Wpisy 1 360 252 – 1 360 351
28 stycznia 2013 22:46 → 28 stycznia 2013 23:09, 100 wpisów
Qń nie wiedziałem dokładnie ale mówiła mi babka z kolektury że ktoś przyjeżdża i sprawdza , myślałem że jakaś komisja .
robalek....w panierce chcesz sie turlac
Czy wszyscy czekają na to czy Bonus został obroniony? Od razu uprzedzam, że to nie ma znaczenia. Nawet jeśli nie padło 10/10, to Bonus nie wskoczy na 20 000
robaki w panierce oturlane co wy na to
amour
jednak,jeśli interesuje cię życie bez spania prawie,polecam książkę "Wellington kontra Bonapartę"
jednak,jeśli interesuje cię życie bez spania prawie,polecam książkę "Wellington kontra Bonapartę"
LUDZISKA
jaką najgorszą rzecz jedliśćie na świećie

jaką najgorszą rzecz jedliśćie na świećie

Zmykam
ulala
wasyl
Robalku
amour
Monet
gomzaga
jackwar
krzysio
P...
ulala
wasyl
Robalku
amour
Monet
gomzaga
jackwar
krzysio
P...
nie interesuje mnie życie bez spania, sen jest potrzebny, bo podczas snu regenerują się komórki, które nie zregenerują się inaczej niż tylko podczas snu
ja tez
lili czekaj cos ci napisze
Przyjezdza dokladnie pan,ktory przywozi materialy ekspoatacyjne:rolki,blankiety,ołówki( o ile te ostatnie są w magazynie danego oddziału), przywozi telegramy z wygranymi, przywozi kasetki drukujace do terminali. "Swoją" panią w kolekturze poproś następnym razem o ściślejszą wiedzę lub o to,by nie wprawadzała w błąd nie mówiąc o temacie od początku do końca. PS. Mam nadzieję,że się nie gniewasz.
wasyl dajcie węgla dajcie drzewa
ciepła dzisiaj nam potrzeba
same niskie dziś wywalił
pewnie w piecu nie napalił
oto wierszyk o wasylu wczoraj wymyslony przez dobre
ciepła dzisiaj nam potrzeba
same niskie dziś wywalił
pewnie w piecu nie napalił
oto wierszyk o wasylu wczoraj wymyslony przez dobre
lila..dobranoc,,i jeszcze jedno wezmesz uszatek czy juz nie
rosół z Ziemniakami też lubię... i to takie duże ziemniaki pływające w rosole, które dopiero trzeba kroić
halapka
Pasko>> fakt że stare dzieje.Ale to nie ja.
Przeciez mógłbym napisać że założyłem i nic przecież się wielkiego nie stało bo chyba nie był to złośliwy nick.
Ale dlaczego mam brać na klatę co nie moje?
Pasko. I jeszcze jedno. Ja od wielu lat do wszystkich możliwych opcji czy to bukmacher,czy fejsa czy nawet NK używam tego samego hasła. Bo inaczej po dwóch dniach wszystko miałbym poblokowane.
Tutaj też. I moje jedyne hasło pasuje tylko do Monet i piękny lolo.
Reszta nie wchodzi.
Przeciez mógłbym napisać że założyłem i nic przecież się wielkiego nie stało bo chyba nie był to złośliwy nick.
Ale dlaczego mam brać na klatę co nie moje?
Pasko. I jeszcze jedno. Ja od wielu lat do wszystkich możliwych opcji czy to bukmacher,czy fejsa czy nawet NK używam tego samego hasła. Bo inaczej po dwóch dniach wszystko miałbym poblokowane.
Tutaj też. I moje jedyne hasło pasuje tylko do Monet i piękny lolo.
Reszta nie wchodzi.
ksings nie udus sie e - fają
Qń , nie gniewam się , pytałem się kiedyś na placu trzech krzyży gdy padła ostatnia duża wygrana w Jokera .
wasyl nie ściskaj mnie tak lepiej piwo postaw za wierszyk bo ja nie łona ja łon
aha no widzisz. no te dynamiczne IP to są takie. Ostatnio wasyl-piaskiego prawie wkręciłem w innego nicka. Jak byk dostał to samo IP, co inna osoba kilka miesięcy wcześniej... dynamicznie zmienne.
dla mnie co najgorszego jadlem....lub tylko liznąłem
to
to
KUTER RYBACKI 17 WIEK
to
to
KUTER RYBACKI 17 WIEK
Pasko,moja babcia tak gotowała dla,przepraszam,trzody ch....j,ale potem gniotła te ziemniaczki
Qń
a sumie, co za różnica jeden, czy w kilku ? a może na browara ze znajomymi potem leciał Ale że przyjeżdżają się zgadza, prawda ? tak, tak - te sprawdzenie rolki z tylnymi numerami weryfikacyjnymi jest ważne...
a sumie, co za różnica jeden, czy w kilku ? a może na browara ze znajomymi potem leciał Ale że przyjeżdżają się zgadza, prawda ? tak, tak - te sprawdzenie rolki z tylnymi numerami weryfikacyjnymi jest ważne...
no no mało wtedy pasko zawalu nie dostałem
jocia tak...to staropolskie danie jest...nasz babcie tak gotowały
z tym ip
w.o.d.z.i.o.n.k.a 

no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizują... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
ulala.. chyba wschodnie.. boje babcie nie robiły rosolu z ziemniakami
wasyl
a ja tylko lizałem Krakowską
przepraszam Krakowska 56 mieszkanie3
a ja tylko lizałem Krakowską
przepraszam Krakowska 56 mieszkanie3
halapka hi hi a masz
Dopisano wygrane multi multi
Jackwar to Twoje spotkanie w kolekturze we stolicy bądź co bądź dowodzi jedynie jacy dyletanci obsługują terminale lotto. A może o to chodzi przecież około 12 tysięcy lottomatów ma zyski przynieśc nie tylko ministrowi Rosrtowskiemu,ale również właścicielowi licencji w USA,skąd Polska ma terminale lotto. Im więcej niewiedzy tym więcej kasiorki w tych dwu instytucjach. Oddziały jako takie oraz centrakla totalizatora na targowej w warszawie wiedzę posiadają,ale...dzielić się nią ze społeczeństwem nie zamierają. Taka maleńka dygresja.
ksings to po cholere to liżesz
ksings nie trafiles z tą ulicą
1 360 306. Pasko 2013-01-28 (22:58) Rzeszów
no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizuję.... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
to tylko zboczuchy tylko chyba
no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizuję.... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
to tylko zboczuchy tylko chyba
w.o.d.z.i.o.n.k.a
wasyl
nachlany byłem pewnie
i tak wszędzie waliło tym kutrem rybackim
nachlany byłem pewnie
i tak wszędzie waliło tym kutrem rybackim
a najgorsze co jadlem to serce w barze liny
O dziżus
Pasko
zależności same czasem wypełzają a czy szukają sensacji ?
'googlowałam twoją małpę' - jednej i ta dru ga - sensacje robiąca z adresu mojego dostawcy, a wcześniej 'słysząca o kimś w pewnym środowisku'
motyla noga
Pasko
zależności same czasem wypełzają a czy szukają sensacji ?
'googlowałam twoją małpę' - jednej i ta dru ga - sensacje robiąca z adresu mojego dostawcy, a wcześniej 'słysząca o kimś w pewnym środowisku'
motyla noga
ulala , oczywiście kiedyś rosół jadano z ziemniakami ale ja nigdy nie jadałem .
ksings nie pij tyle bo po tym sie mózg lasuje
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
a lubicie staropolskie flaczki
jocia szkoda bo dobre
wasyl
po "Famous"?
swietny jasio
mam ostatnią flaszkę 0,75
super
po "Famous"?
swietny jasio
mam ostatnią flaszkę 0,75
super
wasyl.. pyszne flaczki , na rosole i z parmezanem i imbirem ..mniam
Robal 36 Twój znak zapytania sugeruje,że zachowujesz się jak blondynka.
ulus masz
jocia tez miosz
zapomniałam , wczoraj os mi strzeliło do głowy i kupiłam kaskade..mam 9/12 ile płacą ??
wasyl..miosz ??
wasyl..miosz ??
a kto z was jadł wodzionkę
jocia masz hi hi
Qń , to moja wina bo się nie dopytywałem a główny temat rozmowy był o osobie która wygrała tą kumulacje , była to emerytka a na drugi dzień przyszła z gromadką emerytów
jocia to wygrałas na talerz wodzionki
Użytkownik laurcia dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !