Wpisy 1 355 842 – 1 355 942
26 stycznia 2013 22:23 → 26 stycznia 2013 22:42, 100 wpisów
fiolka...wielebnego? ksiądz Ci potrzebnyegzorcymzy Ci potrzebne czy jak
mój jedyny zakład na chT :2,4,16,29,35,46 a wylosowano 1,4,15,28,29,45 I tak mam prawie co kilka tygodni;{
W zywe oczy ..ustawiają, same nieparzyste w lotto +, ale banda...
Zadanie domowe:
W Multi Multi Bonus rośnie w tempie około 500 000 zł / miesiąc, oblicz ile wyniesie Bonus na koniec 2013 roku, mając dane, że 26 stycznia wynosi 2 320 000
W Multi Multi Bonus rośnie w tempie około 500 000 zł / miesiąc, oblicz ile wyniesie Bonus na koniec 2013 roku, mając dane, że 26 stycznia wynosi 2 320 000
cały czas ..nic nie idzie złapać 3/3 fuga prawie juz taki i dzida.. i tam juz
Rennes Marseille 2 - 2
Herning 1 Sonderjyske 1
KalPa 2 Ăssät 2
i tra la la
Herning 1 Sonderjyske 1
KalPa 2 Ăssät 2
i tra la la
hura 8zzzzzzzzzzzzzzzz////////////20
1. +/- 2,5 mln /raz na kwartał może jednak ktoś weźmie/
2. nie będzie takiej gry
2. nie będzie takiej gry
lila ..małpuszka lepiej nie słuchaj ostatnie miejscie pewniaki 80.. i teraz wyłączam PC
fiola pa
ja oddpadam na film pa
Z prasy
Ludzie, nie oglądajcie losowania Lotto !
TADEUSZ NADOLSKI â Express Bydgoski
Gdybym ja był szefem Totalizatora Sportowego, spólki z ograniczoną odpowiedzialnością, na zbity pysk i w trybie natychmiastowym wywaliłbym firmowych piarowców. Jeśli tacy są na etacie, a jeśli takowych nie ma, to pozbyłbym się ludzi, którzy stworzyli formułę programu, w trakcie którego losowane są liczby poszczególnych gier. Nie wiadomo, kto wpadł na pomysł, by prostą w sumie audycję , a trakcie której wypadają kuleczki z automatu, próbować na siłę uatrakcyjnić.
Na dzień dobry prezenterzy witają się z widzami różnymi infantylnymi tekstami w stylu: â Proszę państwa, 50 lat temu przypadkowo spotkali się ze sobą John Lennon i Paul McCartney. W ten sposób powstał zespół The Beatles. Czy państwo też zdacie się na przypadek?â. Uff! Ręce opadają. Szczytem wszystkiego jest jednak zapraszanie gości â przeważnie mniej lub bardziej nieudanych celebrytów, którzy oczywiście potwierdzają, że grają w Lotto â choć najczęściej od czasu do czasu â i to jest już stały przewidywalny punkt programu, opowiadają, co zrobiliby z wygraną. W ciemno można zgadnąć, że przeznaczyliby ją na podróżę i na cele charytatywne. W czwartek w studio pojawił się- nie wiadomo po co â wybitny aktor Krzysztof Kowalewski. Można tylko się domyślić, że skusiło go sowite wynagrodzenie. Męczył się on, męczył się nieprzygotowany do zajęć prowadzący Janusz Laskowski, który zupełnie nie odrobił zadania domowego. Wyszła totalna żenada. Panie Krzysztofie, po coto panu było ?
Ludzie, nie oglądajcie losowanie Lotto na żywo. Numerki możecie sobie spisać ze stron naszej gazety lub znaleźć w internecie!
Ludzie, nie oglądajcie losowania Lotto !
TADEUSZ NADOLSKI â Express Bydgoski
Gdybym ja był szefem Totalizatora Sportowego, spólki z ograniczoną odpowiedzialnością, na zbity pysk i w trybie natychmiastowym wywaliłbym firmowych piarowców. Jeśli tacy są na etacie, a jeśli takowych nie ma, to pozbyłbym się ludzi, którzy stworzyli formułę programu, w trakcie którego losowane są liczby poszczególnych gier. Nie wiadomo, kto wpadł na pomysł, by prostą w sumie audycję , a trakcie której wypadają kuleczki z automatu, próbować na siłę uatrakcyjnić.
Na dzień dobry prezenterzy witają się z widzami różnymi infantylnymi tekstami w stylu: â Proszę państwa, 50 lat temu przypadkowo spotkali się ze sobą John Lennon i Paul McCartney. W ten sposób powstał zespół The Beatles. Czy państwo też zdacie się na przypadek?â. Uff! Ręce opadają. Szczytem wszystkiego jest jednak zapraszanie gości â przeważnie mniej lub bardziej nieudanych celebrytów, którzy oczywiście potwierdzają, że grają w Lotto â choć najczęściej od czasu do czasu â i to jest już stały przewidywalny punkt programu, opowiadają, co zrobiliby z wygraną. W ciemno można zgadnąć, że przeznaczyliby ją na podróżę i na cele charytatywne. W czwartek w studio pojawił się- nie wiadomo po co â wybitny aktor Krzysztof Kowalewski. Można tylko się domyślić, że skusiło go sowite wynagrodzenie. Męczył się on, męczył się nieprzygotowany do zajęć prowadzący Janusz Laskowski, który zupełnie nie odrobił zadania domowego. Wyszła totalna żenada. Panie Krzysztofie, po coto panu było ?
Ludzie, nie oglądajcie losowanie Lotto na żywo. Numerki możecie sobie spisać ze stron naszej gazety lub znaleźć w internecie!
Ale heca
W lotto wylosowali...5/6 z liczb pierwszych.
Liczb pierwszych w Lotto jest...15.
-------------------------------
W lotto wylosowali...5/6 z liczb pierwszych.
Liczb pierwszych w Lotto jest...15.
-------------------------------
Pasko.. juz wczesniej to wkleiłam
Witam Wszystkich
4/8, 5/8 , 5/10 , 4/10
Witam Wszystkich
4/8, 5/8 , 5/10 , 4/10
Tak jocia. Mam to od Ciebie jak zaznaczyłem 2 wpisy przed wklejeniem
Tak w ogóle to nie wiem czemu jak się wkleja na czacie to czasami niektóre znaki są nieczytelne, jak np. cudzysłów... badam to.
Tak w ogóle to nie wiem czemu jak się wkleja na czacie to czasami niektóre znaki są nieczytelne, jak np. cudzysłów... badam to.
Lila.. .
---------------------
---------------------
jocia ..ty wieksza wiek była taka malutka ty widziałaś kalendarz..01.1957 rok od pierwszego losowania lotto..a mnie nie było
Rennes Marseille 2 - 2
Herning 1
Sonderjyske 1
KalPa 2
Ăssät 2
i tra la la
Herning 1
Sonderjyske 1
KalPa 2
Ăssät 2
i tra la la
nie wiem dlaczego
ale na tym linku mam czarną tablicę podczas losowania
i jakieś kółeczko na środku kręcące się, NIC więcej
i żadnego losowania nie mogę oglądać
niestety !
ale na tym linku mam czarną tablicę podczas losowania
i jakieś kółeczko na środku kręcące się, NIC więcej
i żadnego losowania nie mogę oglądać
niestety !
I na zbity ryj chcecie wywalić tak sympatycznych celebryNtów ? a ICH kredyty ?