Wpisy 1 354 973 – 1 355 072
26 stycznia 2013 15:22 → 26 stycznia 2013 18:08, 100 wpisów
Witaj halapka
Rydwan to już karty tarota ja się na tym nie znam ale to dobra karta.
Rydwan to już karty tarota ja się na tym nie znam ale to dobra karta.
eryka1,nie systemem ,bo nie ma takowego.Pisałem na czacie o dobrym sposobie gry w MM,Aga31
halapka,jak masz kogoś znajomego co ma karty Tarota i zna się trochę w tej dziedzinie,to ci powie
sam9 ale to nie jest system , ja wczoraj po analizie Agi wiedziałam ze dziś o 14g końcówki 08,09,teraz daje na końcówki, 01-02-07-00- ale to dopiera druga przymiarka do tego.
a na pewno będzie z 01-02- bez 51,62,
a na pewno będzie z 01-02- bez 51,62,
eryka1,są programy do gier liczbowych,tylko,że liczby do tych programów musisz sama wymyślić,a system(no cóż:możesz codziennie grać i powiększać stawkę lub zmniejszać,ale zawsze będziesz do tyłu)sposób na grę,to jest to.
znalazłam u siebie system na 13 liczb na 6 i jest na 9 zakładów,ja na razie nie będę tak grac ,może kiedyś.Teraz lecą często moje stałe liczby i kominiarza, mam tez liczby do lotta od kominiarza spróbuje jeszcze je wysłać.
.
eryka nie przekręcaj cyferek,napiszę Ci :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0 To są końcówki liczb.Wystawiamy:12 liczb,rozpisujemy je na trzy kupony,po jednym zakładzie,Aga pisała o 6/6 ja je skróciłem :3/3 3/3 4/4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0 To są końcówki liczb.Wystawiamy:12 liczb,rozpisujemy je na trzy kupony,po jednym zakładzie,Aga pisała o 6/6 ja je skróciłem :3/3 3/3 4/4
to chce szczęśliwe liczby ?
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-47704&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-47704&sgmt1=1&sgmt2=1005
emerytHoroskopowe liczby,to zwykły generator liczb,takie jest moje zdanie
Farciarze,nie potrzebują horoskopów,oni dotkną los i mają wygrane wszystko,nie szukają:porad,ratunku itd.w horoskopy,wróżby itd.wchodzą ci,którzy mają słabą wiarę
Sam kiedyś nazywałeś wszystko pechem, przegoniłeś pecha bo uwierzyłeś w siebie to jest to.
bonusik uratowany już niedługo - myślę sobie -> wysłałam 10/10 / zebrałam się w końcu w sobie / i mam nadzieję , ze padnie -> dzisiaj o 22 z minutami
Bonus rośnie do 2,5 bańki.
Wtedy zaczynam grać na 10.
Wybawię Was z tego bonusowego kłopotu.
A co?
Wtedy zaczynam grać na 10.
Wybawię Was z tego bonusowego kłopotu.
A co?
4 osoby wygrałty 6/6 nic dziwnego jak 4 z 6liczb miało powtórke
"4 z 6liczb miało powtórke"
Wg.mnie powtórki są pewnego rodzaju utrudnieniem.
A już nakładające się - tym bardziej.
Wg.mnie powtórki są pewnego rodzaju utrudnieniem.
A już nakładające się - tym bardziej.
Monet >> naprawdę chcesz uwolnić zacne towarzystwo od bonusika ?
Napiszę tak:
Zrobię co w mojej mocy i zawinę go.
Bo rajcująco-podrażniający jest dla niektórych.
I rozprasza.
Zrobię co w mojej mocy i zawinę go.
Bo rajcująco-podrażniający jest dla niektórych.
I rozprasza.
Monet,powtórzyli 7/20 o 14-ej,to na 22,15,będzie 13/20 powtórzonych
Idzie wędkarz przez las z dwoma wiadrami pełnymi ryb, gdy nagle spotyka strażnika.
- Udany połów. Mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza?
- Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium.
- Rybki z akwarium?
- Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je, żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy, wracają do wiaderek.
Strażnik nie uwierzył, więc obaj idą nad jezioro. Wędkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija piętnaście minut i nic. Zniecierpliwiony strażnik pyta:
- No i co? Niech pan je woła!
- Kogo?
- Rybki!
- Jakie rybki?
- Udany połów. Mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza?
- Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium.
- Rybki z akwarium?
- Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je, żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy, wracają do wiaderek.
Strażnik nie uwierzył, więc obaj idą nad jezioro. Wędkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija piętnaście minut i nic. Zniecierpliwiony strażnik pyta:
- No i co? Niech pan je woła!
- Kogo?
- Rybki!
- Jakie rybki?
Sam9 dziś sen na górze brudno bo oni nie sprzątają ostatniego piętra aż zarosło pajęczyna.Wynosili z mieszkania meble które maja 2 lata.
halapka tak ,chyba tak - ale to pod warunkiem że się rusza taki na wędce
obecny to ta 103 to ja
franio puściłes wczoraj w realu te 5/5?
pani kasjerka stwierdzila ze jestem wredny bo przynislem 12 zlotch i zamowilem 3xlotto+ płacac jednogroszowkami
pawlis powaga?czy żartujesz?
torsan, ale kasa poszła z pączka na mm na 14 i 22; kaskadera mam też i jedno mini
w koncu sie dowiem do cholery czy franek sie puścił wczoraj czy nie...
ale jeszcze mam 2 groszowki i 5 groszowki tak ogulnie to jeszcze jakies 20 zl
pawlis
trzeba było do banku wpłacić- dopłaciłbyś z 20zł prowizji
trzeba było do banku wpłacić- dopłaciłbyś z 20zł prowizji
następnym razem kupisz drapkę po 1zł i dasz dychę- to resztę wyda ci po 1gr
franek może sie obudzisz...
torsan
drapciu dzieki...
drapciu dzieki...
trisetum ale masz zaje...fajny uśmiech...biel aż bije...
trisetum czym myjesz ząbki? pastą do rąk?
tri no widzisz pospieszyłam sie...
no jak nowe to trzeba sie pochwalic...
ale ludzie maja farta dzis w realu stałem w kolejce po drapke i jednemu wypłacała ponad 2 tysiaki z 6 kuponow potem babce 1 800 a ja miałem 2 zł
drapciu pokaż swoje...
trisetum trzeba było wyskoczyc za winkla i w łeb...