Wpisy 1 350 407 – 1 350 506
23 stycznia 2013 22:01 → 23 stycznia 2013 22:20, 100 wpisów
Jeśli sąd nie przyjmie wniosku o "wejście" do postepowania w miejsce ś.p. babci to złóż nowy wniosek o przyznanie lokalu socjalnego na tej podstawie, ze mieszkałeś z babcią i nie masz dokąd pójśc a twoja sytuacja finansowa nie pozwala ci zapewnic sobie dachu nad głową. problem w tym, ze jak jesteś zdrowym samotnym facetem to roszczenie jest słabsze niż w przypadku schorowanej starszej pani.
na piecu 58
widzisz gdybyś była na miejscu to bym ci zapłacił i jakoś by to było a tak samemu to tylko wola boża ratuje...
wiesiu...fionkaa shrek u niej dzisiaj był i jej koperte podpintolił
medea76 w szoku jestem ale moja sprawa za bardzo zagmatwana jest i niewiem co dalej bedzie
siostra załatwiła mi adwokata z rodziny ale ten od wczoraj niby choruje więc sam muszę walczyć..
mariucha
W tych sprawach samodzielnie i pod względem prawnym nieporadnie napisane pismo czasami lepiej się sprawdza niż prawniczy wywód na 20 stron
W tych sprawach samodzielnie i pod względem prawnym nieporadnie napisane pismo czasami lepiej się sprawdza niż prawniczy wywód na 20 stron
.
.
.dawac losowanie
.
.dawac losowanie
przed 1 sprawą opisałem tę sytuację i nic .Sędzina to była radna z urzędu miasta i franca wie co ma robić.ok jakoś będzie.
fiolka
miałem podobny przypadek na Krecie
podjechalismy do pieknego klasztoru
przyjął nas pop, poczęstował ouzo
zaczął opowiadać
i w pewnym momencie pokazał nam zdjęcia co robił w czasie II wojny światowej
a na zdjęciach był uśmiechnięty od ucha do ucha między szwabami, hitlerowcami
po zobaczeniu go na tych zdjęciach, to nie wiem czy jeszcze byłem tam 10 sekund ?
miałem podobny przypadek na Krecie
podjechalismy do pieknego klasztoru
przyjął nas pop, poczęstował ouzo
zaczął opowiadać
i w pewnym momencie pokazał nam zdjęcia co robił w czasie II wojny światowej
a na zdjęciach był uśmiechnięty od ucha do ucha między szwabami, hitlerowcami
po zobaczeniu go na tych zdjęciach, to nie wiem czy jeszcze byłem tam 10 sekund ?
fiolka
nie mogę, muszę jechać i ludzi na kwaterach i w pensjonatach umieścić - 3 grupy
nie mogę, muszę jechać i ludzi na kwaterach i w pensjonatach umieścić - 3 grupy
fiolka...z tą sfastyką to były żarty,już się tak nie oburzaj,sorki no
56 siada
mariucha
Jak nawet ci w procesie odrzucą pozew to możesz się odwołac a w okręgówce będzie inny sędzia. U mnie w ten sposób musimy czasem rozstrzygac sprawy rodzinne, bo sędzia w rejonie ma dośc dziwne poglądy na pewne sprawy.
Jak nawet ci w procesie odrzucą pozew to możesz się odwołac a w okręgówce będzie inny sędzia. U mnie w ten sposób musimy czasem rozstrzygac sprawy rodzinne, bo sędzia w rejonie ma dośc dziwne poglądy na pewne sprawy.
Ostatnio wybieram te co nie padają,ciekawe czy dziś będzie dc.serii
nogi fuj prototype
Lila
raz się żyje
i dlatego trzeba to życie brać garściami
pisałem już, dopiero co pochowaliśmy we Wr...ch 32 - letniego kolegę, przeziebił się........... i....... nie ma go juz na tym świecie
"życie jest gówno warte,
ale nic nie jest warte życia"
to maksyma
"życie jest za krótkie, by pis marne wino....
znasz to ???
raz się żyje
i dlatego trzeba to życie brać garściami
pisałem już, dopiero co pochowaliśmy we Wr...ch 32 - letniego kolegę, przeziebił się........... i....... nie ma go juz na tym świecie
"życie jest gówno warte,
ale nic nie jest warte życia"
to maksyma
"życie jest za krótkie, by pis marne wino....
znasz to ???
.
.
.1
3
9
14
27
.
.1
3
9
14
27
fiolka
myslałem, że Ty jeszcze nie miałaś chwili słabości......i ........ nie wyszłaś.....
myslałem, że Ty jeszcze nie miałaś chwili słabości......i ........ nie wyszłaś.....
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
08,10,11,12,13,15,22,24,29,34,37,39,43,47,55,58,65,67,69,71
Plusem jest liczba: 22
08,10,11,12,13,15,22,24,29,34,37,39,43,47,55,58,65,67,69,71
Plusem jest liczba: 22
mariucha
To opisz sprawę i wyślij do Rzecznika Praw Obywatelskich.W najgorszym przypadku zyskasz pomoc prawną w postaci dobrego prawnika za darmo.
To opisz sprawę i wyślij do Rzecznika Praw Obywatelskich.W najgorszym przypadku zyskasz pomoc prawną w postaci dobrego prawnika za darmo.
piec oszukuje
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 30, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 07,24,33,34
Wylosowany Joker to: 30, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 07,24,33,34