Wpisy 1 344 744 – 1 344 843
20 stycznia 2013 18:01 → 20 stycznia 2013 18:36, 100 wpisów
Powiem tak czym więcej typowań tym bardziej się zastanawiam czy aby te liczby są dobre. Więc typuję sam i wysyłam a jak nie wysyłam to mogę i pincet dziesiątek typować
Ostatnio z czapki kilka razy miałem dobre typy na profilu a nie wysyłałem ich a miałbym raz 100 zeta i żyję
kocurku..ja poleciałam dzisiaj ciągiem..2,6,7,8,9,10,11,13,14,36....o
Cześć ile trafiliście w Lotto najwięcej ja 2/6 na realnie a tu w Lotto Plus 3/12 i w Mini Lotto kupon 2/5 a tu trzy razy 3/12 a w Multi Multi jakiś czas temu trafiłem na kuponie 4/5 szkoda że nie 5/5 to bym miał na PS3 prawie już. A dzisiaj skreśliłem na Lotto Plus takie liczby: 3,8,17,20,27,46. Gram nimi od poprzedniego losowania tyle że miałem 0/6 i 1/6 . Wpadną takie liczby ? A i będę nimi grał. Odp.
fioła ..ładnie masz najmniejsza 16 punktów twój proofil...jestem grzeczny i spokojny ..ii teraz juz spać ..znikam...
kocur ..fioła tak śniła tyle godziny o cyferkach ..zle jest trafi.. i uciekam ..
kocur..to już mam sprawdzone, jak śni mi się że znajduję jakąś kasę to wtedy wygrywampowaga
fiolka też tak mam ale jak widzę jakąś liczbę lub jest o niej mowa
Mala....pacze i pacze w te liczby i nic,i ni uja ,nawet tego nie widać
fiolka....jak pes fafli to się piszzę i mam nadzieję że,nie truskafkofe
fioła...ja tak było zboczuch ..ty nie ..tak jassne ...i znikam...
fiolka a wiesz o tych waflach co znaleźli w nich trutkę na szczury szlag by ich trafił
kocur...w cukierkach też glizdy były w cukierkach znanej bardzo firmy
fiolka..własnie,malaga ,tikitaki i kasztanki karwaglzidy jak taśiemce
Jasio miał już 5 lat, a jeszcze nic nie mówił.
Pewnego dnia mama podaje mu obiad, a Jasiu wrzeszczy:
- A gdzie kompot?!
Mama zdziwiona:
- Jasiu, to ty umiesz mówić.
- Umiem
- To dlaczego dotąd nic nie mówiłeś?
- Bo zawsze był kompot!
Pewnego dnia mama podaje mu obiad, a Jasiu wrzeszczy:
- A gdzie kompot?!
Mama zdziwiona:
- Jasiu, to ty umiesz mówić.
- Umiem