Wpisy 1 358 975 – 1 359 074
28 stycznia 2013 14:31 → 28 stycznia 2013 16:20, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 10 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Mówiłam-że jak wrócę,to bonus padnie
Bonusik
to przybyl nam nowy milioner
ciekawe tylko gdzie padła głowna wygrana ma ktos farta-szczesciarz
Albinlotto.. .
---------------------------------
---------------------------------
kolej na jokera teraz
Drapek.Witaj
emerytka 46
Albin.
A bonus"jokerowy"należy się najbardziej wytrwałym.
no i w pi.........du bonus poszedł sie d.......ć ktos mial fart mydle ze to nikt z je....go TS-a karwa zafen prezes ani pociotek karwa ich mac
joker to najbardziej ZŁODZIEJSKA GRA TS
nie grsc w to g.....no TS je..ny tylko kase na tym robi uj jeden
nie grsc w to g.....no TS je..ny tylko kase na tym robi uj jedendrapek
i z różnych powodów 'popularnych' - 11,16,21,22,25,33 i 36
i z różnych powodów 'popularnych' - 11,16,21,22,25,33 i 36
r36ale do tych popularnych to jeszcze co najwyżej 21 i może 11 zaliczyć
Joker 17 i cztery niewiadome.
To na robotę może się wypiać! Wyrwać się z tego bordello, gdzies do cieplego i taniego kraju, gdzie jakąś uzywkę uprawiają ekologicznie , zeby się nie nudzić zbytnio.
a mi siostrzeniec skreslił 5/10 o 14 00 i tez mam 4 zł nie wiele mniej od głównej wygranej
Drapek.
To może środeczek? 16
To może środeczek? 16
drapek
cóż, spotkałem się źródłami, które podawały popularność kreślenia liczb - i tak kreśli się, oprócz innych 'zasad' -
1-12- miesiące, do 31 - dni, do tego - 19 /zapewne rok/ i nie wiedzieć czemu - 32, plus numerologicznie "szczęśliwe" - te podwójne 1-1, 2-2 itd i kwadraty liczb
cóż, spotkałem się źródłami, które podawały popularność kreślenia liczb - i tak kreśli się, oprócz innych 'zasad' -
1-12- miesiące, do 31 - dni, do tego - 19 /zapewne rok/ i nie wiedzieć czemu - 32, plus numerologicznie "szczęśliwe" - te podwójne 1-1, 2-2 itd i kwadraty liczb
Majklasz.
W Mikołowie też tak sypie?
W Mikołowie też tak sypie?
e46
a to 3/3 to już od dziś zaczyna chodzić?
mnie się wydaje, że nieparzysty j. powinien dziś być, 9 też możliwa
a to 3/3 to już od dziś zaczyna chodzić?
mnie się wydaje, że nieparzysty j. powinien dziś być, 9 też możliwa
Drapek.
Chodzi już od wczoraj,tylko nie może dojść.
Chodzi już od wczoraj,tylko nie może dojść.
Ale mimo wszystko trzeba ruszać z pieskiem.Normalka.
r36
szkoda, że nie można skanu tych gł.wygranych zobaczyć, niestety ts olał nasze postulaty ciepłym (może zimnym) moczem
szkoda, że nie można skanu tych gł.wygranych zobaczyć, niestety ts olał nasze postulaty ciepłym (może zimnym) moczem
Robal > codziennie tu siedze jako obserwator
emerytka > trzeba łazić
emerytka > trzeba łazić
drapek
jedną główną - choć tylko w mini i w podwójnej zapewne wpadzie, bo 'niedopykniętą' do takich 200 - TU widziałem, a jeszcze jedną też z tych skromniejszych też widziałem - na własne oczka
jedną główną - choć tylko w mini i w podwójnej zapewne wpadzie, bo 'niedopykniętą' do takich 200 - TU widziałem, a jeszcze jedną też z tych skromniejszych też widziałem - na własne oczka
r36
ja o lotto.pl myślę; ciekawy jestem liczb dzisiejszego szczęśliwca
ja o lotto.pl myślę; ciekawy jestem liczb dzisiejszego szczęśliwca
jocia
jocia dzieki
jocia ale była rzeczywiście prawdopodobna,
22,24,43,44,60,63,65,69,70- to moje 9/9 na wieczór, a szóstkę zagram na wasze typy
22,24,43,44,60,63,65,69,70- to moje 9/9 na wieczór, a szóstkę zagram na wasze typy
drapek - tak ciekawe, ciekawe też, czy sam kreślił
jocia to mało, to NASZ wybaaaawcaaaaaa
jocia to mało, to NASZ wybaaaawcaaaaaa
drapek ja stosunkowo niewiele kupuje... ale jak to zobaczylem, nie moglem przestac sie smiac
drapek
wiesz, tak sobie - a może teesiek nie pokazuje - p r a w i e, jak pan Aleksander K. ?
wiesz, tak sobie - a może teesiek nie pokazuje - p r a w i e, jak pan Aleksander K. ?
ja mialem dobre ale niedziele mi padlo a sobote nic nie mialem
jest tam ktoś?
No to nie trafilem 10/10 w multi i ktoś bonusik przytulił. Multi idzie w odstawke aż bonusik będzie 2melonki. Jedynie w mini opłaca się grać teraz płacąc za realne szanse
minutę po losowaniu dodrukowali wygrywający kupon ponieważ za długo ta kumulacja była oraz syn prezesa potrzebował na mieszkanie i jeszcze jakieś małe wydatki