Wpisy 1 335 123 – 1 335 222
15 stycznia 2013 18:34 → 15 stycznia 2013 19:36, 100 wpisów
w trójce będą mówić zaraz o piramidach finansowych/ może też o bonusie mm powiedzą
u mnie najwyższe wygrane w drapkach to 7500zł w kopalni diamentów i 2000zł w 4A, i ok.8 x 1000zł w krzyżówkach
w ostatnich trzech edycjach tyle mniej więcej było/ oprócz bieżącej
witam wszystkich
drapek widze ze ladnie lecisz z tymi zdrapkami
tylko powiedz mi jakis masz na to sposob bo ja to w pisance tylko raz wygralem 300zl hehe
tri, jest 16odziałow, 400szt x1000zł wiec w moim oddziale powinno być ok. 15-20szt
Jeszcze trochę, a Drapek zostanie ....Najwyższym Drapaczem Rzeczpospolitej.. .
---------------------
---------------------
emilek; te 7500 i 2000zł to nie moje; moje najwyższe to 1000 w krzyż 2x 300 w pisance i 1x250 w zdrapmanie
Takie coś znalazłem.
Multipasko.pl jest w rankingu # 127420 na świecie, Niski ranking oznacza że strona ta jest bardzo popularna. Użytkownicy większość pochodzi z Polski i jest w rankingu # 1614 w Polsce . Ma 2.095 odwiedzin dziennie i ma 8380 odsłon dziennie.
I na reklamach zarabia 17 dolarów dziennie
Pasko tak mniej/więcej się zgadza?
Multipasko.pl jest w rankingu # 127420 na świecie, Niski ranking oznacza że strona ta jest bardzo popularna. Użytkownicy większość pochodzi z Polski i jest w rankingu # 1614 w Polsce . Ma 2.095 odwiedzin dziennie i ma 8380 odsłon dziennie.
I na reklamach zarabia 17 dolarów dziennie
Pasko tak mniej/więcej się zgadza?
drapek a juz myslalem ze masz takiego farta hehe
wn
staram się, myślałem że nawet któryś z programistów w tym mi pomoże
staram się, myślałem że nawet któryś z programistów w tym mi pomoże
ale i tak ladnie . wszystko to w jednej kolekturze wygrales ?
ww mojej kolekturze znowu padlo 23456zl w szczesliwej liczbie , szkoda ze wtedy nie kupowalem zdrapek tak czesto jak kiedys
emilek, krzyż. w markecie, a te po 1zł u jolki i liczę na więcej
emilek, w sąsiednim mieście (krosno) w jedej żb było 50tyś -słoneczna i 100tyś - kalendarz adwentowy- i to są dopiero wygrane
Drapek
Przynajmniej Ty masz pomysł na ten złodziejski totalizator, i trochę wyszarpniesz dla siebie, zamiast im ....oddawać.. .
--------------------------------------
Przynajmniej Ty masz pomysł na ten złodziejski totalizator, i trochę wyszarpniesz dla siebie, zamiast im ....oddawać.. .
--------------------------------------
ja tez licze na wiecej ale multi multi heh, a multi multi ile najwiecej zgarnales ?
drapek w slonecznej u mnie w miescie tez padlo 50tys i to jeszcze na stacji palilowej
wn, fakt nie biorę zdrapek jak leci, ale ograś ts można tylko na mm i keno; na resztę wysokich wygranych w innych grach składają się solidarnie wszycsy gracze
Drapek.. .
Zapomniałeś o...lotto Plus.. . Tam są gwarantowane wygrane.. .
---------------------------------------------
Zapomniałeś o...lotto Plus.. . Tam są gwarantowane wygrane.. .
---------------------------------------------
Dawać losowanie.. .
-----------------------
-----------------------
Wędrowcospokojnie,ale tak szczerze to juz mogłoby byc to losowanie
Gała.. .
------------------------------
------------------------------
Gała.. .
Losowanie w niemieckim Lotto w środę jest o godzinie... 18.45.
......................................
Losowanie w niemieckim Lotto w środę jest o godzinie... 18.45.
......................................
Gała.. .
Nie gram.. .
------------------
Nie gram.. .
------------------
Lila.. .
------------------------
------------------------
Wędrowco ale MY z Polski i losowanko będzie o 22,15 albo nie będzie
Robal.. .
Za 3 pln zakładu lotto NIGDY nie wyślę.. .
--------------------
Za 3 pln zakładu lotto NIGDY nie wyślę.. .
--------------------
gała ..no dobrze nie facet dla buzka ..no podziel buzaczka same cucu..i znikam..
gała nic się nie stało myślałem poczuj się ,że jestem od palikota
Wysłałem kupon keno,MM i 4 zdrapki Lotka i 1 szybki 10. W Lotku trafiłem nawet 40000 zwierzęta: puchacz,mors,miś,szop pracz,1000: wilk,zając,miś,rybitwa,2,20,4zł tyle że słonia w żadnym nie trafiło się a w keno 1/10 trafiłem. Teraz czekam na losowanie MM piątka czeka na wpadniecie a u was jak ?
krzysztof puchacza,morsa szopa pracza,wilka i zajaczka na allwgro wystaw
Tylko w szybki 10 trafiłem trzy 1 zł za to kupiłem jeszcze jeden los lotka w którym nic nie wygrałem.
Gała..a ja nie wiem,nie było mnie dzisiaj na losowaniu na MPPewnie nikt nic nie wygrał
Ej co to jest sweetim nie mogę tego wyłączyć ?
Gała...aaaa kiedys bellcia i deki ostatnio 5/5 ale czy wysłane było to ja nie wiem
losowania muszą odbywac sie wczesniej,rozumie latem,ale teraz zima jak ludzie chca wczesniej isc spac
Takie psy mam jak to wyłączyć ?
krzysio rurko gdzie max bo mam dla niego ważną wiadomośćjak przeczyta no do jutra nie wstanie