Wpisy 135 585 – 135 693
26 lipca 2010 14:10 → 26 lipca 2010 19:50, 100 wpisów
a ja trafiłem 4 liczby na sucho i to jeszcze pewniaki były a liczby to 28,5,55,65
na sucho przed losowaniem wypisalam sobie 6 cyfr i wpadlo 5
Teraz jestem zla .ze nie wyslalam ich
Teraz jestem zla .ze nie wyslalam ich
wiecie co jak czlowiek wysyla to nic nie moze trafic ,a jak nie to cyferki wyskakuja-dziwne
A ja nic... ale to było narazie na sucho, myśle że typy przejda na 22.00 

no widac ze ricardos sie popisał 0/10 ale cóz jest na wypoczynku wiec pewnie niema głowy do liczb
22.07.2010 z pierwszej dziesiątki dzisiejszego losowania była ósemka.
Losowanie nr5229
jestem zla bo chcialam wyslac zakladzik na 6 skreslen ,ale powiedzialam sobie,ze koniec z graniem i kur......na nie wyslalam , a tak 120 zl by bylo
jestem zla bo jak czlowiek ma swoje liczby to ich nie losuja , a jak zakreslilam 6 cyfr 9 ( tak bez zastanowienia sie ) to wyskoczylo ,az 5 cyferek.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mysle ,ze nie warto grac na sucho poniewaz potem bol serca ,ze sie dobrze wytypowalo ,a nie wyslalo
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mysle ,ze nie warto grac na sucho poniewaz potem bol serca ,ze sie dobrze wytypowalo ,a nie wyslalo

na najbliższe losowania 4,5,6,12,13,14,27,28,51,81,77 ciekawa powtórka

Witam wszystkich. 
Zrypany po robocie
ta 81 mi się podoba Boguś ,,jest super,,
pozdrawiam

Zrypany po robocie

ta 81 mi się podoba Boguś ,,jest super,,

pozdrawiam
szczęście jest jak nieszczęście przychodzi zawsze niespodziewanie, ale niestety nigdy parami

Wiesz co ,,,wcale bym się nie zdziwił jak by ją wylosowali.

Dzien dobry dzisiaj zagralam pierwszy raz a tak na immieniny se puscilam i nic tylko 8 mialam ciekawe rzeczy tu piszecie ,muslalam ze chociasz z 3 liczby będe miec a tu jedna nie mam szczescia raczej.
zawsze musi być ten "pierwszy raz", ale nie zawsze za pierwszym razem jest dobrze
Pozdr
Pozdr

uffff dzieki Kathy
powiedzcie jak to jest jak kresle i wysylam nie wyskakuja cyfry ,a jak skresle i nie wysle ta wyskakuja
to jakis pech czy czary

powiedzcie jak to jest jak kresle i wysylam nie wyskakuja cyfry ,a jak skresle i nie wysle ta wyskakuja

to jakis pech czy czary
Użytkownik bodzios68 dodał nowy komentarz w temacie Rusza nowe studio Lotto !
trafione 9/9!!!!czyli nie warto grać na 10-ki i nie być pazernym, a wtedy kasia sama się do kieszonki pakuje!

Ja bonusa nie lubię i on mnie chyba nienawidzi

Ja bonusa nie lubię i on mnie chyba nienawidzi

dzień dobry <inna> daj se spokój z tym czatem bo wpadniesz w macki hazardu i skończysz jak my wszyscy z nerwicą żołądka.W imieniu brzydszej części chata 

z okazji imienin.

z okazji imienin.135399. tomcio1972 2010-07-25 (22:10) Łódź
08,27,69,72,80
09,35,67
10,36,68
08,18,28
02,14,72
Trzeba niestety grać liczbami przynajmniej lub minimum 3 losowania bo bardzo często zdarza się niestety że one (liczby) wchodzą w następnym losowaniu
08,27,69,72,80
09,35,67
10,36,68
08,18,28
02,14,72
Trzeba niestety grać liczbami przynajmniej lub minimum 3 losowania bo bardzo często zdarza się niestety że one (liczby) wchodzą w następnym losowaniu
9,13,14,17,25,27,28,51,61,77

witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiemtej stronki zaczolem grac w multi multi macie jakies dobre rady systemy ja gram na trojki kilka razy wygralem
mam jeszcze pytanie dla stalych graczy w systemie 3 lub 5 skreslen jak czesto wam sie udaje wygrac ja kilka razy trafilem trojkie
Nie te tu na forum tylko to co napisałaś tam gdzie typujesz.Cytuje ŻYCIE NIE DAJE NAM TEGO CO CHCEMY TYLKO TO CO DLA NAS MA.POZDRAWIAM
Hose jesteś??
Witam trójeczka na dziś 17,19,60 powodzonka

witam pięknie multipaskowych marzycieli
Pokonaj swój lęk
I pokonaj strach
Siłę marzeń masz
Wykorzystaj ten dar
O marzenia walcz
O swe marzenia walcz
Pokonaj swój lękI pokonaj strach
Siłę marzeń masz
Wykorzystaj ten dar
O marzenia walcz
O swe marzenia walcz

1,2,9,23,25,53,30,68,47,59,69,71,74 takie proponuję..
ja proponuję żeby wielebny w końcu się lepiej postarał i więcej moich wylosował

Z losowania 5229 powtórzyło się 12 liczb :) !!!
no jak potrzebuję Hose, to go nie ma. chyba gram swoje i tyle.

wielebny urlop,,, jeszcze może płatny 
Dożywocie na Syberii

Dożywocie na Syberii

dożywocie?
no nie - może nie AŻ tak... stara się chłopak..
te stroje... te machania rączkami... te uśmieszki....
no nie - może nie AŻ tak... stara się chłopak..
te stroje... te machania rączkami... te uśmieszki....

jasne.. 
za nasze pieniądze cyrk se prywatny zrobił
jeszcze by podnieśli stawki ...za mało płacimy pajacowi

za nasze pieniądze cyrk se prywatny zrobił

jeszcze by podnieśli stawki ...za mało płacimy pajacowi

gdyby nie TE pieniądze myslę, że nie brał by udziału w tym cyrku żaden Wielebny
chciałabym zobaczyć tego co to wymyślił
chciałabym zobaczyć tego co to wymyślił

zapewne Rembiszewski miał propozycję kangurzych skoków, nie skorzystał i musiał odejść 

Aprzepraszam bardzo gdzie podziała sie Katarzyna Łoska-Ostrowska?pewnie ta mumia ją wygryzła bo chciała byc osoba publiczną.
wogole to mamy twarzowe osoby losujące.casting ktoś robił po jednym głębszym
jedynie Laskowski i Rusiecka są osobami naturalnymi a reszta....( emotikon pistolet poproszę )
jedynie Laskowski i Rusiecka są osobami naturalnymi a reszta....( emotikon pistolet poproszę )pampers życzę Ci żebyś w wieku Rembiszewskiego tak się trzymał
A Kaśka pewnie też nie chciała małpy z siebie robić

A Kaśka pewnie też nie chciała małpy z siebie robić

kathy to będzie ciężko.ja jestem żonaty więć raczej tak się trzymał nie będę.on był kawalerem więc nikt mu nie truł stąd ten gładki zarys po 60tce
Witam ponownie.. .

morze mi sie polepszy

katy...