Wpisy 1 343 515 – 1 343 614
19 stycznia 2013 22:22 → 19 stycznia 2013 22:42, 100 wpisów
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto - 10,11,24,26,32,44
sercelina tak ciesze sie wiem ku rwo ze to ty bo wczoraj obrazaliscie przez tela stad liroy napisz jeszcze co ciekawego
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto plus - 15,17,22,25,29,41
Użytkownik maykon trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
franek no ja wszystko rozumiem, ale co ty masz do mnie ja sie pytam?
domestos mam dla ciebie
4 ry 6/10 no tak sredio zadowolonym
franek, zapraszam do torunia, chętnie tego domestosa odbiore.
Dobra... Musze zwijać... Zero szczęścia;/... Narazie wszystkim...
serce pi z do jestes ?
dzikus,daleko do archiwum.niektórzy na tym forum myślą,że to ich własność.jak zjawia się ktoś inny,z innym myśleniem,gnoją go.Lila w tym przewodniczy,i nakręca innych.przyzwyczaiła się do tego forum,i traktuje jak swoją własność.właścicielem jest Pan Janusz Paśkiewicz.Ona o tym zapomina.kretynka.
lila kuzwa, ja nie z tych co sie cieszą, że pada deszcz jak na mnie plują.
lili..... ksings tez sie ciebie czepiał i pisał ze jestes krety..ka
to ta sama osoba
to ta sama osoba
trololo..masz rację,ja też raczej do tych nie należę.Ników mają sto i od***ala na dekielek
wasyl mam pytanie ?
ulala, to może dostanie rozdwojenia jaźni i ni będzie tak dobra
fiola pa pa tki
tak słucham franku
tak słucham franku
franek, to kiedy mam sie spodziewać dostawy domestosa? bo chętnie poznam osobe która jest taka odważna za klawiaturą.
franko dawaj
skalar pa rybko
moze cie myle za pewna osobe ale jest taka ku rwa z mojej okolicy nazywa sie kurzawa a juz teraz sto procent wiem ze to sercelino
franko dawaj pytanko
no franko ja tego nie wiem
wasyl poczekaj
przez tela szlo obrazanie wiem jakie i potem liroy
przez tela szlo obrazanie wiem jakie i potem liroy
cza pasko zapytac po nicku skąd klika secelina
jeszce raz,dla przypomnienia,czasem zapraszam tutaj ludzi chwaląc tą fajną stronkę.ostatnio odpisują mi,żę kicha tu jest.może za sprawą Lili.
dzikus,daleko do archiwum.niektórzy na tym forum myślą,że to ich własność.jak zjawia się ktoś inny,z innym myśleniem,gnoją go.Lila w tym przewodniczy,i nakręca innych.przyzwyczaiła się do tego forum,i traktuje jak swoją własność.właścicielem jest Pan Janusz Paśkiewicz.Ona o tym zapomina.kretynka.
franko nic mi to nie mówi
dobra widze, ze nigdzie nie dojdziemy w tym temacie. Lilka, co tam nasa ostatnio ma w plnach ciekawego?
secelina powtarzasz sie zmien płyte
piszesz jedno i to samo
wasyl napisze ci na @
oki
sercelina kicha to tu jest za twoją sprawką,pomyliłaś mój nik chyba ze swoim
to idz mu wyliz rowa