Wpisy 1 335 023 – 1 335 122
15 stycznia 2013 15:14 → 15 stycznia 2013 18:26, 100 wpisów
no zawsze to oni mi śrubokręty zostawiaja to teraz sobie na zdrapce odbiją
Medea.. .
-----------------------------
-----------------------------
medusia wysłałam ci poczte żebyś sie nie nudziła...
Wędrusiu wiesz co to jest gematria? nie ymslic z geriatrią...
"nie mylic"...
to poczytaj moze mi cos podpowiesz...
no i wszyscy sobie poszli to ja tez...
Islandorka.. .
Nie wiem.. .
-----------------------
Nie wiem.. .
-----------------------
czesc mala ja juz mini zapodalem
jeden kupon dalem na maksa juz napewno niewejdzie
.
1 , 2 , 3 , 4 , 5
.
1 , 2 , 3 , 4 , 5
a ty mala jakie mini zapodalas
agatkaa
franek sprzedawca firanek który wpis? dopiero co weszłam. a to tobie sypią się trójeczki w mini co losowanie?
franek sprzedawca firanek który wpis? dopiero co weszłam. a to tobie sypią się trójeczki w mini co losowanie?
jest kto
nie co losowanie co drugie trzecie losowanie ale na miesiac ostatni 3 razy 3/5
lipa dycha szkoda gadac piatka 2/5 ale mysle ze wieczorem bedzie lepiej
a u ciebie jak po losowaniu
a u ciebie jak po losowaniu
o to dobrze , gratuluje
a ty mini zapodalas ?
aga no nie idzie po 22 bede myslal jaka dyche puscic na jutro
trza prubowac moze komus z nas sie uda cos wiekszego zgarnac
aga o to wlasnie chodzi
.
.w ta piatke mysle wejdzie dzis badz jutro
10,11,20,33,34
.
.w ta piatke mysle wejdzie dzis badz jutro
10,11,20,33,34
narka mala
mala ? ? A co mini dajesz
krzyzówki juz nie kupie a tak na mnie patrza zza szybko oczkami swoimi
w starej exp zeszło dziś 1x1000zł; wygrana 40000zł w lotku nie podjęta jeszcze
nie miałem zamiaru dziś nic srapać a wyszło nawet nawet ---krzyżówki no nie wiem mam na nie z górki
jutro ostatnio ex pensje bordowa ale nie wiem czy coś tam bedzie bo ja juz z niej 20 i 50 wyszarpałem a zostało z 4 sztuki
tri z takiej paczki ja już nie kupuje, czekaj na nową; z dużą dozą prawdopodonieństwa jak w paczce jest wygrana niegwarantowana (w przypadku exp min.50zł), to drugiej niegwarantowanej nie będzie
Historia obrazująca czasami zachowanie użytkowników multipasko, ja w tej historii jestem mamą oczywiście
Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jaś próbuje "obiadu" i mówi:
- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone...
Małgosia:
- Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamię!? Ja kłamię??! Może ja tylko kłamię??! Może w ogóle uważasz, że jak kłamię, to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylić??! A może uważasz, że ja już nie jestem człowiekiem??! A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam???! Mamoooo!!!! Jasiu powiedział do mnie "ty suko"!!!
Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jaś próbuje "obiadu" i mówi:
- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone...
Małgosia:
- Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamię!? Ja kłamię??! Może ja tylko kłamię??! Może w ogóle uważasz, że jak kłamię, to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylić??! A może uważasz, że ja już nie jestem człowiekiem??! A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam???! Mamoooo!!!! Jasiu powiedział do mnie "ty suko"!!!
tri dziś 1szt, wczoraj 3szt; ale prawie nigdy nie kupuję naraz więcej jak 1szt- wszystko zależy co będzie w tej pierwszej zakupionej
Wiadomość z Jedynki.. .
" Francuzi w ciągu roku zniszczyli około 50%.... fotoradarów "
.........................................
Warto ten "pomysł" zastosować także w Polsce.. .
" Francuzi w ciągu roku zniszczyli około 50%.... fotoradarów "
.........................................
Warto ten "pomysł" zastosować także w Polsce.. .
w niedzielę kupiłem 045- pustak, wczoraj najsamprzód 046-6zł, potem kupiłem 041 i 3zł, a później 038 i 20zł
a jak drapnę 40tyś, to już krzyżówki z tej edycji przynajmniej w swoim woj. nie kupię
a jak drapnę 40tyś, to już krzyżówki z tej edycji przynajmniej w swoim woj. nie kupię
do po drapki do innego woj. będziesz latał oj drapniesz te 40 tys
tri, a myślisz że drapnę 40tyś? - bardzo mało prawdopodobne, choć 1000zł jest możliwe
tri, często jestem w sąsiednim woj.; a tam są już inne serie/kolory etc.
jesce nie, nie byłem w tym roku w małop. to nie wiem co tam mają