Wpisy 1 347 492 – 1 347 591
21 stycznia 2013 21:40 → 21 stycznia 2013 22:01, 100 wpisów
MIAUCZEK
KOTEK RATATATUJ
***a po nocy z Bilem Gatesem:
- A to teraz już wiem, czemu MICRO....SOFT!
- A to teraz już wiem, czemu MICRO....SOFT!
elita - elit sie schodzi na MP
Good_man sercelina kurde piszą se wesoło a Wy tu jakieś goowna posuwacie - weźcie się może razem to Wam przejdzie
taaaaaaaaaaaaaaaaa i okrągły ma dowód osobisty
Lila,od zadymy ty jesteś.jesteś zbyt ograniczona umysłowo aby zrozumieć,że ci to uświadamiam?
wasyl,dida teraz nie pasuje?każdego następnego zgnoisz czubku?
wasyl,dida teraz nie pasuje?każdego następnego zgnoisz czubku?
ciebie zgnoje ty karweo macie
sercelina...no karwa gorzej po***nej typiary nadającej się pieprznięcia w łeb jeszcze nie widziałam
mała czego innych uruchmiasz ? Po co ? Taka sercelina to jak się zarejstrowła to powinna twarzowe płacić
secelina nie ma rozumu
ino podstawowe funkcje zyciowe
ino podstawowe funkcje zyciowe
kocur,dorośnij,może ci ogon stwardnieje.na razie "klakier"jesteś
wasyl,chciałeś napisać pantofelek,-myslisz o sobie.zasuwaj do pieca
Lila sercelina zagadała kiedyś o jaki zespół że chce założyć, ja mówię że może sobie zespół downa założyć
sercelina no ma napewno magistra ale z tryploteki
kocur,zespół na grzebień,dwie tarki do bielizny,i akcelerator atomowy.pewnie nie wiedziałeś co to grzebień
slim.... tera jest milo
Mala1321 nie miałyśmy chyba jeszcze okazji się poznac więc serdecznie
fiolka miłych snów
mariucha i
fiolka miłych snów
mariucha i
sercelina Mi ogon twardnieje tak że jakbym cię pizną to byś kwiczała jak niewydojona krowa
Ja widzą niektórzy na chacie mają zapotrzebowanie na frędzle z staropolska ***ami zwane
slim61
Nie ma co się śmiac, jakby kto reflektował to ja mam kapę z ***ikami. Jest ich tyle, że spokojnie się podzielimy w pokoju
Nie ma co się śmiac, jakby kto reflektował to ja mam kapę z ***ikami. Jest ich tyle, że spokojnie się podzielimy w pokoju
kocur ale z takimi ludzmi trzeba grzecznie tutaj maja odskocznie real ich przygniata
Lila
Jako jedna z nielicznych tutaj mających mozliwosc dotykania laski zrobionej z pewnej częsci bizona nie potwierdzam nie zaprzeczam, że niektóre ssaki są lepiej wyposażone przez naturę
Jako jedna z nielicznych tutaj mających mozliwosc dotykania laski zrobionej z pewnej częsci bizona nie potwierdzam nie zaprzeczam, że niektóre ssaki są lepiej wyposażone przez naturę
vektor wiem ale sama kiedyś zaczęła i wpitoliła się jak s..ata ani be ani kukuryku ? Jakaś kultura obowiązuje jak wchodzę do domu to wycieram buty i mówię dzień dobry lub spier....laj TYLE W TEMACIE serdeliny
kocur..widzisz,magister a jaka nie obyta przecież wchodzi żeby zamotać,to proste