Wpisy 1 341 496 – 1 341 595
18 stycznia 2013 22:35 → 18 stycznia 2013 22:49, 100 wpisów
po co kombinować ? wystarczy CH-T
a i tak wygrywają Ci co mają szczęście
kto ma w miłości, to tu nie ma co szukać !!!
a i tak wygrywają Ci co mają szczęście
kto ma w miłości, to tu nie ma co szukać !!!
sara 13maxa nie ma kara ..on jest w w domu czuje nudy ...ty zle bawiłaś zboczuchuu i znikam...
sara...atak na poważnie to chyba pojechał gdzieś odpocząć ,uj go wie,on ma milion pomysłów na sekundę
hej moi mili u mnie też nic!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj niepotrzebnie mamuśka latała-liczby nadane przez telefon totalnie nie te
emeryt dlatego ci co mają szczęście w miłości szukają jej w hazardzie ale tylko podczas kilkudniowego focha lub kłótni
zmykam stad wpadlem na chwilke trzymajcie sie cieplutko i wysokich wygranych dobrej nocy
lila ..wiem sam w głowie..
sara ..ja nie ..on 13maxa chce
lilawysłałam 5-tkę na 2 tyg.i nie chce nic wychodzić,a więcej nie chcę specjalnie zleceń mamie dawać,bo i tak bez efektu
lila...wiem wiem ..13maxa w domu czuje martwi w domu czyli ja nie wiem wiecej tak wszystko zdarzyć
vektor..jakbym dzisiaj zajarzyła to bym ponad 2 tysie przytuliła a wydałabym raptem 120 zeta
sara..
sara,,,bonus taki piekny....choć pójdziemy do malutkiej kawiarenki...itp
vektor ja wysyłam nie za często kupony w MM ale jutro MOŻE wyślę z trzech skreśleń
i mie mam siły tu pisać i dobra kurde znikam..
ulala bonus extra tylko kto go przygarnie mógłby ktoś z czatowiczów!!!!!!!!
krzysio...wpadam do J pod warunkiem że masz dla mnie sos z Nigeryjskich pasikoników
sara ...ty szukaj inee grzeczny chłopaki ..nie podrywaj 13maxa juz ma zajety cucu i znikam...