Wpisy 1 354 100 – 1 354 199
26 stycznia 2013 00:15 → 26 stycznia 2013 01:49, 100 wpisów
gonzaga widzę że ty zawsze około pierwszej w nocy masz przebłyski
ostatnio dałeś mi trzy liczby i weszła jedna niby statystyka niezła ale ....
1 daj
zmykam
narka wam
dobranoc
narka wam
dobranoc
gonzaga..powiadas,ze spisz w dzień zasypiasz przed wschodem słońca
A co mam robić-jak zmuszony jestem się z Tobą użerać do 3-ciej nad ranem?
zaraz zamieszcze swoja fotke w profilu, moze krzysztof c mnie zechce, moze bede mu odpowiadała ..
to taki dzisiejszy dworcowy
Czekam na pociąg. Zawiadomcie rodzinę
Czekam na pociąg. Zawiadomcie rodzinę
jocia a propo kotka
Przypowieść II. Jak Bóg stworzył kota
âBóg stworzył kotaâŚâ
W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć.
Ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
Przypowieść II. Jak Bóg stworzył kota
âBóg stworzył kotaâŚâ
W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć.
Ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
greg.. dziekuję , troszke skłamałam.. tutaj mam 30-35 lat..a fotka zrobiona w okolicach 1904 roku.
Przypowiesc świetna
Przypowiesc świetna
niestety jeno z wielu zdjec.. NIE JEST OPISANE to moja przodkini..zapewne
Kot by się uśmiał..
Oto zbiór absurdów prawnych w poszczególnych stanach i miastach USA, dotyczących kotów i psów:
French Lick Springs, Indiana â wszystkie czarne koty musiały kiedyś nosić dzwoneczki 13-tego w piątek.
Madison, Wisconsin â nie pozwala się na wspólną opiekę nad zwierzęciem domowym rozwodzącej się pary â zwierzę przyznaje się osobie, która posiadała je na początku separacji.
International Falls, Minnesota â kotom nie wolno gonić psów po słupach telefonicznych
Danbury, Connecticut â jeśli twój pies zapłodni sukę sąsiada, jesteś za to odpowiedzialny i musisz zapłacić za aborcję, jeśli sąsiad sobie tego zażyczy.
Birmingham, Alabama â żaden pies nie może być przywiązany do zacienionego drzewa.
Belvedere, California â żaden pies nie może przebywaać w miejscu publicznych bez swojego pana na smyczy.
Barber, North Carolina â walki między psami i kotami są zabronione.
Sterling, Colorado â nielegalne jest pozwalanie kotu biegać samemu bez tylnego światła (??).
Ventura County, California â koty i psy nie mogą uprawiać seksu bez pozwolenia.
Cresskill, New Jersey â koty muszą nosić 3 dzwoneczki, aby ostrzegać ptaki o swojej obecności.
Duluth, Minnesota â psy nie mogą ucinać sobie drzemki u fryzjera albo w salonie piękności. Prawo mówi też, że nielegalne jest pozwalanie psu, koniowi albo innemu zwierzęciu spać w piekarni.
California â zwierzęta nie mogę się publicznie uprawiać seksu w odleglości 450 m od gospody, szkoły, albo miejsca kultu religijnego.
Hartford, Connecticut â nie wolno tresować psa.
Zion, Illinois â nielegalne jest dawanie zapalonych papierosów psom, kotom i innym zwierzętom domowym.
Columbus, Georgia â koty nie mogą wyć po 21.
Collingswood, New Jersey â psy nie mogą szczekać ani wyć między 20 a 6.
Provo, Utah â psy nie mogą przebywać na ulicach po 19.
Smithtown, New York â psy nie mogą jednorazowo szczekać dłużej niz 15 minut. Karą za trzecie naruszenie tego prawa jest grzywna w wysokości $500 i 15-dniowy areszt.
Pateros, Washington â psy nie mogą zachodzić drogi ludziom spacerującym po ulicach.
Kentucky â psy nie mogą atakować ani niepokoić kotów, ale legalne jest walczenie ich pomiędzy sobą.
Topeka, Kansas â łamiesz prawo, mając więcej niż 5 kotów naraz.
Shorewood, Wisconsin â nie więcej niż 2 psy lub 2 koty mogą być w posiadaniu jednej rodziny
Eastlake, Ohio â zostaniesz ukarany grzywna w wysokości $25 lub 10 dniami aresztu, jeśli âmolestujeszâ psa.
Reed City, Michigan â nie możesz trzymać kota i ptaka w jednym mieszkaniu.
Denver, Colorado â hycle muszą ustawić znak ostrzegawczy, zanim zaczną polować na bezpańskie psy.
Virginia â prawo zabrania hyclowi niepokojenie kotów, kiedy szuka bezpańskich psów
Paulding, Ohio â policjant może ugryźć psa, żeby go uciszyć.
Oklahoma â ludzie mogą być ukarani grzywną, aresztem lub więzieniem za robienie brzydkich min przed psem .
Tulsa, Oklahoma â psy muszą mieć specjalną zgodę podpisaną przez burmistrza, żeby móc gromadzić się na prywatnej posesji w grupy składające się z trzech lub więcej psów. Nie mogą także wchodzić na prywatne posesje, dopóki właściciel nie wyrazi na to zgody.
Chicago â nie można brać pudla francuskiego do opery.
Westport, Massachusetts â psy nie mogą jeździć w karetkach pogotowia.
Alaska â nielegalne jest przywiązywanie psa do dachu samochodu
Wallace, Idaho â nie wolno nikomu spać w budzie dla psa
Idaho â mieszkańcy nie mogą brać udziału w walkach psów.
Massachusetts â w kwietniu wszystkie psy muszą mieć związane tylne łapy.
Denver, Colorado â psy nie mogą być przewożone w tramwajach. Z drugiej strony, muszą płacić pełną cenę za bilet.
Denver â w 1936 roku hycel musiał powiadamiać psy o tym, że będzie je łapał, umieszczając przez 3 dni na drzewie w parku pisemne zawiadomienie
Joliet, Illinois â jeśli złapie się sukę biegającą bez nadzoru, właściciel będzie ukarany grzywną.
Chicago â nie wolno nikomu częstować psa whiskey
Oto zbiór absurdów prawnych w poszczególnych stanach i miastach USA, dotyczących kotów i psów:
French Lick Springs, Indiana â wszystkie czarne koty musiały kiedyś nosić dzwoneczki 13-tego w piątek.
Madison, Wisconsin â nie pozwala się na wspólną opiekę nad zwierzęciem domowym rozwodzącej się pary â zwierzę przyznaje się osobie, która posiadała je na początku separacji.
International Falls, Minnesota â kotom nie wolno gonić psów po słupach telefonicznych
Danbury, Connecticut â jeśli twój pies zapłodni sukę sąsiada, jesteś za to odpowiedzialny i musisz zapłacić za aborcję, jeśli sąsiad sobie tego zażyczy.
Birmingham, Alabama â żaden pies nie może być przywiązany do zacienionego drzewa.
Belvedere, California â żaden pies nie może przebywaać w miejscu publicznych bez swojego pana na smyczy.
Barber, North Carolina â walki między psami i kotami są zabronione.
Sterling, Colorado â nielegalne jest pozwalanie kotu biegać samemu bez tylnego światła (??).
Ventura County, California â koty i psy nie mogą uprawiać seksu bez pozwolenia.
Cresskill, New Jersey â koty muszą nosić 3 dzwoneczki, aby ostrzegać ptaki o swojej obecności.
Duluth, Minnesota â psy nie mogą ucinać sobie drzemki u fryzjera albo w salonie piękności. Prawo mówi też, że nielegalne jest pozwalanie psu, koniowi albo innemu zwierzęciu spać w piekarni.
California â zwierzęta nie mogę się publicznie uprawiać seksu w odleglości 450 m od gospody, szkoły, albo miejsca kultu religijnego.
Hartford, Connecticut â nie wolno tresować psa.
Zion, Illinois â nielegalne jest dawanie zapalonych papierosów psom, kotom i innym zwierzętom domowym.
Columbus, Georgia â koty nie mogą wyć po 21.
Collingswood, New Jersey â psy nie mogą szczekać ani wyć między 20 a 6.
Provo, Utah â psy nie mogą przebywać na ulicach po 19.
Smithtown, New York â psy nie mogą jednorazowo szczekać dłużej niz 15 minut. Karą za trzecie naruszenie tego prawa jest grzywna w wysokości $500 i 15-dniowy areszt.
Pateros, Washington â psy nie mogą zachodzić drogi ludziom spacerującym po ulicach.
Kentucky â psy nie mogą atakować ani niepokoić kotów, ale legalne jest walczenie ich pomiędzy sobą.
Topeka, Kansas â łamiesz prawo, mając więcej niż 5 kotów naraz.
Shorewood, Wisconsin â nie więcej niż 2 psy lub 2 koty mogą być w posiadaniu jednej rodziny
Eastlake, Ohio â zostaniesz ukarany grzywna w wysokości $25 lub 10 dniami aresztu, jeśli âmolestujeszâ psa.
Reed City, Michigan â nie możesz trzymać kota i ptaka w jednym mieszkaniu.
Denver, Colorado â hycle muszą ustawić znak ostrzegawczy, zanim zaczną polować na bezpańskie psy.
Virginia â prawo zabrania hyclowi niepokojenie kotów, kiedy szuka bezpańskich psów
Paulding, Ohio â policjant może ugryźć psa, żeby go uciszyć.
Oklahoma â ludzie mogą być ukarani grzywną, aresztem lub więzieniem za robienie brzydkich min przed psem .
Tulsa, Oklahoma â psy muszą mieć specjalną zgodę podpisaną przez burmistrza, żeby móc gromadzić się na prywatnej posesji w grupy składające się z trzech lub więcej psów. Nie mogą także wchodzić na prywatne posesje, dopóki właściciel nie wyrazi na to zgody.
Chicago â nie można brać pudla francuskiego do opery.
Westport, Massachusetts â psy nie mogą jeździć w karetkach pogotowia.
Alaska â nielegalne jest przywiązywanie psa do dachu samochodu
Wallace, Idaho â nie wolno nikomu spać w budzie dla psa
Idaho â mieszkańcy nie mogą brać udziału w walkach psów.
Massachusetts â w kwietniu wszystkie psy muszą mieć związane tylne łapy.
Denver, Colorado â psy nie mogą być przewożone w tramwajach. Z drugiej strony, muszą płacić pełną cenę za bilet.
Denver â w 1936 roku hycel musiał powiadamiać psy o tym, że będzie je łapał, umieszczając przez 3 dni na drzewie w parku pisemne zawiadomienie
Joliet, Illinois â jeśli złapie się sukę biegającą bez nadzoru, właściciel będzie ukarany grzywną.
Chicago â nie wolno nikomu częstować psa whiskey
owszem
ale, ale wiecie,ze w Wawie ..przy Krakowskim przedmiesciu nr. 7 istnieje zakład foto
Firma MULTAN - szef Antoni Bąk
ul. Krakowskie Przedmieście 7; Warszawa
tel. 22 826 47 55
foto@kodak.net.pl foto@kodak.neostrada.pl
(licencja nr 542)
ale, ale wiecie,ze w Wawie ..przy Krakowskim przedmiesciu nr. 7 istnieje zakład foto
Firma MULTAN - szef Antoni Bąk
ul. Krakowskie Przedmieście 7; Warszawa
tel. 22 826 47 55
foto@kodak.net.pl foto@kodak.neostrada.pl
(licencja nr 542)
to moje zdjecie było robone przed 1903 rokiem jest napisene,ze zakład dostał pierwsza nagrode na wystawie sportowej w 1903 roku
Greq-Kurcze 25$ za "przyjemność" z suką-To ciekawe ile wtedy stały qrvy?
gonzaga no niewiwm pewnie byly tansze bo to nic nowego a taka suka to ojojoj
Żaden ojciec podobno barziej nie miłował
Dziecięcia, żaden barziej nad mię nie żałował.
A też ledwe się kiedy dziecię urodziło,
Co by łaski rodziców swych tak godne było.
Ochędożne, posłuszne, karne, niepieszczone,
Śpiewać, mówić, rymować jako co uczone;
Każdego ukłon trafić, wyrazić postawę,
Obyczaje panieńskie umieć i zabawę;
Roztropne, obyczajne, ludzkie, nierzewniwe,
Dobrowolne, układne, skromne i wstydliwe.
Nigdy ona po ranu karmie nie wspomniała,
Aż pierwej Bogu swoje modlitwy oddała.
Nie poszła spać, aż pierwej matkę pozdrowiła
I zdrowie rodziców swych Bogu poruczyła.
Zawżdy przeciwko ojcu wszytki przebyć progi,
Zawżdy się uradować i przywitać z drogi,
Każdej roboty pomóc, do każdej posługi
Uprzedzić było wszytki rodziców swych sługi.
A to w tak małym wieku sobie poczynała,
Że więccj nad trzydzieści miesięcy nie miała.
Tak wiele cnót jej młodość i takich dzielności
Nie mogła znieść; upadła od swejże bujności,
Żniwa nie doczekawszy! Kłosie mój jedyny,
Jeszcześ mi się był nie zstał, a ja, twej godziny
Nie czekając, znowu cię w smutną ziemię sieję!
Ale pospołu z tobą grzebę i nadzieję:
Bo już nigdy nie wznidziesz ani przed mojema
Wiekom wiecznie zakwitniesz smutnymi oczema
Dziecięcia, żaden barziej nad mię nie żałował.
A też ledwe się kiedy dziecię urodziło,
Co by łaski rodziców swych tak godne było.
Ochędożne, posłuszne, karne, niepieszczone,
Śpiewać, mówić, rymować jako co uczone;
Każdego ukłon trafić, wyrazić postawę,
Obyczaje panieńskie umieć i zabawę;
Roztropne, obyczajne, ludzkie, nierzewniwe,
Dobrowolne, układne, skromne i wstydliwe.
Nigdy ona po ranu karmie nie wspomniała,
Aż pierwej Bogu swoje modlitwy oddała.
Nie poszła spać, aż pierwej matkę pozdrowiła
I zdrowie rodziców swych Bogu poruczyła.
Zawżdy przeciwko ojcu wszytki przebyć progi,
Zawżdy się uradować i przywitać z drogi,
Każdej roboty pomóc, do każdej posługi
Uprzedzić było wszytki rodziców swych sługi.
A to w tak małym wieku sobie poczynała,
Że więccj nad trzydzieści miesięcy nie miała.
Tak wiele cnót jej młodość i takich dzielności
Nie mogła znieść; upadła od swejże bujności,
Żniwa nie doczekawszy! Kłosie mój jedyny,
Jeszcześ mi się był nie zstał, a ja, twej godziny
Nie czekając, znowu cię w smutną ziemię sieję!
Ale pospołu z tobą grzebę i nadzieję:
Bo już nigdy nie wznidziesz ani przed mojema
Wiekom wiecznie zakwitniesz smutnymi oczema
greg.tak jasne ty sam myślisz na suuchoo 33 ja nie mówię i i juz tam po kawy
yociA...06 nic nie idzie złapać ...nie typowałem profil miałem 1/3