliwość jest potrzebna wszystkim, do wszystkiego... nawet do mojej Jadźki też:)
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
JOZIN KTO TU MUSI BYĆ CIERPLIWY I DO KOGO TO NIE BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ.NIE WRACAM DO CIEBIE ,ZMIENIAM NUMER TELEFONU A BOLEK TEŻ NOWEGO NIE DOSTANIE.
Witam!
--> 2-6-24-29-34-45-52-56-64-78 <--
Propozycje do listy przebojów :-)
Pozdrawiam!
--> 2-6-24-29-34-45-52-56-64-78 <--
Propozycje do listy przebojów :-)
Pozdrawiam!
Mercedes ,a Ty tak nie myślisz.Ja lubię jak jest wtorek ,bo potem jest środa i do piątku już blisko hihihihihi,gdzie masz swoja syrenę?
SYRENKA której przesyłam GORĄCE BUZIAKI pewnie odpłynęła do innego morza gdzie cieplej - a co do kumulacji no cóż przydałoby się trafić tę 6 choćby było ich z 10
..zawsze potem można by było się chwalić że się trafiło tę 6 a że mało płacili no cóż zwykły pech
Jadziuniu, Kochanie, jak sobie Bolka przypomnę, to aż mnie trzepie, jak kulami w maszynie losującej:) Już mi cierpliwości do Ciebie brakuje! Nie dawaj Syrence numeru, bo się przejedziesz na Syrence 102,tak na 102, buziaki 102! Jadwiga, wracaj, bo nie mogę zapomnieć jak mnie prałaś za złe typowania, brakuje mi tego!
jozin ty masochisto jeden pozwalałeś się prać co z ciebie za chop
...wiem Jadźka, że Syrena ma coś w sobie, ja mam na zewnątrz -a Tobie to przecież zawsze bardziej odpowiadało! Jadźka wróć!
http://video.google.com/videoplay?docid=-1595413974366187418&q=ale+jaja&total=1260&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
..to ja- m.in. jak gram na Keyboardzie:) Co z Tobą Jadźka? Widzisz, jak tylko o Tobie pomyślę -już mi się dźwiga, Jadwiga:) Wracaj!
...Mercedesie Drogi -to Jadźka zrobiła mi takie "pranie mózgu", że je polubiłem nawet...
JOZIN nic z tego nie wraca,tylko mnie lubisz to sobie lub.Bolek to mnie choć troche kochał a ty draniu ....Złote góry obiecałeś a potem zwiałeś.
..ale jak dziś padnie 2 w ML -powrócisz Jadźka!!!!!
JOZIN NAPISAŁEŚ ,ŻE MNIE TYLKO POLUBIŁEŚ A JA MOGE WRÓCIĆ TYLKO WTEDY JAK MNIE BĘDZIESZ KOCHAŁ.2 MOZE WPANIE ALE 42 JEST ZE MNĄ I MNIE POCIESZ
Jeżeli graliście moimi typami,które podawałem wczoraj wpis nr.13542 to już wygraliście bo Perugia wygrała 3:1 a Real ostatni z typów prowadzi 5:0 jeszcze zostały liczby choć już jestem 200zł na plusie
...Jadźka, będę Cię kochał, jak jeszcze Romano liczby wejdą...:) Powodzenia:)
O Real już 6:0,to już napewno nie/przegra
Śmiej się pepiczek, śmiej z 1,2,3- zobaczysz, że w tym tygodniu wpadnie.
CHYBA RACZEJ JUŻ NIE JOZIN . A W PAMIĘCI POZOSTANĄ TE MIŁE CHWILE ......
Matycz bo albo miłość albo fortuna sam musisz wybrać...Pozdrawiam
Panie Matycz ja tego nie wiem .Dla jednych liczy się fortuna a dla drugich miłość.To pan musi wybrać do ,której z grup się zalicza.
A jak traficie 6 w lotka to ta będziecie wyglądać http://www.youtube.com/watch?v=vLrqY0dZ988&feature=related
Tu to samo Julciu jednakowo się liczy, z tym, że z przewagą tego ostatniego ostatnimi czasy, niestety. Ja zawsze mam przed oczami tytuł ostatniej księgi "Pana Tadeusza" :) Pozdrawiam
Dzieki Panie Matycz za odpowiedz ,teraz rozumie wszystko, życze powodzenia.
na 2 jeszcze trzeba trochę poczekać powiem wam kiedy wpadnie na pewno nie dzisiaj
Panie Matycz "Kochajmy się"
" Na koniec z trzaskiem sali drzwi na wściąż otwarto..............
" Na koniec z trzaskiem sali drzwi na wściąż otwarto..............
Orek -dziś wpadnie:) Właśnie Julciu "Kochajmy się" i wygrywajmy fortuny...:)
Ano,ja sem rad,Fiolko,jako piszesz,jedno Ci rzikam,ne hraj:1,2,3,odna dwa,tri,do cvrtka,pono,me se ne widi jako se wystupi.dasledanou.
Panie Matycz kochają sie to Jadzia i Jozin ,bo my raczej nie.Tylko co jest do szczęscia potrzebne miłość czy fortuna????
...i wszystkim się zdawało, że to matycz wciąż mataczy jeszcze... A to LOTTO grało:) Powodzenia dziś, pozdrawiam. (zobaczymy Orek czy pójdzie 2 czy 42 czy może obie...?:)
A teraz cisza przed losowaniem he he odliczamy czas do kolejnej porażki jak codzień Julcia - i z nowu dupsko boi ale nie od opalania tylko ujerzania kobyły w siodle ale relax był a rano żeczywistość PRACA!!!
popatrzcie ile w typowaniu jedynek jest zerówek pewnikiem z 5 z nich wejdzie na 102 co wy na to
Cześć Mario Rokito:) Myślisz, że dziś może się powtórzyć trójka 38,42,60 ?
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Mario mnie tez pupa boli ,ale masaż wszystko wyleczy hihihihi. A cisza jak zawsze .Pozdrawiam
Nie mam passy dobrej ostatnio Orek. Gratuluję Mario za Typowania -oby tak dalej:) Cześć, powodzenia jutro:)
w lotku dziś, jak w życiu, nic nowego, nic dobrego, a jakby człowiek się głębiej zastanowił to tylko się płakać chce... do jutra, punkt 21:55...
a ja dzisiaj 3 na dobry jutrzejszy dzionek matycz nie martw się jutro będzie nowy lepszy dzień
Dzięki Sandacz za pocieszenie -gratuluję -ładnie! Pewnie, że nie da się zawsze przegrywać, myślę, że kiedyś wspólnie uda nam się rozbić bank LOTTO:) Pozdrawiam, powodzenia jutro też:)
Coś ci nie poszło ferdku kiepski co? pozdrawiam!!!
przez 3 godziny dzisiaj siedziałem nad moją unikatową analizą do Dużego Lotka... Jak we wtorek zgarnę kumulację to się z wami podzielę wiedzą, jak nie to i tak nie ma sensu...
Paeta ja nigdy nie miałem brata :
ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......sam to napisałeś Czy myślisz że mój ojciec coś spłodził , o czym mi nie wiadomo ??????????????
ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......sam to napisałeś Czy myślisz że mój ojciec coś spłodził , o czym mi nie wiadomo ??????????????
To była przenośnia........ ot,taka.......literacka Pozdrawiam,i gratuluję zdobytego pucharu.Zyczę dalszych sukcesów na polu poetyckich wyzwań.
http://www.multipasko.pl/typowania/jozin_z_bazin/ml/pewniaki/
Dobrze, że nie gram progresją na pewniaki, bo bym się wyżył chyba na Jadwidze:) Jadźka wróć!
Dobrze, że nie gram progresją na pewniaki, bo bym się wyżył chyba na Jadwidze:) Jadźka wróć!
JOZIN jak mam wracać jak ty na mnie zły jesteś .Dałam Tobie wczoraj popalić .2 nie wpadła powiesz ,że to moja wina.Kocham Cię ale.....
Gram i gram i nie mogę wygrać ,kto mi pomoże ???
krakowianko,my wszyscy gramy i nie możemy jakoś wygrać 10/10,ale chyba nikt nam nie pomoże.Tu potrzebny jest 1 szczęścia łut.Jeśli go się niema to lepiej w ogóle nie grać.Powodzenia i życzę ci jednego szczęścia łut,może go znajdziesz,bo my na razie na niego ni natrafiliśmy.
szukam pomocy a ty nic
Pomoc, znajdziesz w dziale typowania.Tam typują najlepsi i z nich możesz.wybrać liczby do skreślenia.Miedzy innymi są tam moje typy.Powodzenia.
JOZIN TY CHOLERO GDZIE JESTEŚ,PEWNIE SIĘ ZAPIŁEŚ BO 2 WCZORAJ NIE WESZŁĄ.
Przecież liczb ci nikt nie poda - gdybyśmy umieli je przewidzieć to wystarczyłby tydzień i już żaden z nas by nie siedział na tej stronie tylko na Karaibach :)
Beezqp - jak tam prgnozy na DL?? :):D Ja narazie mysle + na numerek dzisiaj :D
wczoraj siedziałem jak chory psychol do 2 w nocy żeby coś wydukać z moich tabelek... potem śniły mi się dziwne rzeczy
karkowianka - ile liczb potzrebujesz?? 10?? moge sie postarac wybrac najbardziej prawdopodobne ktore wpadna ale x PLUSEM! Jesli chcesz?? Nie zajmuje sie ML a czasme cos konkretnego wejdzie.
maniek50 a mnie podaj 4 liczby i zeby wpadły oc dwie :)
eeellaaaa - ok zaraz ci podam tylko pomysle chwilke ale pamietaj proroiem nie jestem :)
ok maniek bo mi ostatnio zle idzie nie martw sie jakby cus to reklamacji nie bede składac :)mnie sie podoba 2,18,52,29 ale mój ostatni pech nie wskazuje na wypadnięcie ich:)
JOZIN TY MNIE DZIŚ CHYBA PRZELECISZ Z 2 JAK TYLKO WPADNIE , WRACAM DO CIEBIE
Oki, Jadźka 2 razy Cię przelecę, tylko wróć!
eeellaaa - masz ode mnie szosteczke:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
maniek ja stojące ty latające wymieszam i moze cus z tego bedzie nie dziękuje bo zapesze :))))
liczby stojace sa najgorsze wedlug mnie dlugo sie czeka ale po pewnym czasie wpadaja zazywaczaj jak ich sie nie pusci multi jest zdradliwe:)
no tak z tym to masz racje.Ja juz długo męcze te 2 i teraz szkoda mi odpuscic ale moja cierpliwosc jest juz na wykończeniu:)
pamietam ze 2 i 80 kiedys ladnie chodzily teraz zaprzestaly. Ale masz racje szkoda odpuscic bo moze akurat dzisiaj wejdzie tego Ci zycze z calego serca :)
Ja to multi odstawilem na bok.Teraz bardzej gram w Numerka i DL ale od czasu do czasu puszcze sobie ta dziesiatke z plusem i 8/10 z plusem mialem:)
Hej,MANEK 50 to fakt,często się zdarza,że jak nie wyślemy to coś tam pada
no wlasnie OPA duzo ludzi wysyla liczby najmnej padajace a ja na tym korzystam i puszczam chodzace i powtorkowe zazwyczaj:)
a ja dla odmiany gram tylko w multilotka :-)
skupiłem się na jednej grze.na dziś ciekawymi przedziałami są 15-19,spory deficyt mają środkowe czterdziestki 44-47.siedemdziesiątki nieco osłabły
skupiłem się na jednej grze.na dziś ciekawymi przedziałami są 15-19,spory deficyt mają środkowe czterdziestki 44-47.siedemdziesiątki nieco osłabły
No ale parzcie 1i3 cały czas lata a 2 pomiędzy stoi az tyle to normalnie nienormalne jest jakieś.Ja to juz chyba ze sentymentu je puszczam bo dalej nie czuje zeby padło to juz 18 bardziej mnie przekonuje ze stojących.
No opa ja własnie gram na jedną liczbe ale jak sie robi tak gorąco jak teraz to potem rozkładam na jakies 4 liczby a czy ma sens hmm no ryzyko jak kazde inne chyba.
no teraz to bardziej graja na 1 liczbe z plusem:) 88zł do wygrania wy7da 5zł a nie trafi lusa tylko inna to ma 4 zl czyli 1 zł do tylu:)