Wpisy 132 772 – 132 871
19 lipca 2010 14:08 → 19 lipca 2010 17:58, 100 wpisów
xelom z twoich liczb zrobiłam swoje i było 5/6 zabrakło tylko 31
kathy -gratki ty to masz szczęście
kathy -gratki ty to masz szczęście
szczęście miała panna Broncia, narzeczony miał dwa prącia
nie wiesz nigdy kiedy i ciebie szczęście dopadnie....
dlatego myjcie się dziewczyny, bo żadna z was nie zna dnia ani godziny

nie wiesz nigdy kiedy i ciebie szczęście dopadnie....
dlatego myjcie się dziewczyny, bo żadna z was nie zna dnia ani godziny

nie przegladalam bo komp mi siadl zaraz sprawdze
bylo 26 i 30 tylko ze stalych
kathy

Witam ponownie.
Kathy- jokera omijam z daleka. To złodziejska gra. Ja tylko typuje lotto. Pozdrawiam.
Kathy- jokera omijam z daleka. To złodziejska gra. Ja tylko typuje lotto. Pozdrawiam.
brakuje mi 50 gr
pewnie musze sprzedać
butelki od
na dalsze granie
pozdr,celnych i do 22,15
pewnie musze sprzedać
butelki od

na dalsze granie
pozdr,celnych i do 22,15

ale sie zdenerwowalem moi drodzy ;/ bylem na wakacjach 2 tygodnie i skleslilem sobie po jednym zakladzie na lotto i mini lotto na 7 losowan zeby nie opuścić i nie wysłałem 
trafilbym 4/6 i 3/5 - skreslilem - 11,14,18,29,32,37 i mini 2,7,8,13,16 no i w koncu wyplacilem moje 4/5 z multi hehe po 20 dniach - kupon byl ze mna na wczasach
jego stan byl oplakany ale na szczescie lottomat go odczytal - pozdro!

trafilbym 4/6 i 3/5 - skreslilem - 11,14,18,29,32,37 i mini 2,7,8,13,16 no i w koncu wyplacilem moje 4/5 z multi hehe po 20 dniach - kupon byl ze mna na wczasach
jego stan byl oplakany ale na szczescie lottomat go odczytal - pozdro!w Chorwacji piłem Karlovaćko, Ożujsko i Laśko 

miałem pełno flaszek hehe

miałem pełno flaszek hehe
a my żywca, lecha, tyskie, gingersa, reedsa i też u wszystkich pełno butelek 

no powiem Ci kathy szczerze ze Polskie piwa o wiele lepsze! nawet Chorwaci wola zagraniczne 

przywiozlem troche do Polski
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
powiem inaczej
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sa
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sapo dlugiej nieobecnosci w typowaniach zagralem na chybil trafil i naprawde fajne liczby mi zarzucił...
hmmmm nikt nie moze wytypowac prawidlowo 10 cyfr juz tyle czasu.
Moje liczby tez nie chca wypadac ,a szkoda bo kasa by sie przydala
Moje liczby tez nie chca wypadac ,a szkoda bo kasa by sie przydala
tola ty jesteś w tym dobra sama mówiłaś a raczej pisałaś to jakie liczby nie wpadną?
ooooo czas się przebrac i do domku rosołek gotować bo księzniczka głodna z pracy wróci

zamykam i sobotni stół widze jedzonko piwo i wódka całe szczęśćie że pawików nie było

Muszę przyjąc jakiś system typowania i rozpisania ale im dłuzej myslę to jednak to rosyjska ruletka

wymienić je?zostawić?nie grać?