Wpisy 1 358 775 – 1 358 874
28 stycznia 2013 13:42 → 28 stycznia 2013 14:04, 100 wpisów
Tak. Mogę sprawdzić IP i właśnie to zrobiłem. Twój akurat pokrywa się z takimi osobistościami jak "siedem siedem", "stasia12", "inka77", "Wpada77", "lizkaviva". Nie muszę chyba dodawać, że to oznacza ban na pisanie na czacie. Pozdrawiam
paskoo...ja pintoll
no ma ... zdrowie i predyspozycje.Oj ma.
Kużwa takiego czorta w domu mieć.
Sam bym do więźienia się wprosił.
Na dożywocie.
Kużwa takiego czorta w domu mieć.
Sam bym do więźienia się wprosił.
Na dożywocie.
Przepraszam bo ja nie w temacie to kto miał taki IP monet czy mala1321
a kurde dajcie juź spokój z igły wyszły widły
medusia /bez urazy/
http://www.forum.rottweilery.info/images/smilies/hihi.gif
http://www.forum.rottweilery.info/images/smilies/hihi.gif
Monet...pewnie byś zabił i odpoczął dopiero w więzieniu,spokój miałbyś do konca życia
Podałem wszystkie nicki z tego IP. Jeśli były inne to zostały zarejestrowane pod innym IP. Pozdrawiam
Dostaję na e-mail powiadomienia o każdym wpisie na chacie w którym pojawia się słowo "pasko". Mam też inne tego typu "alarmy"/autopowiadomienia. Dzisiaj więc parę takich "sygnałów" dostałem, że coś się dzieje. A, że mam e-mail w komórce, to raczej jestem na bieżąco Pozdrawiam
ja sobote mialem liczy 05 12 18 79 80 25 09 33 a 05 12 18 79 80 25 mi padly wczoraj niedziele o 14 i bym mial 60zł kurcze 6/na 8
i bym miał telefon naprawiony
.paaaaaa sko
niewiem ktore jest lepsze sie gra i wygrywa dzisiaj o 14 czy o 22
to jak napiszemy Pasko ta za każdym razem bedzie tarabanić komórka
przemekm
Święta zasada jak sobie dobierzesz zestaw swoich pewniaków to zawsze spróbuj zagrać nim jeszcze z jedno dwa losowania. Nic tak nie wkurza jak przekonanie się, że jakby się ten sam zestaw puściło jeszcze raz to tym razem z sukcesem
Święta zasada jak sobie dobierzesz zestaw swoich pewniaków to zawsze spróbuj zagrać nim jeszcze z jedno dwa losowania. Nic tak nie wkurza jak przekonanie się, że jakby się ten sam zestaw puściło jeszcze raz to tym razem z sukcesem
juz pewnie cynk dostał
No już po obiadku, teraz losowanie.
I tak nić nie wysyłałem ale typuje na MP
I tak nić nie wysyłałem ale typuje na MP
to jak obudze się w nocy i napiszę to tralala jeszcze bana mi założy
dziś proboje wygrać cos bede grać dziś o 22 jutro o 14 i tak pokolei
No trochę tak jest. I nie tylko "Pasko". No ale jakby nie patrzeć pomaga mi to bardzo i nie przeszkadza szczególnie. W końcu prowadzę ten portal i traktuję to jako część mojej pracy
Wiecie... dawniej przy każdym wpisie dostawałem jego treść na e-mail
Tylko że na początku było ich kilkadziesią na dzień, teraz jest ponad 2000, więc wiadomo, że bez sensu
Tylko że na początku było ich kilkadziesią na dzień, teraz jest ponad 2000, więc wiadomo, że bez sensu
gdzie moge tutaj napisać liczby jak wy gracie ???
Pewnie jakieś słowa klucze dla bankrutów chcących się puścić na tamten świat
jak mam to robić ??
435
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,04,06,08,10,13,14,18,20,23,26,29,30,39,42,55,67,74,80
Plusem jest liczba: 18
01,02,04,06,08,10,13,14,18,20,23,26,29,30,39,42,55,67,74,80
Plusem jest liczba: 18
ja 13...wy wiedzieliście wcześnie chata ..no ładnie too niee