Wpisy 1 346 262 – 1 346 361
21 stycznia 2013 12:32 → 21 stycznia 2013 13:37, 100 wpisów
Lilcia witaj i pa pa...
mirnam
kocurku ja tak lubie kotki głaskac...i jak mruczą...
kocurku zajrze po losowaniu to mi jeszcze pomruczysz...
lila..dla ciebie www.. noo ładnie w morde obywateli dorosły człowiek jak mały dzieci
-----
http://www.youtube.com/watch?v=O3vCcGy7oiA
-----
i znikam...
-----
http://www.youtube.com/watch?v=O3vCcGy7oiA
-----
i znikam...
lila..kłamieś moze ty wiecej oglądałaś baajka smerfus jak ty drugi torsanie
pawlis
Niestety nadal nie mam patentu na wygrane
Dzisiaj dzień Wodników i Wag więc i może mi Bliźniakowi z tej samej rodzinki coś wpadnie
Niestety nadal nie mam patentu na wygrane
Dzisiaj dzień Wodników i Wag więc i może mi Bliźniakowi z tej samej rodzinki coś wpadnie
krzysio..przecież to pokazywali w wiadomościach krzysio koleżance na monitorze wiecznie wyskakuje że WYSTĄPIŁ problem z explorer,xe czy cos tam,co ma zrobić?Nie może w ogóle nic otworzyć
lila ..no dobra ..
robala ..a ty jaki masz przeglądarka ..wole mozila supcioo niz nie interesuje ineee
Robal....wyrzuciła wszystko i na cokolwiek by nie kliknęła wszędzie sie pojawia to samo,nawet jak na "mój komputer" chce wejść
senaa..to jest wirus ..tak duzo wskakuje
Medea to niedobrze ja dzis celuje w
27 23 41 49 5 55 31 1 35 37 18 22 55 65 50 36 6 80
27 23 41 49 5 55 31 1 35 37 18 22 55 65 50 36 6 80
lila ..chyba wirus malware zablokowane pulpit to jest to nie moze wszytko otworzyć ..
krzysio
zależy na jakim kompie - mam i mozillę i operę i ta /chyba / teraz jest lepsza... Ale, to w końcu zależy też i od wersji
zależy na jakim kompie - mam i mozillę i operę i ta /chyba / teraz jest lepsza... Ale, to w końcu zależy też i od wersji
pawlis
na dziś wychodzą mi takie zestawy jak wpisach 1346232 oraz 1346219 czyli parę cyferek jest wspólnych
na dziś wychodzą mi takie zestawy jak wpisach 1346232 oraz 1346219 czyli parę cyferek jest wspólnych
lila ..odnowa nowe system formaty i zainstaluj eset nod jak kondi ma ja tez mam i wiecej otwierałem www ale prawie troche są wirus www tylko ***.chu nic stało ..
Medea
a jak tam zdrowko w nowym roku?? bo mi to zwonienie sie zaras konczy ale grunt to ze gips zdielibo do pracy trza wracac
a jak tam zdrowko w nowym roku?? bo mi to zwonienie sie zaras konczy ale grunt to ze gips zdielibo do pracy trza wracac
pawlis
Jak na razie odpukać poza dość paskudnym przeziębieniem z okresu świąteczno-noworocznego jakoś się trzymam
Powrót do pracy po zwolnieniu powienien być zakazany
Jak na razie odpukać poza dość paskudnym przeziębieniem z okresu świąteczno-noworocznego jakoś się trzymam
Powrót do pracy po zwolnieniu powienien być zakazany
A tak w ogóle to powinna wpaść wytypowana moimi metodami szóstka 20,42,62,76,40,31 ale tak dobrze to niestety ostatnio nie ma
hehehehe Medea
w 100% sie zgodze ja co prwda jeszce 1,5 tygodnia ale wdomu zwariowac i dzie a gdy czlowiek pracuje to dziala to zupelnie odwrotnie
w 100% sie zgodze ja co prwda jeszce 1,5 tygodnia ale wdomu zwariowac i dzie a gdy czlowiek pracuje to dziala to zupelnie odwrotnie
------
http://old.rapidimg.org/images/hl4O9.gif
-------
no dobra uciekam..
mala....wczoraj wysiadłam z auta i chciałam na skróty do żb i karwa po kolana wpadłam
mala557
Jak ja cię świetnie rozumiem siedząc przy biurku w kozakach, ciepłym szalu z zgrabiałymi palcami, bo niestety c.o. działa jakby chciało a nie mogło
fiolka
Jak ja cię świetnie rozumiem siedząc przy biurku w kozakach, ciepłym szalu z zgrabiałymi palcami, bo niestety c.o. działa jakby chciało a nie mogło
fiolka