Wpisy 1 359 915 – 1 360 014
28 stycznia 2013 21:50 → 28 stycznia 2013 22:12, 100 wpisów
.emeryt ano tak ale masz ogulnie fajnie w ciągłym ruchu zwiedzasz a nie jak ktoś monotonia jedna
tommek...spokojnie bedzie jeszcze rośnie twarda rur ..i co teraz
Może będę musiał zmodyfikować tą metodę wyszukiwania "klonów", albo w ogóle przy dynamicznym IP muszę się poddać, bo nie trudno o pomyłkę.
i jaki zmienne IP ja mam?
Mam dwa jedno w pracy z drge dom jeden tP drugi UPC.
Mam dwa jedno w pracy z drge dom jeden tP drugi UPC.
franku,jak emeryt tak jeździ,to czasem tym zmarzniętym z sakom leśnym da pewnie do buzi coś ciepłego?
lila...widzisz tommek ..tak mówi po co ..póznie chce kupić aleegro zboczku
Monet: no może ktoś się podszył pod Twoje konto... ja mam kilkaset Twoich IP
U mnie na forum miejskim np.jest tak że jak ktoś się zaloguje z tego samego IP pod dwoma nickami to od razu jest blokowany bez ostrzeżenia ! Nie ma takiego czegoś by administrator strony dopuszczał 5 nicków a potem blokował..
fiolka
"Chryzamtemy złociste,w butelce po czystej,
stoją na fortepianie...?
"Chryzamtemy złociste,w butelce po czystej,
stoją na fortepianie...?
mariucha: ale ja robię takie wyszukiwanie... że np. Ty masz jakieś IP teraz i znajdzie, że 2 lata temu ktoś miał takie samo jak Ty i zgaduje, że to TY
Pasko.
jak sie podszył? ja znam haslo i powtarzam za moją wiedzą tylko jedna osoba mogła i miała dostęp.Pikolo.
CaŁA RESZTA TO BREDNIE
jak sie podszył? ja znam haslo i powtarzam za moją wiedzą tylko jedna osoba mogła i miała dostęp.Pikolo.
CaŁA RESZTA TO BREDNIE
tak że w sumie szalone... tak normalnie to 2 nickami na tym samym IP w ogóle nie da się pisać i są takie zabezpieczenia.
... i nie podlewaj ......a ich.
napisał to Rafał Wojaczek.poeta z Pieszyc.
napisał to Rafał Wojaczek.poeta z Pieszyc.
JAK TO MASZ KILKASET MIOVCH ip. jA NIE MAM ZMIENNEGO
ZAWSZE TO SAMO I Z LAPTOPA I TO.
ZAWSZE TO SAMO I Z LAPTOPA I TO.
tak miałem ale potem zaprzestałem udzielania się na forum ( zapomniałem hasła itd.) W związku z tym zachowam się honorowo.PROSZĘ MNIE ZBANOWAĆ TU I TERAZ JEŚLI ZŁAMAŁEM REGULAMIN.
Monet: masz całkowitą rację. Piszesz tylko spod dwóch IP od długiego czasu, ale dawno temu tak nie było. Tutaj jest brane pod uwagę wszystko od 2007 roku.
amour
pilotowanie wycieczek
przejazdów laweciarzy
rezedencja na wczasach itp.
pilotowanie wycieczek
przejazdów laweciarzy
rezedencja na wczasach itp.
zdradziłaś małpo mnie więc schowam się w lodówce
ale nie zamrozi mnie bo jestem karwa po pólitrówce
ale nie zamrozi mnie bo jestem karwa po pólitrówce
amour
pilotowanie wycieczek
przejazdów laweciarzy
rezedencja na wczasach
oraganizowanie imprez itp.
pilotowanie wycieczek
przejazdów laweciarzy
rezedencja na wczasach
oraganizowanie imprez itp.
Monet: maj, czerwiec 2010 ... tam miałeś chyba dynamiczne i jakoś się musiało pokryć z innym... bardzo możliwe że przypadkowo.
hi,hi
Monet,
daj sobie teraz siana.
wystarczy przepraszam,
po angielsku to jest,
i aim sorry?
Monet,
daj sobie teraz siana.
wystarczy przepraszam,
po angielsku to jest,
i aim sorry?
tommuś...skoczę se z wysokości,ale nie zabiję się bo karwa mam gumowe kości
Zmieniamy temat... chciałem tylko się podzielić, że miałem dziś jazdy z m77, która m.in. chciała sprawdzić nicki Moneta... i potwierdziłem jej, że nie ma żadnych innych nicków obecnie, a tamte co wyłapało nawet, to stare dzieje, rok 2010 czy jakoś tak. Zresztą faktycznie mogło źle wyłapać.
Generalnie szkoda gadać. Cieszy mnie, że atmosfera na czacie po dzisiejszej słusznej blokadzie wróciła do normalności.
Generalnie szkoda gadać. Cieszy mnie, że atmosfera na czacie po dzisiejszej słusznej blokadzie wróciła do normalności.
no, ale wiesz chodziło mi czy tam zachód bardziej też DE albo UK. Bo o norwegi nie wspominałem drugi raz
Pasko jak zostać takim geniuszem komputerowym.. Pytam bo chcę żeby syn robił w przyszłości coś takiego jak ty
słyszeliscie piosenke o komarze? http://www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw
amour
mam zaliczone wszystkie pasma górskie Europy, ich najwyższe szczyty
i parę ponad 4000 mnpm w Alpach
mam zaliczone wszystkie pasma górskie Europy, ich najwyższe szczyty
i parę ponad 4000 mnpm w Alpach
Pasko jakikolwiek wpis miekla czy okraska. jakikolwiek albo tutaj albo na maila.
Bo nie ogarniam co ty teraz zrobileś.
Bo nie ogarniam co ty teraz zrobileś.
kto wie gdzie mieszka medea76 muszę jej postawić KFC lub Mc donald