Wpisy 1 354 075 – 1 354 174
26 stycznia 2013 00:00 → 26 stycznia 2013 01:30, 100 wpisów
gonzaga
jak klikniesz obojętnie na jaki zespół to masz całą historię gry tego zespołu w aktualnych rozgrywkach
jak klikniesz obojętnie na jaki zespół to masz całą historię gry tego zespołu w aktualnych rozgrywkach
emeryt do chybił trafił nie mam kompletnie szczęścia nigdy nic nie wygrałem na cht
z par weszła o 22.oo para 15,16
a jutro na 14.oo
parki
24,25 73,74
23,24
02,03
75,76
36,37
5,6
oczywiście tak bym typował, gdybym grał
a jutro na 14.oo
parki
24,25 73,74
23,24
02,03
75,76
36,37
5,6
oczywiście tak bym typował, gdybym grał
pawus
jeśli się nie ma szczęścia
to nie pomoże żaden przypadek typowania
ponieważ nie ma systemów gwarantujących wygrane
jeśli się nie ma szczęścia
to nie pomoże żaden przypadek typowania
ponieważ nie ma systemów gwarantujących wygrane
ale jutro dam się skusić na jeden cht dzisiaj medea-i pozwoliłem spojrzeć w gwiazdy i wygrałem 50 w zodiaka
pawus musi w koncu 80 jutro najlepszy dzien do tego oto piatke rzucam na dwa losy
pawus
to życzę powodzenia u dziewczyn
" kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajmy 1 dzień]
a dziewczyny całe życie "
i tak trzymaj
to życzę powodzenia u dziewczyn
" kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajmy 1 dzień]
a dziewczyny całe życie "
i tak trzymaj
jestem od urodzenia REALISTĄ
więc nie oglądam żadnych filmów typu SF
więc nie oglądam żadnych filmów typu SF
moje typy na jutro to : 10,13,18,23,30,78 i myślę że wśród jest plus
ja również ale dopóki ogląda ja mam spokój a jestem jej winien trzy orgazmy jak zacznie się dopominać to będę musiał zejść z czata
hehe
Mnie się widzi,że jutro będzie(25{)
Pawus-a to same przjemności
Pawus-a to same przjemności
pono cmentarze są pełne ludzi nie zastąpionych i tych co mieli zawsze pierwszeństwo
gonzaga widzę że ty zawsze około pierwszej w nocy masz przebłyski
ostatnio dałeś mi trzy liczby i weszła jedna niby statystyka niezła ale ....
1 daj
zmykam
narka wam
dobranoc
narka wam
dobranoc
gonzaga..powiadas,ze spisz w dzień zasypiasz przed wschodem słońca
A co mam robić-jak zmuszony jestem się z Tobą użerać do 3-ciej nad ranem?
zaraz zamieszcze swoja fotke w profilu, moze krzysztof c mnie zechce, moze bede mu odpowiadała ..
to taki dzisiejszy dworcowy
Czekam na pociąg. Zawiadomcie rodzinę
Czekam na pociąg. Zawiadomcie rodzinę
jocia a propo kotka
Przypowieść II. Jak Bóg stworzył kota
âBóg stworzył kotaâŚâ
W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć.
Ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
Przypowieść II. Jak Bóg stworzył kota
âBóg stworzył kotaâŚâ
W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć.
Ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
greg.. dziekuję , troszke skłamałam.. tutaj mam 30-35 lat..a fotka zrobiona w okolicach 1904 roku.
Przypowiesc świetna
Przypowiesc świetna
niestety jeno z wielu zdjec.. NIE JEST OPISANE to moja przodkini..zapewne
Kot by się uśmiał..
Oto zbiór absurdów prawnych w poszczególnych stanach i miastach USA, dotyczących kotów i psów:
French Lick Springs, Indiana â wszystkie czarne koty musiały kiedyś nosić dzwoneczki 13-tego w piątek.
Madison, Wisconsin â nie pozwala się na wspólną opiekę nad zwierzęciem domowym rozwodzącej się pary â zwierzę przyznaje się osobie, która posiadała je na początku separacji.
International Falls, Minnesota â kotom nie wolno gonić psów po słupach telefonicznych
Danbury, Connecticut â jeśli twój pies zapłodni sukę sąsiada, jesteś za to odpowiedzialny i musisz zapłacić za aborcję, jeśli sąsiad sobie tego zażyczy.
Birmingham, Alabama â żaden pies nie może być przywiązany do zacienionego drzewa.
Belvedere, California â żaden pies nie może przebywaać w miejscu publicznych bez swojego pana na smyczy.
Barber, North Carolina â walki między psami i kotami są zabronione.
Sterling, Colorado â nielegalne jest pozwalanie kotu biegać samemu bez tylnego światła (??).
Ventura County, California â koty i psy nie mogą uprawiać seksu bez pozwolenia.
Cresskill, New Jersey â koty muszą nosić 3 dzwoneczki, aby ostrzegać ptaki o swojej obecności.
Duluth, Minnesota â psy nie mogą ucinać sobie drzemki u fryzjera albo w salonie piękności. Prawo mówi też, że nielegalne jest pozwalanie psu, koniowi albo innemu zwierzęciu spać w piekarni.
California â zwierzęta nie mogę się publicznie uprawiać seksu w odleglości 450 m od gospody, szkoły, albo miejsca kultu religijnego.
Hartford, Connecticut â nie wolno tresować psa.
Zion, Illinois â nielegalne jest dawanie zapalonych papierosów psom, kotom i innym zwierzętom domowym.
Columbus, Georgia â koty nie mogą wyć po 21.
Collingswood, New Jersey â psy nie mogą szczekać ani wyć między 20 a 6.
Provo, Utah â psy nie mogą przebywać na ulicach po 19.
Smithtown, New York â psy nie mogą jednorazowo szczekać dłużej niz 15 minut. Karą za trzecie naruszenie tego prawa jest grzywna w wysokości $500 i 15-dniowy areszt.
Pateros, Washington â psy nie mogą zachodzić drogi ludziom spacerującym po ulicach.
Kentucky â psy nie mogą atakować ani niepokoić kotów, ale legalne jest walczenie ich pomiędzy sobą.
Topeka, Kansas â łamiesz prawo, mając więcej niż 5 kotów naraz.
Shorewood, Wisconsin â nie więcej niż 2 psy lub 2 koty mogą być w posiadaniu jednej rodziny
Eastlake, Ohio â zostaniesz ukarany grzywna w wysokości $25 lub 10 dniami aresztu, jeśli âmolestujeszâ psa.
Reed City, Michigan â nie możesz trzymać kota i ptaka w jednym mieszkaniu.
Denver, Colorado â hycle muszą ustawić znak ostrzegawczy, zanim zaczną polować na bezpańskie psy.
Virginia â prawo zabrania hyclowi niepokojenie kotów, kiedy szuka bezpańskich psów
Paulding, Ohio â policjant może ugryźć psa, żeby go uciszyć.
Oklahoma â ludzie mogą być ukarani grzywną, aresztem lub więzieniem za robienie brzydkich min przed psem .
Tulsa, Oklahoma â psy muszą mieć specjalną zgodę podpisaną przez burmistrza, żeby móc gromadzić się na prywatnej posesji w grupy składające się z trzech lub więcej psów. Nie mogą także wchodzić na prywatne posesje, dopóki właściciel nie wyrazi na to zgody.
Chicago â nie można brać pudla francuskiego do opery.
Westport, Massachusetts â psy nie mogą jeździć w karetkach pogotowia.
Alaska â nielegalne jest przywiązywanie psa do dachu samochodu
Wallace, Idaho â nie wolno nikomu spać w budzie dla psa
Idaho â mieszkańcy nie mogą brać udziału w walkach psów.
Massachusetts â w kwietniu wszystkie psy muszą mieć związane tylne łapy.
Denver, Colorado â psy nie mogą być przewożone w tramwajach. Z drugiej strony, muszą płacić pełną cenę za bilet.
Denver â w 1936 roku hycel musiał powiadamiać psy o tym, że będzie je łapał, umieszczając przez 3 dni na drzewie w parku pisemne zawiadomienie
Joliet, Illinois â jeśli złapie się sukę biegającą bez nadzoru, właściciel będzie ukarany grzywną.
Chicago â nie wolno nikomu częstować psa whiskey
Oto zbiór absurdów prawnych w poszczególnych stanach i miastach USA, dotyczących kotów i psów:
French Lick Springs, Indiana â wszystkie czarne koty musiały kiedyś nosić dzwoneczki 13-tego w piątek.
Madison, Wisconsin â nie pozwala się na wspólną opiekę nad zwierzęciem domowym rozwodzącej się pary â zwierzę przyznaje się osobie, która posiadała je na początku separacji.
International Falls, Minnesota â kotom nie wolno gonić psów po słupach telefonicznych
Danbury, Connecticut â jeśli twój pies zapłodni sukę sąsiada, jesteś za to odpowiedzialny i musisz zapłacić za aborcję, jeśli sąsiad sobie tego zażyczy.
Birmingham, Alabama â żaden pies nie może być przywiązany do zacienionego drzewa.
Belvedere, California â żaden pies nie może przebywaać w miejscu publicznych bez swojego pana na smyczy.
Barber, North Carolina â walki między psami i kotami są zabronione.
Sterling, Colorado â nielegalne jest pozwalanie kotu biegać samemu bez tylnego światła (??).
Ventura County, California â koty i psy nie mogą uprawiać seksu bez pozwolenia.
Cresskill, New Jersey â koty muszą nosić 3 dzwoneczki, aby ostrzegać ptaki o swojej obecności.
Duluth, Minnesota â psy nie mogą ucinać sobie drzemki u fryzjera albo w salonie piękności. Prawo mówi też, że nielegalne jest pozwalanie psu, koniowi albo innemu zwierzęciu spać w piekarni.
California â zwierzęta nie mogę się publicznie uprawiać seksu w odleglości 450 m od gospody, szkoły, albo miejsca kultu religijnego.
Hartford, Connecticut â nie wolno tresować psa.
Zion, Illinois â nielegalne jest dawanie zapalonych papierosów psom, kotom i innym zwierzętom domowym.
Columbus, Georgia â koty nie mogą wyć po 21.
Collingswood, New Jersey â psy nie mogą szczekać ani wyć między 20 a 6.
Provo, Utah â psy nie mogą przebywać na ulicach po 19.
Smithtown, New York â psy nie mogą jednorazowo szczekać dłużej niz 15 minut. Karą za trzecie naruszenie tego prawa jest grzywna w wysokości $500 i 15-dniowy areszt.
Pateros, Washington â psy nie mogą zachodzić drogi ludziom spacerującym po ulicach.
Kentucky â psy nie mogą atakować ani niepokoić kotów, ale legalne jest walczenie ich pomiędzy sobą.
Topeka, Kansas â łamiesz prawo, mając więcej niż 5 kotów naraz.
Shorewood, Wisconsin â nie więcej niż 2 psy lub 2 koty mogą być w posiadaniu jednej rodziny
Eastlake, Ohio â zostaniesz ukarany grzywna w wysokości $25 lub 10 dniami aresztu, jeśli âmolestujeszâ psa.
Reed City, Michigan â nie możesz trzymać kota i ptaka w jednym mieszkaniu.
Denver, Colorado â hycle muszą ustawić znak ostrzegawczy, zanim zaczną polować na bezpańskie psy.
Virginia â prawo zabrania hyclowi niepokojenie kotów, kiedy szuka bezpańskich psów
Paulding, Ohio â policjant może ugryźć psa, żeby go uciszyć.
Oklahoma â ludzie mogą być ukarani grzywną, aresztem lub więzieniem za robienie brzydkich min przed psem .
Tulsa, Oklahoma â psy muszą mieć specjalną zgodę podpisaną przez burmistrza, żeby móc gromadzić się na prywatnej posesji w grupy składające się z trzech lub więcej psów. Nie mogą także wchodzić na prywatne posesje, dopóki właściciel nie wyrazi na to zgody.
Chicago â nie można brać pudla francuskiego do opery.
Westport, Massachusetts â psy nie mogą jeździć w karetkach pogotowia.
Alaska â nielegalne jest przywiązywanie psa do dachu samochodu
Wallace, Idaho â nie wolno nikomu spać w budzie dla psa
Idaho â mieszkańcy nie mogą brać udziału w walkach psów.
Massachusetts â w kwietniu wszystkie psy muszą mieć związane tylne łapy.
Denver, Colorado â psy nie mogą być przewożone w tramwajach. Z drugiej strony, muszą płacić pełną cenę za bilet.
Denver â w 1936 roku hycel musiał powiadamiać psy o tym, że będzie je łapał, umieszczając przez 3 dni na drzewie w parku pisemne zawiadomienie
Joliet, Illinois â jeśli złapie się sukę biegającą bez nadzoru, właściciel będzie ukarany grzywną.
Chicago â nie wolno nikomu częstować psa whiskey
owszem
ale, ale wiecie,ze w Wawie ..przy Krakowskim przedmiesciu nr. 7 istnieje zakład foto
Firma MULTAN - szef Antoni Bąk
ul. Krakowskie Przedmieście 7; Warszawa
tel. 22 826 47 55
foto@kodak.net.pl foto@kodak.neostrada.pl
(licencja nr 542)
ale, ale wiecie,ze w Wawie ..przy Krakowskim przedmiesciu nr. 7 istnieje zakład foto
Firma MULTAN - szef Antoni Bąk
ul. Krakowskie Przedmieście 7; Warszawa
tel. 22 826 47 55
foto@kodak.net.pl foto@kodak.neostrada.pl
(licencja nr 542)
to moje zdjecie było robone przed 1903 rokiem jest napisene,ze zakład dostał pierwsza nagrode na wystawie sportowej w 1903 roku
Greq-Kurcze 25$ za "przyjemność" z suką-To ciekawe ile wtedy stały qrvy?
gonzaga no niewiwm pewnie byly tansze bo to nic nowego a taka suka to ojojoj