Wpisy 1 348 839 – 1 348 938
23 stycznia 2013 00:32 → 23 stycznia 2013 07:53, 100 wpisów
hehe a gdzie jocia i gonzaga wieczorni chat meni i chat women
to jak daleko doszłeś w swoich przodkach ?
no, są polakami, to wiem, przed zaborem I te ziemie jak i obecnie były polskie, wtedy były pod zaborem, tak samo jak w zaborze austryjackim i ruskim inne części poskiej ziemi
mam jeszcze ciekawą pozycję z okresu międzywojennego niestety w formie elektronicznej
jocia w mapach szuka prus haha
my znamy historię tych terenów od sprowadzenia Krzyżaków przez Konrada Mazowieckiego i od chwili podbicia ich przez Krzyżaków uważamy to za tereny Niemieckie - ale historia mówi co innego
tak, ale jak komuś wpadli niemcy do domu i wywieźli na roboty do niemiec, to nie wiem co znajdziesz po powrocie
nie ucz mnie historii tylko pytaj jeśli czegoś nie wiesz bądź nie rozumiesz
czesc gonzaga
.
Jocia 67 bierz pewniak
.
Jocia 67 bierz pewniak
hehe
armia zbawienia
nikt nie mówi o odbieraniu komuś ziemi hehe, tylko jak mówi niemcy że im coś zabrali to nam też coś zabrali, w woli wyjaśnienia
Uważam,że Lwów się w znacznym stopniu repolonizuje(po ewnt.przystąpieniu Ukrainy do U.E.)
oni zawsze mieli chec mienia i grabienia wszystkiego maja cechy władcze
Historia Rzeczypospolitej to historia knowań i układów dlatego uczcie się Panowie i Panie żeby patrzeć na ręce sprawującym władzę bo coś mi się wydaje że znowu coś knują (
bo ciemne ( nie wykształcone) społeczeństwo daje się wodzić za nos
hehe jutro czy dzis ?
ja typuje tak
57 66 67 71 73
57 66 67 71 73
aha to mamy 16_25_57_66_67_71_73 mało a statystyki mówią że pada więcej liczb w przedziale od 1 do 40
z niskich liczb mam tylko na dzis na 14 godz , 4 ,
ano zobaczymy o 14 co maszyna wylosuje
siemica ..teraz fajnie juz otwarte chata .. ..wiedziałem dziś 18 .. i no dobra znikam..
hehe
to dzisiaj była panika bez czata pasko zrobił test komu pierwszemu puszczą zwieracze
.
.dobranoc
.dobranoc
w notowaniu była pomyłka ! 2_16_25_26_35_57_66_67_71_73 tak ma wyglądać końcowa forma !
co jest z tym bonusem?
znowu nic -nie mam już sił i konceptu do tych szmuglerskich gier w tuskolandzie-za zespołem papa dance można by zaśpiewać ,,szary wiruje pech tylko on mnie nie opuszcza -skąd mam wziąć tyle sił ,aby tusków przekrętów ograć w grze????????