Wpisy 1 338 696 – 1 338 795
17 stycznia 2013 18:12 → 17 stycznia 2013 18:57, 100 wpisów
kase ja mam
fabik96 za 10x to wolabym tak zagrac 1x 1x 1x 2x 2x 3x - bym mial 6 losowan i w kazdym momencie wygrana
gram w gry lotto od roku i przesralem cos koło 4000zł a wygrałem z niecały 1000zł;P ale co się nie robi dla najwiekszej wygranej;D
franek,popatrz na wyniki Mini,każda liczba z innego przedziału,to daje do myślenia,które dzisiaj,będą
mozna gdybać i pasować ale to jest gra losowa także kuleczki nie muszą sie trzymac naszych systemów;p
wystarczy w jednym trafisz i ci sie zwraca kasa + maly zysk a jak trafisz za pierwszym, drugim, trzecim razem to masz wygrana
fabik haha
sam 9 przez to mini odpusciłem dzis
sam 9 przez to mini odpusciłem dzis
no bo jak wygrasz np x2 to ci sie zwracaja koszty poprzednich gier
sam 9 ale ja
bym dawał
4 7 8 36 37
bym dawał
4 7 8 36 37
o tyle jest dobrze ze sie wygrywa minimum 2 zlote, mozna grac na stawki a nie jak tutaj np 2,50 x 10 to wychodzi 0,50 x 10 = 5 zl w plecy
fabik nigdy nie gram systemem w MM i Keno , w inne gry bardzo rzadko na ChT
za 120zl mozna puscic 60 kuponow i po trafieniu nie byc w plecy chyba ze sie nie trafi w liczby to wtedy 120 do tylu, ale liczac mniejsze wygrane to gdzies okoklo 160 kuponow puszczonych
angierski tylko ja w keno zagrałem za 30zł na 15 losowań a 5 liczb trafiło się w 14 losowaniu;D
daro1992 no jak 30zl to nic, ale jak juz przegrywasz 70zl np to grasz do 120
angierski,puszczałem 100 kuponów,byłem pewny,że muszą wejść-nie
weszły kilka kuponów było na 5 losowan i 300,poszło się rąbać
weszły kilka kuponów było na 5 losowan i 300,poszło się rąbać
nie powinno sie odchodzic np w momencie straty 70zł raczej powinno sie grac do granicy prawdopodobienstwa, albo do granicy oplacalnosci
sam9 jesli grales systemem to mogla byc wtopa, albo ch-t niekiedy tez, najlepiej grac np 5 zakladami ale na wiekszej liczbie losowan
trisetum
tylko 120 zł, we wszystkich losowaniach miałem 2/5 prawie ale zeby 3/5 to sie nie trafiło;D
tylko 120 zł, we wszystkich losowaniach miałem 2/5 prawie ale zeby 3/5 to sie nie trafiło;D
niema jak to chibił trafił 7 liczb na kilka dni stawka na ile kogo stac
daro1992 zrob 2 proby 4, 6 (wygrana mniejsza 44zl albo 66 - 44 = 22zł do przodu)
na chT w keno nie ma co grac bo liczby komputer losuje ze wszystkich dziesiatek, a przewaznie liczby które wypadją to 1,2,3,4,5,6 i tak z każdej dziesiatki.
angierski
tutaj masz rację jezeli grasz w MM lub keno to nigdy na 1 losowanie.
tutaj masz rację jezeli grasz w MM lub keno to nigdy na 1 losowanie.
kiedys wpadało 5,6 lub 7 70-tek mozna było grac na same 70 za wyzsza stawke a teraz nima 70-tek
szansa trafienia 2 to chyba 1:7 czyli musialoby byc 7 prob czyli najlpeiej rozpisac 1, 1, 1, 1, 1, 2, 2, 3 - co daje lekka przewage 8prob
angierski,teraz gram kilka zakładów na 6,8,10 liczb i okazuje się że mam do przodu
Mam wrazenie, ze ts kieruje tymi losowaniami, Biore 1 zaklad keno 2/2 wygrywam czesto, wezme 2 zaklady 2/2 stawka 3 i Takiego ch*ja ci dadza
.
ide puscic juz zakreslone liczby zyczcie mi sukcesu wtedy sie z wami podziele metoda
moim zdaniem te wszystkie systemy sa do du.... niema to jak chibił trafił jak ma wpasc to wpadnie
fabik96,zauważyłem kilka razy w Keno powturki,np.23,24,25,56,57,58,64,66
krowisut>> to masz bardzo sprytne te "7"
Takie samodopawowujące się.
Takie samodopawowujące się.
.
angierski POWODZENIA BELZEBUB Z toba
angierski POWODZENIA BELZEBUB Z toba
jeżeli ts kieruje losowaniami to nie ma sensu grać w żadne gry losowe, jezeli oni manipuluja wynikami to prawdopodobienstwo wygranej w toka to nie 1;14 mil tylko 1: 30 mil;p
daro1992 teraz MM co zauwazylem jest gra malo przewidywalna, statystyka wariuje, ale pewnie to sie niedlugo zmieni (tzw boczny wiatr)
krowisut,w Keno gram jednymi liczbami na 7 skreśleń-jest 1000zł bez podatku
Żeby przy opcji siedmiu skreśleń zawsze wychodzić "do przodu" musisz minimum mieć 4/7
A jeśli jesteś AŻ tak dobry to i skuteczny to rozpisz siedem na czwórki i jesteś kawał gościa.
A jeśli jesteś AŻ tak dobry to i skuteczny to rozpisz siedem na czwórki i jesteś kawał gościa.
angierski do potem
w keno nie gram bo nie znam a w mm gram non stop 7kami raz w plecy raz do przodu ale na + zawsze
fabik jaka wygrana 5 w keno ?
fabik
to niezle a zakład ile kosztuje ?
to niezle a zakład ile kosztuje ?
.
.dzięki
.dzięki
1 338 516. emeryt 2013-01-17 (16:31)
"nieprawdą jest iż Jarosław został sam!!!!!!!! ma jeszcze kota"
wyciagnięte z internetu
..................................
ale śmieszne
to masz coś w zamian -
http://www.youtube.com/watch?v=lKQFPahVfOs
"nieprawdą jest iż Jarosław został sam!!!!!!!! ma jeszcze kota"
wyciagnięte z internetu
..................................
ale śmieszne
to masz coś w zamian -
http://www.youtube.com/watch?v=lKQFPahVfOs
fabik ja nie mówię tylko 8/8 i 9/9, wystarczy ze trafisz 6/8 i 7/9 i sie oplaca a nawet bardzo, a jak ci mówię powtórzenia sa non stop .
.
.jestem ciekaw wyników dzis w mini
.jestem ciekaw wyników dzis w mini
ile skreslacie liczb w MM iloma sie opłaci grac np. stawka 1 na 20 losowań?
9/10+ - taka wygrana padła niedawno w moim mieście/ nie wiem czy na kreślone czy z cht; dziś ten kilent zainwestował ok.900zł w gry lotto
to trzeba miec wyraznie nierowno pod sufitem, zeby te 40tysi przyrypac w miesiac