Wpisy 134 164 – 134 263
23 lipca 2010 14:37 → 23 lipca 2010 16:37, 100 wpisów
Wielkiksiąże właśnie pokazałeś swój poziom ,jest tak niski ,że nie będę go nawet komentował ,nie kompromituj się dalej i wyjdź z tego czasu jak masz obrażać innych graczy.

HARTGE> 7/7 - 10 wygranych - oznacza to ze trafilo 10 osob czy mogl ktos trafic na stawce 10 i wtedy pokazuje taki stan...
Gała
za stoicki spokój - nie warto sie takimi przejmowac
RafSaw30
za stoicki spokój - nie warto sie takimi przejmowacRafSaw30

majklasz ... wejdź na strone lotto i tam sprawdzisz wyniki z plusem lub bez.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

odpowie mi ktos jak to jest z tymi wygranymi? bo juz sie pogubilem a bardzo mnie to ciekawi... jak trafie np. 3/3 na stawce 5 to na stronie lotto pokazuje sie jako 5 wygranych czy jako jedna?
majklasz bracie bo ja spokojny facet jestem ale do czasu a sam jestem ciekaw odp na twoje pytanie

Gała 
RafSaw30 - tak jak myslalem ale nie bylem do konca przekonany - dzienx za odpowiedz

RafSaw30 - tak jak myslalem ale nie bylem do konca przekonany - dzienx za odpowiedz

a jak tak sobie myślę,że szczęsliwiec 7/7 jeździł z kuponem i odwiedził 10 kolektur i sprawdzał która szczęśliwa.jak widać wszystkie bo miał dobre numery
hehehe 10 kuponow i trafic na wszystkich 7/7 
ale naprawde niezle sie posypaly te 7/7 o 14

ale naprawde niezle sie posypaly te 7/7 o 14majklasz mi chodziło o jeden kupon z jednym zakładem wrzucany do 10 kolektur

albo wyslac 10 zakladów na 14 na chybol-trafil i dostac 10 takich samych zestawow 

Nie to gratulacje za twój wynik z 14 chłopie te 60.000zł.napewno zawiezie cie na dominikanę.

majklasz>>>pozwól nie mysleć o urzędzie skarbowym chociaż w piątek.

a jak myslicie? ile wyniesie kumulacja w jokerze? ja mysle ze totalizator postawił ta gre zeby pobic kumulacje w superenalotto
takie wały w niej beda ze jeszcze pare lat i beda przyjezdzac do polski zza granicy 
takie wały w niej beda ze jeszcze pare lat i beda przyjezdzac do polski zza granicy 
Witam wszyskich graczy dzis po długiej przerwie w graniu mini puścilam 5\5 i napisze wam cos a sami zobaczycie jak morzna typować
58747719
35248631
211449178
12689506 i z tego ukladu mialam tylko 4\5
58747719
35248631
211449178
12689506 i z tego ukladu mialam tylko 4\5
10 lat i bedze: "Już w najbliższy piątek KUMULACJA! Przewidywana pula na wygrane I stopnia w Jokerze wynosi 100 000 000zł..."
mysle ze zanim Jokera zmienia na inna gre to 1/1 + 4/4 nie padnie... chyba ze wprowadza typowanie tych 4 liczb a nie tylko chybił-trafił... troche przekombinowali z tymi zmianami w grach...
mysle ze zanim Jokera zmienia na inna gre to 1/1 + 4/4 nie padnie... chyba ze wprowadza typowanie tych 4 liczb a nie tylko chybił-trafił... troche przekombinowali z tymi zmianami w grach...ja w to nie zagram póki 4liczby bedzie wybierał za mnie komputer
dokładnie... wiele osób tak samo mówi mariucha
trzeba zrobic protest! TS! - ODDAWAC TSN! i zakład za 1,25!
trzeba zrobic protest! TS! - ODDAWAC TSN! i zakład za 1,25!oddawać 4 z 45 a nie 4 z 50 by zapewnić sobie i ludziom kumulacje.

Popieram mariuchę , jeżeli nie mogę samodzielnie typować nie gram !!!

9, 2, 45, 48, 10, 55, 35, 26, 13, 47, 61, 66, 64, 72, 57, 67, 40, 42, 49, 22 na 22:15

Betti>>>ja chce np.obstawić 01,04,17,22 + 12 dlaczego komputer ma mi wydrukować kupon np.01,02,44,45 +12 ??????

coraz gorzej wypadaja te gry i ceny zakladów... od przyszlego roku wchodza nowe lottomaty - teraz sa analogowe starocie - a za rok cyfrowe i bardzo profesionalne... juz widze ze cos przekombinuja
To są właśnie chore zasady tej gry , dlatego ja nie wydałam na nią ani złotówki !
to witaj w klubie bo ja odkad się pojawiła tez ani razu nie zagralem

juz sie boje jakie byłyby ceny zakładów w strefie euro... ja zagralem 2 razy o uwazam ze pieniadze wyrzucone w błoto 

dobrze sądzisz moi sąsiedzi w bloku gdyby mieli net też byliby przeciw.
TSN to była naprawde cudowna gra... bardzo mi odpowiadała... przekombinowali z Jokerem... teraz bardzo lubie grac w Mini Lotto... mało popularna gra ale uwazam ze jest naprawde dobra i ta cena... stopnie wygranych naprawde w porządku!
w mini mogłaby być 3 lepiej płatna ale kij z tym.w tsn bylo trudno trafić ale ta gra miała swoją moc i wdzięk.Joker niech spada.
zgadza sie 3 słabiutko wypada jezeli ktos trafi 5/5... jezenie nie ma 5/5 to nie jest najgorzej biorac pod uwage cene zakładu...
za 3/5 wypada podobnie jak z lotto... w lotto łatwiej trafic 3/6 ale cena zakładu wyzsza...
ja nigdy nie miałem 3 z 5 w mini choc wysylam 1 zaklad na 10 losowań juz przez rok

jak oglądam losowanie mini i mam na kuponie 12,14,17,33,40 to jak maszyna wsysa conajmniej 3 różowe to dalej nie oglądam bo wiem że to liczby z przedzialu 1-10 a dwójka w tej grze mnie nie urzadza

Wie ktoś może w której kolekturze w Wawie padła 6 bo zgubiłem kupon i nie chce się wkurzać?
wiekszość grających ma spokoj ducha zaraz po losowaniu.spox to napewno nie ty inaczej by cie juz szukali.
ja losowanie temu skreslilem 2 3 5 9 21 i wypadły 4 rozowe ale inne troche
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!Kathy>>co to za skargi mnie dochodzą że dziś niby nie obstawiłaś jak mogłaś??
mariucha > wysylasz jeden zakład na 10 losowan na chybił-trafił? bo ja wczoraj wysłałem na 10 wlasnie na chybil
markko>chyba nie jestś az tak naiwny żeby yśleć że jesteś ustawiony do końca życia.
na stronie lotto informacja o wygranej pojawia sie dopiero gdy ktos odbierze wiec w Warszawie juz ktos odebral
ja wczoraj mialem 1 15 21 24 34 wiec 2/5
jeszcze jest wazny na 9 losowan
jeszcze jest wazny na 9 losowanmajklasz>>i zgodzisz sie ze mną że gdybyś trafił tak jak ja tą wymarzoną choćby trójkę to chciałbys dostać więcej niż k.... 18,50??
dobra, 5 niedawno trafilem, co za duzo to nie zdrowo, gorzej jakby za 2 miesiace szukali zwyciezcy z tej kolektury.
A ja coś czuje że predzej ten 1 zakład na 10 losowań pójdzie po terminie do kosza zwiniety w kulkę.

mariucha> tez masz taki kilometrowy kupon z loteriady? nie wyrzucaj tylko kolekcjonuj 

Majklasz>>czy ty myślisz że ja jest tak naiwny by mysleć że 3 kamery to dużo na całą Polskę wstydzilyby się.
masz racje - loteriada mozna nazwac to co bylo rok temu... kupa nagrod i wystarczyl kupon za 1,25zł
Tola dla mnie jesteś o niebo lepsza bo miałaś 600 w złocie fakt że przegrałaś ale miałaś...jesteś lepsza ode mnie.

naprawde juz teraz tylko na sucho gram przez tydzien ,a potem zobacze.Zaczne grac na 6 skreslen
graj na 7 liczb po 1.zawsze łatwiej trafić 3na7 po 2.Ricardos wygrał wiec???
stopniowo! ja zaczynalem od 2/2 potem trafilem 3/3 i powoli probuje 5/5 bo 4/4 to smieszny próg moim zdaniem - polecam 5/5 cos jak w mini lotto hehe przy z 3/5 już jestes na + a nie tam jakies smieszne 2zł
wypad
i jeszcze na stawce 10