Wpisy 1 351 307 – 1 351 406
24 stycznia 2013 13:27 → 24 stycznia 2013 13:48, 100 wpisów
.
.
. Pić pić
.
. Pić pić
w niebie tez jest TS spoko podem zalezy jaką dusze dostaniesz i nowe wcielenie
lilka, do konca miecha gram 19 lub 79 wiec mi ich nie podpintalac prosze bo
franek
Czyżby kolega z drinkami przesadził wieczorem opijając wyniki losowania
Czyżby kolega z drinkami przesadził wieczorem opijając wyniki losowania
wasyl, w niebie gra powinna byc bardziej sprawiedliwa... 100% wplat na wygrane
kondi zalezy od karmy
.
.
. Medea czesc i reszta wsioków
.
. Medea czesc i reszta wsioków
unhappy , w niebie chyba nie oszukują
franco
Wasyl.. .
----------------------
----------------------
zdania nie zmieniam - najważniejsze - człowiek powinien być dobry
kondi...dla kogo dla psa
kondi1
A propos reinkarnacji przed chwilą utłukłam kilku klientów
A propos reinkarnacji przed chwilą utłukłam kilku klientów
.
.
. Wasyl fatum
.
. Wasyl fatum
Dawać losowanie.. .
--------------------------------
--------------------------------
medea załatw mendy jedne
vector
.
.
. Czesc lila unchapy wasyl
.
. Czesc lila unchapy wasyl
Lila.. .
Od soboty rozpoczynam....bonusogranie.. .
--------------------------
Od soboty rozpoczynam....bonusogranie.. .
--------------------------
tzn. komary poczuły ciepełko w biurach i się ożywiły no to ja je teczką a teraz sobie uświadomiłam, że to mogą być kolejne wcielenia roszczeniowych zawodowych i dziedzicznych klientów pomocy społecznej
franco
vektor...zobaczymy co wpadnie dzisiaj z tamtych liczb.Mam z nich 3 liczby na NIE
W-N
nie trzeba sie chyba domyslać, że "oni" za dobrzy w poprzednim zyciu nei byli
kondi1
A na poważnie to idea reinkarnacji nie jest taka głupia w kulturze gdzie nie ma tak ostro jak chrześcijaństwie czy islamie zdefiniowanego pojęcia dobra i zła o grzechu nie wspomnę
A na poważnie to idea reinkarnacji nie jest taka głupia w kulturze gdzie nie ma tak ostro jak chrześcijaństwie czy islamie zdefiniowanego pojęcia dobra i zła o grzechu nie wspomnę
wiecie czemu w tym wcieleniu mamy zle
bo w poprzednim bylismy
komuchami
bo w poprzednim bylismy
komuchami
seennaa
.
.
. 10,11 ,13,14,15
33,34,55,56,58
.
. 10,11 ,13,14,15
33,34,55,56,58
dobro i zło, czarne i białe toż to przecież wszystko jest "umowne"
jasmin
Lila, ale ja cie już parę wpisów temu, no ale jak to mówią nigdy dosyć no to serdecznie cię
Lila, ale ja cie już parę wpisów temu, no ale jak to mówią nigdy dosyć no to serdecznie cię
kondi1
To religie monoteistyczne i gnostycyzm wykombinowały dualizm tak ostro zarysowany. Rzymianie i Grecy mieli łatwiej
To religie monoteistyczne i gnostycyzm wykombinowały dualizm tak ostro zarysowany. Rzymianie i Grecy mieli łatwiej
.
.
.co wy tak o tym dobru i zlu ?
.
.co wy tak o tym dobru i zlu ?
medea.. czym sobie zasluzylem na takiego slodziutkiego buziaczka?
medea,
kiedyś miałem kilka lat fascynacji filozofią ( o czym z reszta napisałem magisterkę), ale doszedłem do swoich wniosków, na co nie ma tu czasu, ani miejsca
kiedyś miałem kilka lat fascynacji filozofią ( o czym z reszta napisałem magisterkę), ale doszedłem do swoich wniosków, na co nie ma tu czasu, ani miejsca
jasmin..karwa nie chcieli mnie przyjąć ale dla Ciebie miejsce zaklepałam na dzisiaj na 18-tą
kondi1
Tak się domyśliłam z naszych rozmów tutaj a i zainteresowań, o których mi pisałeś
Tak się domyśliłam z naszych rozmów tutaj a i zainteresowań, o których mi pisałeś
.
.
. a sztuki walki itp
.
. a sztuki walki itp
franek
No bo dzień nastaja melancholijnie tą monotonią bieli, czerni i szarości za oknem
No bo dzień nastaja melancholijnie tą monotonią bieli, czerni i szarości za oknem
lila... dziekuje Akurat 18 mi odpowiada
A mozna wziac pare kuponow ts?
A mozna wziac pare kuponow ts?
medea,
jednym z największych problemów jest to, że ludzie zbytnio są zapatrzeni w innych, szukają ideałów i auorytetów, zapominając w tym całym biegu o samym sobie
jednym z największych problemów jest to, że ludzie zbytnio są zapatrzeni w innych, szukają ideałów i auorytetów, zapominając w tym całym biegu o samym sobie
Kto dzisiaj obsługuję...szulermachine o godz. 14 ???
-----------------------------------
-----------------------------------
.
.
.polecam tajski boks
.
.polecam tajski boks
Jak tak siedzę nad kwadratami, rozpiskami astrologicznymi i mapką "stara16" to pewnie wyglądam jakbym jakąś medytację zen odprawiała
to dotyczy wszystkiego: światopoglądu, polityki,diety, sposobu życia, itd....a mimo to nie znajdują przez cale życie miejsca dla siebie i są zdziwieni
.
medea,
z poprzednich spostrzeżeń jakie Ci przesłałem, po [17,19] zawsze czekam na [11,13] i znowu weszła
z poprzednich spostrzeżeń jakie Ci przesłałem, po [17,19] zawsze czekam na [11,13] i znowu weszła
124. Będzie... 500???
------------------------
------------------------