Wpisy 1 347 539 – 1 347 638
21 stycznia 2013 21:48 → 21 stycznia 2013 22:11, 100 wpisów
sercelina no ma napewno magistra ale z tryploteki
kocur,zespół na grzebień,dwie tarki do bielizny,i akcelerator atomowy.pewnie nie wiedziałeś co to grzebień
slim.... tera jest milo
Mala1321 nie miałyśmy chyba jeszcze okazji się poznac więc serdecznie
fiolka miłych snów
mariucha i
fiolka miłych snów
mariucha i
sercelina Mi ogon twardnieje tak że jakbym cię pizną to byś kwiczała jak niewydojona krowa
Ja widzą niektórzy na chacie mają zapotrzebowanie na frędzle z staropolska ***ami zwane
slim61
Nie ma co się śmiac, jakby kto reflektował to ja mam kapę z ***ikami. Jest ich tyle, że spokojnie się podzielimy w pokoju
Nie ma co się śmiac, jakby kto reflektował to ja mam kapę z ***ikami. Jest ich tyle, że spokojnie się podzielimy w pokoju
kocur ale z takimi ludzmi trzeba grzecznie tutaj maja odskocznie real ich przygniata
Lila
Jako jedna z nielicznych tutaj mających mozliwosc dotykania laski zrobionej z pewnej częsci bizona nie potwierdzam nie zaprzeczam, że niektóre ssaki są lepiej wyposażone przez naturę
Jako jedna z nielicznych tutaj mających mozliwosc dotykania laski zrobionej z pewnej częsci bizona nie potwierdzam nie zaprzeczam, że niektóre ssaki są lepiej wyposażone przez naturę
vektor wiem ale sama kiedyś zaczęła i wpitoliła się jak s..ata ani be ani kukuryku ? Jakaś kultura obowiązuje jak wchodzę do domu to wycieram buty i mówię dzień dobry lub spier....laj TYLE W TEMACIE serdeliny
kocur..widzisz,magister a jaka nie obyta przecież wchodzi żeby zamotać,to proste
kocur a to juz kultury brak jak tak sie zachowuje ktos kto ma mgr>
Lila
tak w realu w czasie wyjazdu w ramach projektu byliśmy w takiej indiańskiej wiosce tematycznej i mieli w zbiorach
tak w realu w czasie wyjazdu w ramach projektu byliśmy w takiej indiańskiej wiosce tematycznej i mieli w zbiorach
slim61 nie lubie jak skacza gdzie popadnie krzywdy nie robie ale nie lubie kocurów
Mala1321,a czym się stresować.śmieję się z tego jak łatwo zdenerwować tych,co denerwują innych.bawi mnie to.
http://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA
http://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA
jezdem spovrotem
kocur
Z uwagi na to, że 48,78 są z mojej żelaznej i nie raz przynoszącej 54 złote trójeczki 48,78,63 trzymam
Z uwagi na to, że 48,78 są z mojej żelaznej i nie raz przynoszącej 54 złote trójeczki 48,78,63 trzymam
Lila też wolę kocurki z ogonkami
medea76 nawet mam taką laskę ale z silikonu
medea76 nawet mam taką laskę ale z silikonu
kocurek z pieca dzis teraz 41 typuje
mala1321
No cóż bizony to zasób kiepsko odnawialny więc trzeba ekologicznie go czymś zastąpic
No cóż bizony to zasób kiepsko odnawialny więc trzeba ekologicznie go czymś zastąpic
lili....delikatnie
ona tanczy dla mnie