Wpisy 1 342 681 – 1 342 780
19 stycznia 2013 17:24 → 19 stycznia 2013 18:17, 100 wpisów
nooo,nawet nad morzem rzadko bywam
mam nadzieje że TS się zlituje i pojade tam gdzie nie byłem jeszcze
Ale jak wygram to zwiedzę kraj sama,marzy mi się taka samotna podróż
Użytkownik =Magneto= dodał nowy komentarz w dziale Materiały wideo
fiolka
mieliśmy przewodnika...zacze łam z nim rozmawiać żeby tak szybko nie szedł....bo ja robie krok...a on dwa....ale zrobił z tego taki żart że wszyscy żeśmy pekali z tych dwóch kroków
mieliśmy przewodnika...zacze łam z nim rozmawiać żeby tak szybko nie szedł....bo ja robie krok...a on dwa....ale zrobił z tego taki żart że wszyscy żeśmy pekali z tych dwóch kroków
tczewianko
drapek nad Morskie Oko , przepieknie.. piechota z dziećmi
drapek nad Morskie Oko , przepieknie.. piechota z dziećmi
jocia ja lubię tatry, górali, gwarę i chcaiłbym tam mieszkać
ulanie 12 tylko ok. 9-10
ulanie 12 tylko ok. 9-10
ulala...ja byłam z dziećmi kolonijnymi..i przewodnik też..ale tak wszyscy zapitalali że szok
to było moje pierwsze i zarazem ostatnie wejście
...a jeszcze po drodze dzieciątko jedno narobiło w g*****ci smród niemiłosierny...to było wejście
to było moje pierwsze i zarazem ostatnie wejście
...a jeszcze po drodze dzieciątko jedno narobiło w g*****ci smród niemiłosierny...to było wejście
raz byłem na rysach, ale jak ktoś ma kondycję wartotrzeba przejść w sumnie ok 27-29km
fiolka...masz racje pogoda tam jest strasznie zmienna.trzeba byc na wszystko przygotowany
raz mnie złapała burza na szlaku- niesamowicie wygląda to w górach, szczególnie akustyka
Witajcie. Hej!
Ulala. Tak.
ula na północy sypie śnieg, a na południu sypną się wieczór wygrane
Drapek.
Fiolka.
Fiolka. Okolica.
U mnie nie sypie.Parę dni temu spadło sporo i leży do tej pory
fioła ..dziś w nocy bedzie bedzie -12 stpopnica ..ty tu szybko ucieknie i lepiej spaś niz ty tu nie lubisz rozmawiać z chata i pintolku uciekamy
Krzysio744.
Zimno jest jak jest 42 stopnie mrozu, a nie 12.
Zimno jest jak jest 42 stopnie mrozu, a nie 12.
drapek ..fajnie 2 cm ..nie jest potrzebne zboczuchu...
krzysio Ty uważaj żeby wiekszej stopnicy nie było bo rurka zniknie
drapek...nie chce takie same jak afryka skoro ma długa niz cała europa .. i juz tam,,,
W Chęcinach na zamku duchy szeptają ,że nikt dziś nie trafi bonusa w multi...
Jocia. Hej!
fiolka niestety jak byłem na rysach były mgło-chmurki i nie widziałem całej panoramy
ulubiona pieśń mojego chłopa
http://www.youtube.com/watch?v=lh6rxtQKIAY
http://www.youtube.com/watch?v=lh6rxtQKIAY
to fotka zrobiona w pażdzierniku 2008 lun 09r - bezchmurne niebo i dobra przejrzystość- wtedy zaliczałem orlą perć
nigdy nie byłam zazdrosna,teraz się martwię,jest w "martwej strefie".nie mam kontaktu
torsan a ile średnio płacą za traf. 10 jak jest 13 i jak nie jest trafiona
drapek-nie mam pojęcia bo to w totomixie można a ja tam nie gram
tylko cyferki i kasa,klątwę na wes rzucam,nie wzbogacicie się,chciałam tylko porozmawiać,bo tęsknię.bieda was nie opuści!