Wpisy 1 351 083 – 1 351 182
24 stycznia 2013 11:37 → 24 stycznia 2013 12:52, 100 wpisów
drapek nie ma u mnie wziąłem 2 Amorki i 10zł i 1zł a krzyż pustak
ulalla, ja to juz wszystkie bajki znam na pamiec + codziennie musze oglądnąc co njmniej kilka
mirekdobre i to, ja jestem na - 6zł; wziałem jeszcze starą pensję i zwrot
Pojawiam się i znikam, bo roboty huk
drapek
Jak oceniasz debiutującego Pączka i zapowiadaną kolejną edycję Złotego Jaja
drapek
Jak oceniasz debiutującego Pączka i zapowiadaną kolejną edycję Złotego Jaja
meduska @ poszło...
mirnam
drapciu czyżby czepek ci spadł?
drapciu czyżby czepek ci spadł?
kondi
ja na 3 amorki...
ja sie dzis puszcze na 22 ze snu...
gorzej jak wpadną o 14...
o własnie ja zawsze jak gram ze snu to wpada +...nie wiem czy mam tyle kasy...
drapciu ja nigdy nie wiem ale zawsze z wytypowanych pada + a j anigdy na niego nie gram...dzis mam takie...2,4,6,20,24,42,10,11, ew.28,57
drapek zastanawiałem się nad 61 ale dałem jej jeszcze 2 dni wolnego
mirek to żart, oby wleciały, po jeszcze nic porządnego nie wygrałem w tym roku
no drapciu moze i masz dobre? tego nikt nie wie...
mirek ja dziś ją dałem do pukonu 9/9; ale duża luka zrobiła się na 70tkach i te też mogą się pokazać- cholera wie co wleci dziś
medusia odebrałas?
islandorka
Zaraz odbiorę bo chwilowo jestem na gorącej linii z szefem i nie ma zmiłuj
Zaraz odbiorę bo chwilowo jestem na gorącej linii z szefem i nie ma zmiłuj
amour..
drapek ..ty ty bobo jesteś mniejszy wiek ..mirnam wiekszy wiek uczciwy pisze
i dobra tera juz tammm
drapek ..ty ty bobo jesteś mniejszy wiek ..mirnam wiekszy wiek uczciwy pisze
i dobra tera juz tammm
Mini mam jeszcze na 2 los że wtorek nie było nic to może dzisiaj
drapek tak bo jak zleca dzisiaj lub jutro to nie będę grał na nie
kondi
Kurczę to naprawde ciekawe spostrzeżenia, ale głębszą analizę muszę sobie pozostawić na po pracy
Wyjaśnienia jak dobieram liczby ? Rzeczywiście muszę to uporządkować. Jak zaczęłam na forum robić rozpiskę jak z kuponu 16 wyciągam liczby to jakby by mi się lepiej typowało bo robię to w sposób bardziej uporządkowany. Niemniej powiem szczerze przy doborze liczb do 12-stki intuicja ma dużo do powiedzenia.
islandorka
I dalej w las tym więcej drzew. Jak tylko skończę robótkę dla szefowej to sobie wydrukuję twój e-mail. Może w wersji papierowej będzie mi łatwiej
Kurczę to naprawde ciekawe spostrzeżenia, ale głębszą analizę muszę sobie pozostawić na po pracy
Wyjaśnienia jak dobieram liczby ? Rzeczywiście muszę to uporządkować. Jak zaczęłam na forum robić rozpiskę jak z kuponu 16 wyciągam liczby to jakby by mi się lepiej typowało bo robię to w sposób bardziej uporządkowany. Niemniej powiem szczerze przy doborze liczb do 12-stki intuicja ma dużo do powiedzenia.
islandorka
I dalej w las tym więcej drzew. Jak tylko skończę robótkę dla szefowej to sobie wydrukuję twój e-mail. Może w wersji papierowej będzie mi łatwiej
medusia ja znikam do losowania, daj znac na meila lub gg jakie wrażenia po @...
dzien dobry wszystkim
musze sie pochwalic.
wczoraj o 22 trafilem 5/5.
musze sie pochwalic.
wczoraj o 22 trafilem 5/5.
Brzydki, ile zakladow wzioles, ile losowan, chybil trafil czy sam ?
skąd klikasz
brzydki ?
I nie to, żebym nie wierzył, ale wskan byś zechciał, czy dopiero od 10-ek, z plusem, na stawce będziesz wstawiał ?
brzydki ?
I nie to, żebym nie wierzył, ale wskan byś zechciał, czy dopiero od 10-ek, z plusem, na stawce będziesz wstawiał ?
A wczoraj trfilem 3/3 i kupilem nowa nie smigana lopate do sniegu Bo wczoraj dwie polamalem
brzydki no to czekam może mi się uda tutaj 5/5 o 10/10 nie wspomnę
SKALAR fabik96
SKALAR fabik96
skalar
Nie ma sprawy tylko mój sprzęt komandosa do zadań specjalnych wyciągnę zza szafy
Nie ma sprawy tylko mój sprzęt komandosa do zadań specjalnych wyciągnę zza szafy
ja nie szaleje, skreslam 5 - 6 liczb po 2-3 zaklady, srednio co 0,5 roku trafiam komplet