Wpisy 13 273 – 13 372
7 lutego 2008 17:41 → 8 lutego 2008 19:26, 100 wpisów
Matycz nie trzeba oglądac kabaretu jak pojawiasz się na mini chacie he he lubie poczytac twoje wpisy hehe porównal bym cie do Ferdka Kiepskiego bucha ha
...ja natomiast Woody'go Allena do złudzenia przypominam:) To nawet teraz widać w dziale Typowania:) Powodzenia Mario, może się kiedyś spotkamy -obawiam się jednak o moją rękę przy powitaniu:) Pozdrawiam
...to dobrze Mario:), Kiepskim jestem jedynie w Typowaniach ostatnio, nawet Boczek lepiej typuje...:)
A to co kurwa jakiego klubu wypoiadałem się już na temat geji poszukaj przyjaciól w śród swoich !!! co raz wiecej ich na ulicach
Mario to było dobre!!!!
Tylko uważaj co mówisz bo mercedes słucha Ha,ha.
Tylko uważaj co mówisz bo mercedes słucha Ha,ha.
Ja rozumiem jak 2 babki sobie tam dogadzają nawet bym popatrzył ale facet faceta zgroza i nie wyjerzdzaj mi tu o dzieciach bo pedofilem nie jestem !!!
..nie możemy przkreslać każdego tylko dlatego że np.jest ateistą lub żydem w każdej nacji są wporzo ludzie niech się nie szerzy rasiam a MIŁOŚĆ I WYROZUMIAŁOŚĆ
Tak masz racjie KACZORKU ale po co te prowokacjie i jakieś niki podpuchy ?
NO to sorki zle zrozumiałem
po prostu u nas jest bardzo ładnie niech ktoś wpadnie dziadek robi na drutach babcia sra po butach u nas jest bardzo ładnie kto jeszcze tu wpadnie
MARIO TY MIESZKASZ W STUDENCKIM MIEŚCIE MOŻE ZNASZ KABARET TO MOŻE NAS POKARZĄ
kto jeszcze wpadnie ??? przecież Teletubis to pedał i papa smerw też pedał pankracy i bolek i lolek to pedały romek i atomek to pedały itp.. moż eoni wpadna ?
ALE BYŁYBY JAJA MERCEDES ZAKOCHANY W SYRENCE JOZIN SZUKAJĄCY JADZKI TYPY Z KOSMOSU LATAJĄCE TABLICE REKLAMY TOĆ TO BOMBA
Pażdźoch=Dante? a to ciekawe.Już prędzej Boczek=Dante.MARIO OLSZTYN nie unoś się bo odfruniesz.
PEDAŁY LESBIJE CO ZA RÓŻNICA DLA MNIE CZŁEK JEST CZŁEK ZNAM ICH WIELU A ZNAJĄC MOJE PREFERNCJE HETERO NAWET NIE SĄ ZAINTERESOWANI MOJĄ KACZĄ OSOBĄ
Koniec kabaretu znikam do zobaczenia wszystkim pewnie jutro jak się wyśpie to się pojawie .Pozdrawiam wszystkich żartownisiów narka wszystkim i zycze żebyście dziś wygrali w końcu!!!
Jaka jest różnica miedzy kobietą a butelką?
Odp: Butelkę się najpierw odkorkowuje a potem się leje.Z kobietą postępuje się odwrotnie.HeHeHe.......
Odp: Butelkę się najpierw odkorkowuje a potem się leje.Z kobietą postępuje się odwrotnie.HeHeHe.......
mam wniosek do dyskusji Osobom nietypującym wstęp surowo zabroniony
Mercedes Ty nie myśl za dużo, bo Ci olej wycieknie i zderzaki podpadają.......
...ZA CHWILĘ DALSZY CIĄG PROGRAMU...
CIEMNO WSZEDZIE,GŁUCHO WSZEDZIE CO TO BEDZIE CO TO BEDZIE ??????????????
WYSPAŁAM SIĘ A TERAZ WPISY WASZE CZYTAM ,FAJNA LEKTURA.MARIO JAK TAM PUPA .....JOZIN JADZIA RACZEJ NIE CHCE CIEBIE .MERCEDES DO SYRENKI SYGNAŁY DAJE FAJNIE .OPA I MATYCZ A JA WAM BUZIAKI PRZESYŁAM JESZCZE ZASPANE ALE MIŁE
JOZIN ZŁAMAŁEŚ MI SERCE TYPOWAĆ TERAZ NIE MOGĘ.GDZIE TY SIĘ PODZIEWASZ PEWNIE PIJESZ!!!!
jadżka ty zouzo jedna bolek ci niedogodził to do jozka chcesz wrócić jak bym cię kopnął to z jedną kanapką w kosmos byś leciała
O,Jadziu, Kochanie moje -przez Ciebie tak piję, że czasem widzę, że 40 liczb w ML losują. Jadźka zapomnij o cienkim Bolku i wróć, razem z Tobą może passa mi wróci dobra -dla naszego dobra -kupię Ci Mercedesa, ale wróć tylko!!!!
...i przez to picie moje już kilka razy miałem 10/10:) Kilka razy w trampkach leciałem po wygraną do oddziału, tam mnie uświadamiali dopiero, że 20 liczb jest losowanych i trafić 10/10 to tak jakby Ciebie Jadziu spotkać pośród tylu dziewek innych:) Nie mów do mnie znów: A figa! Tylko wróć, Jadwiga!
JOZIN PODAM TOBIE MOJE TYPY A MOGĘ WRÓCIĆ ?????
21,25,15,49,75
21,25,15,49,75
Czyś Ty zgłupiała do reszty beze mnie -przecież - o to mi chodzi, wracaj! Nie obawiaj się -manto nie będzie bolesne-dam Ci klapsa tylko, który jednocześnie będzie grą wstępna krótką:) Wracaj, razem z 17, 40 i 42!
JOZIN WRACAM WRACAM A JAK WPADNĘ NO WIESZ DAWNO NIE BYŁO 11,2,18,25,26 I CO WTEDY BEDZIE .DAMY JEJ NA IMIĘ MARYSIA
Nie,- damy jej na imię Gienia, po tatusiu, który wygrać miał zawsze duże pragnienia:) Wracaj Jadźka!
NIE JOZIN DAMY JEJ NA IMIĘ MARYSIA TAK JAK CHCIAŁEŚ .ZGADZAM SIĘ NA WSZYSTKO A JAK POWTÓRKI BĘDĄ TO WPANIE 17,21,23,61,72 A KOCHASZ MNIE JESZCZE!!!!!
Z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że kocham Cię jeszcze:) Próbuję czasem oszukiwać prawdopodobieństwo, ale jak jeszcze raz zobaczę, że się z Bolkiem szwędasz po mieście, zamknę was w pierwszej lepszej kolekturze:) Tam się będziecie mogli puszczać jak zakłady, nawet po 21.40:)
JOZIN JA TYLKO CIEBIE CHCĘ O BOLKU JUŻ ZAPOMNIAŁAM.WRACAM I DZIŚ WYGRAMY ALE NIE WIEM CO???TY MÓJ .......
OK -dobrze,że zapomniałaś Jadźka-mam nadzieję, że Twoje liczby wejdą dziś, to wyciągniesz mnie z bagna:) Kocham Cię Jadźka!
Moje typy ML i DL na losowanko 07.02.08 - 2-ie 7-ki ML (chybił trafił): 3,6,21,25,49,52,56 lub 3,32,36,52,57,61,79; 2-ie 6-ki DL: 1,6,9,16,21,43 lub 3,15,25,29,33,44
WRACAM BO CIEBIE KOCHAM
Ja oprócz Jadźki, dziś ani jednej liczby nie trafiłem!!!!!
JOZIN JA TRAFIŁAM 5/7 W CHYBIŁ TRAFIŁ .KOCHAM CIĘ JOZIN JUTRO WYGRAMY
swoją drogą, dzisiaj w ML były liczby idealne do wyciągnięcia z mapy ostatnich losowań. szkoda, że takie rzeczy okazują się dopiero po fakcie...
PANIE MATYCZ A MÓWIŁAM ,ŻE 79 PŁAKAŁO I DZIŚ NIE WPADNIE I CO PAN NA TO POZDRAWIAM
A z długości i obwodu Mario weszły dzisiaj 2 liczby z Dużego Lotka:19 i 24 ! :D
Pani Julciu -płakało, ale niedługo pewnie będzie płakać:)Gratuluję:) U mnie lament w typowaniach:) sprawdza się "kto się śmieje -ten się śmieje ostatni" -A ja tak jakbym do tego końca zmierzał ostatnio..:) Pozdrawiam
dziewiątka na następny tydzień już wytypowana, oby się sprawdziły przypuszczenia :>
dla wszystkich kochajacych normalnie i inaczej tez podam liczby ktore maja w swoim zestawie cyfre 1 wesolego dnia i wysokich wygranych
Jozin z bazin kocha Jadżkę z Bazin.....a w sumie - jest to klasyczny objaw schizofrenii !!!-Matycz-chyba zagubiłeś się troszeczkę ?
BULDOG JOZIN KOCHA MNIE A JA JEGO I TO NORMALNE .JOZIN TY MOJE SERCE MAM NUMERKI NA DZIŚ 73,63,49.A RESZTA NA TYPOWANICH SPRAWDZ. A DO NOCNEGO NUMERKU NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ.BUZIAKI
Kochany Buldogu-ja niestety nie odnoszę takiego wrażenia, ponieważ w ogóle wrażeń nie miewam -jestem psychologiem, psychiatrą:) Do związku kynologicznego również należę -lubię buldogi, Jadźkę kocham natomiast:)
PS Jadźka, nie wiem czy to będzie Twój Szczęśliwy Numerek, bo wycierpiałem wiele przez Ciebie:)
2,17,18,32,40,42,51,62,64,66
Pozdrawiam, powodzenia:)
PS Jadźka, nie wiem czy to będzie Twój Szczęśliwy Numerek, bo wycierpiałem wiele przez Ciebie:)
2,17,18,32,40,42,51,62,64,66
Pozdrawiam, powodzenia:)
JOZIN BĘDZIE ,BEDZIĘ SZCZĘSLIWY NUMEREK JAK MÓWIE TO TAK JEST .POPATRZ NA 80 .BIELIZNĘ ZAKUPIŁAM NOWĄ BO BOLEK MI MOJEJ NIE ODDAŁ.WRACAM JUTRO .BUZIAKI
Moje typy ML na losowanko 08.02.08 - 7-ka (chybił trafił): 4,15,27,32,71,74,76; 10-ka: 7,8,11,18,19,23,34,39,41,45; DL na losowanko 09.02.08 - 6-ka (wg tego słynnego przepisu): 3,19,21,23,33,36; 12-ka (chybił trafił): 1,4,8,12,13,14,21,26,28,35,37,49 ;)
WITAM ZIOMALI PO KUPONIE
ma spacerku ze swym wnuczkiem liczb było bez liku co widziałem to skreśliłem na swym kuponiku a czy będzie trafna dyszka okaże się wkrótce
ma spacerku ze swym wnuczkiem liczb było bez liku co widziałem to skreśliłem na swym kuponiku a czy będzie trafna dyszka okaże się wkrótce
Witam wszystkich w kabaretowym Mini chacie na poprawienie humorów mam mega 6/{24,37,70,71,74,77} i mega 10 z plusem /{21,24,29,33,37,48,70,72,77,78}to są moje typy na dziś Pozdrawiam JULCIE11- wczoraj weszły 2 ostnie liczby z naszej szóstki ale bedzie lepiej Julcia w sobotę !!!
rozesłali listy gończe za niektórymi postaciami to nie chcą się wychylać:)))))
a ty mercedes masz na dzisiaj jakąś koncepcje na wygraną.bo mi już ręce opadają.
wczoraj 5/10 a mogłobyć lepiej gdybym uważniej prześledził kalendarz w/g KACZORA