Wpisy 1 340 007 – 1 340 106
18 stycznia 2013 08:44 → 18 stycznia 2013 12:27, 100 wpisów
gregza bardzo szarżujesz- moim skromnym zdaniem, a na cht grasz?
ulexxa malo kontaktuje, tak od wczoraj mnie boli glowa - wybacz
moje nie zauwazenie
moje nie zauwazenie
greg, ja bym 100zł na jedno los. nie dał, bo w ten sposób nie grając masz ok. 6k oszczędności - czyli jakbyś trafił 7/7
Agatka..nic sie nie stalo..ale "lapeczka" to moglabys na powitanie(nie tylko-moje)pomachac
Agatka..ja od pewnego czasu wstaje z tak potwornym bolem glowy(skronie i tyl glowy) ze ogarnia mnie szal-czuje sie jakby w mojej glowinie"gotowal sie czajnik z woda" ale mimo wszystko witam Was cieplo i serdecznie..tak jak czuje..
greg sorry - to Twoja sprawa ile dajesz na pukony nie powinienem się wtrącać/ a sam wczoraj widziałem klienta który zapłacił za pukony ok. 900zł- no ale trafił niedawno 9/10+
greg
na stronie ts'a jest napisane
"Zajmujemy się profilaktyką uzależnienia od hazardu".
więc napisz może do nich
i poowwwoooo
dobrego dnia
pozostałym wytrwałym
wysokich
na stronie ts'a jest napisane
"Zajmujemy się profilaktyką uzależnienia od hazardu".
więc napisz może do nich
i poowwwoooo
dobrego dnia
pozostałym wytrwałym
wysokich
Drapciu..jade w nastepnym tygodniu do de.(lekarzy trzeba odwiedzic-Osoba chora musi miec kontrole i z pewnoscia inne mocniejsze leki,ja tez pojde ze soba sie przekontrolowac)..
wysle cusik ale napewno na chybiczka..nie mam glowy i czasu na myslenie nad cyferkami..wlasciwie to i tak nie mam szczescia do liczb..zawsze jakos wytypuje obok albo jeszcze obok..
wysle cusik ale napewno na chybiczka..nie mam glowy i czasu na myslenie nad cyferkami..wlasciwie to i tak nie mam szczescia do liczb..zawsze jakos wytypuje obok albo jeszcze obok..
drapej
no jasne, jasne
.............
PS
Chociaż kto wie, czy jedną z metod t a k ż e tej walki
nie jest
jedynie
podnoszenie cen
no jasne, jasne
.............
PS
Chociaż kto wie, czy jedną z metod t a k ż e tej walki
nie jest
jedynie
podnoszenie cen
Robalek..loo jery nie "widzialam" Cie dlugo..albo jeszcze dluzej
Drapciu..to "wes" u Joluchy dla mnie tez cos dobrego do..drapania
dla Wszystkich "spiochow" mpuskowych dedykuje utworek
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
ciekawe jakie sniadanka byscie sobie zyczyli..
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
ciekawe jakie sniadanka byscie sobie zyczyli..
robala ..przestaj panie ty chcesz tam
dobra jasne znikam..
Test MM.
01, 03, 05, 08, 09, 10, 13, 15, 17, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 30, 33, 36, 39, 40, 42.
---------------------------------------------------
01, 03, 05, 08, 09, 10, 13, 15, 17, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 30, 33, 36, 39, 40, 42.
---------------------------------------------------
Znikam.. .
----------------
----------------
Wen..to jest na NIE??..czy na TAK?.. dobre dla Graczkow..czy dla Teaskow?..
Mirnam..spoznione zyczenia urodzinowe..samych udanych i wesolych dni zycze..tak jakbys sobie zyczyl..aa wygrannych megowskich zycze bardzo..
programistaco to masz za progran co typuje 3/10 lub 4/10 ale i tak - może dziś Ci sie uda
mirek co tam dziś drapłeś, u jolki prawie wszystkie papierki wydrapane-muszę szukać na razie innej żb
slawek
jolka się kota wciąż dopomina, już nawt ma miejsce w żb przyszykowane no i nie chciałeś oddzwonić
jolka się kota wciąż dopomina, już nawt ma miejsce w żb przyszykowane no i nie chciałeś oddzwonić
ale odkrylem bardzo fajna filtracje typowan np wedlugo rozkladu na cwiartki na kuponie itp parzyste/nieparzyste co powoduje lepsze trafienai
slawek
w sylwestra ktoś u mnie trafił 9/10+; 65 przyniosło mu szczęście; wczoraj zaszalał za 900zł w tym mini syst.10 i widzę że gł. nie trafił
w sylwestra ktoś u mnie trafił 9/10+; 65 przyniosło mu szczęście; wczoraj zaszalał za 900zł w tym mini syst.10 i widzę że gł. nie trafił
slawek, a ten kocur to ...zimny; jolka takiego nie chce w takim razie
angierski, dobrze że nie jestem programistą, chyba bym szału dostał przez te wylosowywane liczby
grzesiek jak tak gra to TS dostanie z powrotem tą wygraną
kocur gorący ale lubi żeby myszka była ciepła
kocur gorący ale lubi żeby myszka była ciepła
angierski kiedyś uczyłem się programowania, ale to nie moja specjalość
qbik
qbik