Wpisy 1 352 273 – 1 352 372
24 stycznia 2013 21:40 → 24 stycznia 2013 21:58, 100 wpisów
fiolka..ja zboczuccha? A kto mi ostatnio pisał że,wszamał 2 rury z kremem?
dobra a teraz poważnie życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 dobranocdo poklikania.
fiolka
A to witam w klubie Siedzę, oczy mi się kleją a szare komórki ogłosiły strajk generalny
A to witam w klubie Siedzę, oczy mi się kleją a szare komórki ogłosiły strajk generalny
deniss..weź ty odbij odem nie,znajdź sobie kogoś bliższego w rodzinie
z tym spaniem robisz się już nudny.Chcesz to idź spaći nie wkurzaj ludzi.Wiecznie coś do mnie sapiesz jakbym była jedyną osoba na tym czacie
ile można klikać,heh Tyle ile mi się będzie chciało a ciebie to najmniej powinno interesować
mala....już zaczyna to być karwa nudne.Co to ja jedna na tym czacie.
mały to może ty jesteś więc nie wiem co tu jeszcze robisz skoro to czat od 18 lat
mala...kurde wiecznie ktoś cos do mnie ma,zaczyna mnie to w***iac.Wejdzie taka osoba Ty i mi spać będzie kazałakarwa tego jeszcze nie grali
mala...no żebyś wiedziała,za wesoło.Lepiej widocznie jak jest dym i rozpiździaj na czacie wtedy takim deniskom pasi
Lila widzę że ta małość cie rozwścieczyła musisz popracować trochę nad swoimi emocjami.
lila...to moze i Tobie miejsce zarezerwuje wiesz gdzie
a powaznie,to olewaj niektorych,najlepszy sposob
a powaznie,to olewaj niektorych,najlepszy sposob
lili .....ci.....cho .....pełen olew pamiętasz
olej to ciepławym moczkiem
Patrząc na niektórych ludzi twierdzę, że Pan Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości
Lila
Tylko spokój może nas uratowac ... mały ogródek zen też nie zaszkodzi, choc mnie osobiście przeraża myśl o siedzeniu i gapieniu na kamole
Tylko spokój może nas uratowac ... mały ogródek zen też nie zaszkodzi, choc mnie osobiście przeraża myśl o siedzeniu i gapieniu na kamole
wasyl, piec się przestawił, czy zapomniałeś popielnika przymknąć, że z 9 zrobiło sie 59???
medea..i znowu sie spotykamy Dzisiaj zagralem Twoimi liczbami w mm
a ja lanymi kluskamiiiii
Witam wszystkich Wydaje mi sie ,że dziś padnie bonus oczywiście kontrolowany.Jak chodze z pieskiem na spacer to przy okazji puszczam lotto od pieciu mcy nie gram w lotto , bo szkoda pieniedzy ale wiernie puszczalam mm nawet o 22 a tu dziś zdziwienie system zamknięto o 21,30 ciekawa sprawa ,Ju,z ten mm juz mnie jak wy to mówicie wkarwia , przestane grać bo jeszcze wpadne nało, rzuciłam palenie i mam wpaść w drugi nalóg ale sie rozgadalam sorry
kondi na 14 bylo 9 a tera 59
kondi
Ledwie żyję. Nienawidzę tej pogody. Szare komórki strajkują a ich główny postulat to
Jak się tylko lepiej poczuję to opiszę metodę
Ledwie żyję. Nienawidzę tej pogody. Szare komórki strajkują a ich główny postulat to
Jak się tylko lepiej poczuję to opiszę metodę
własnie dowalilem do pieca
mala557..jak nie maxa to mnie i tak w kółko.A ja sobie mogę całą dobę siedzieć i uj kogo to obchodzi,MożePasko mi płaci?jestem na etacie w koncu