Wpisy 13 172 – 13 272
6 lutego 2008 23:05 → 7 lutego 2008 17:38, 100 wpisów
spójrzcie na prawo na liczby zamiesczone przez PASKO i policzcie to można było wygrać także tylko jak grać za 2.50 gdy tyle cyfr????
do tego dochodżą powtórki własne zestawy razem każdego dnia ok 40 branych pod uwagę i jak trafić 10 gdy brak kasy???
2,5,8,9
11,13,18
20,23,25
35,38
43,45,47,49
50,53,57,59
62,63,64,66
70,73,75,78
poemat na jutro
11,13,18
20,23,25
35,38
43,45,47,49
50,53,57,59
62,63,64,66
70,73,75,78
poemat na jutro
nie wiem ale ostatniomożna było ułożyć chyba 9 może tym razem coś więcej?????
...a ja jednak Jadźkę chciałem pozdrowić - no wróćżesz Jadwiga!!!!!
wstawac spiochy pewniaki na dzis 1 2 18 19 23 29 48 49 68 69 pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH RANO ,ALE U MNIE POGODA SLOŃCA BRAK. MARIO JA DZIŚ W DL OBSTAWIAM 4,8,15,16,23,42 . A WRACAJĄ MARIO DO DZIELENIA SIĘ JA BIORĘ WSZYSKO ,ALBO NIC TAKĄ MAM NATURĘ.
dzis proponuje liczby ktore maja w sobie cyfre 7 bo dzis chinski nowy rok i to rok szczura a 7 dla szczura jest szczesliwa pozdrawiam i blagam o wiecej konkretow a mniej umizgow i swietnej poezi ale nie tu wysokich wygranych pozdrawiam
na dobry dzień malutka piąteczka od sandeczka [18,19,22,28,56] miłego wygrywania
witam. od kilku losowań typuje liczby które nie padły w 3 ostatnich losowaniach i porównuje to z mapa i wybieram odpowiednie. gram tanio ale do przodu. 2 dni i. 32.5 wsadzone a odzyskane 54. co sadzicie o takim typowaniu? pozdro i powodzonka
robertokurow jest to też jakiś sposób bo liczby na które tak długo czekamy nie padają np;2 18.i jeżeli gramy na nie to do skutku bo jak padną a my z nich zrezygnujemy/ patrzę na swoją rozpiskę i w/g ćiebie można by zagrać;16 20 32 41 62 np.
robertokurow, kiedyś też stosowałam podobną metodę.Na specjalnie przygotowanych kartkach spisywalam liczby, które wypadły i nie wypadły w ciągu ostatnich 3dni. W przeciągu miesiąca wyglada to tak, że w tych , które wypadły jest 42-50/3dni a z nich jest losowane 10-15 liczb.Tych,które nie wypadły jest 30-38/3dni i z nich jest losowane 7-10 liczb. Tak więc proporcja 1:4 jest prawie zawsze idealnie zachowana czy typujesz z 80-ciu czy z tych niewylosowanych w ciągu ostatnich 3dni. Nie chcę Cię zniechęcać czy zachęcać do tej metody, chciałam się tylko podzielić swoimi spostrzeżeniami.Przeanalizuj swoją metodę "na sucho" z typowań archiwalnych i sam będziesz mógł wyciągnąć wnioski.Tradycyjnie życzę wszystkim powodzenia w grze i wysokich wygranych !Pozdrawiam.
hej wszystkim ja dzis dalej czekam 2,5,11,18,66:) na progresji.pozdrowienia dla blanko,matycza ,opy,belli34 itd...:)
Witam wszystkich mutimaniaków he he he i pseudo graczy również !Także dopiero wstałem no ale to są uroki nocnego życia . JULCIA11- nie wiem czy ty ale twój zakład w dużego mnie zauroczył w dobrym kierunku zmieżasz zmienił bym osobiście tam 3 liczby ostatnie ale i te niech pozostaną Ja mam na dzis tylko 16 skromnych zakładów ale tak jak i ty biore wszystko albo nic między innymi dlatego nie jestem orłem w multi ponieważ gram na duze wygrane zamiast 2 i 3 jak inni może bym był do przodu?
MARIO A COŻ TOBIE SIĘ ŚNIŁO ,BO JA JUZ DAWNO NA NOGACH JESTEM .PODAJ TE SWOJE NUMERY PROSZĘ....POZDRAWIAM
osiemnaście -dziewietnaście -dwadzieścia cztery
mario te 24 to najlepsze :))))
eeelllaaa-pomyliaś sie o 2 cm he he
24 to chyba bedzie długosc nie obwód:x:)
Mario ja sie nie pomyliłam bo to ja nie mierzyłam jak ja bym mierzyła to dokładnie by było wymierzone hihihi:))))
EEELLLAAA JA TEZ ZAWSZE MIERZE DOKŁADNIE ,MARIO PWENIE MA KŁOPOTY Z MIARĄ.NO CÓŻ BYWA I TAK. MARIO RACZEJ NIE BĘDĘ ZMIENIAĆ MOŻE 23 ALE NIE 42 .POZDRAWIAM
julcia bo on moze nie tą miarą mierzy albo nie w tym momencie co mam mierzyc.Co jak co ja mu mierzyc nie bede musi sobie dac rade sam:)))
Dobra dziewczyny czy tam panie ?kobiet o wiek się nie pyta !przecież nieważny jest rozmiar tylko jak długo stoi tak twierdzą kobiety umni o drugie JULCIA nic nie zmieniaj ale żebys sie nie roczarowała po 21.55 to tylko liczby i prawdopodobieństwo
Jadwiga,to przez Ciebie mam długi, jestem bankrutem z wielkim *****m:) Wybaczam Ci jednak. 2,17,19,40,42.
Jadźka wróć!!!
Jadźka wróć!!!
EEELLLAAA JA TEZ TEGO NIE BĘDĘ ROBIĆ ,ALE LICZBY MOZE PODAWAĆ ZAWSZE .
A co dziewczynki powiecie o takiej 7/1,21,48,72,77,80 w multi na dzis pomyslcie ja tym czasem znikam do fryzjiera i solarium bede nie bawem bay!!!
Widzę,że dziś na czacie mniej poetycko,a bardziej,sexy.Pan Mercedes może być zgorszony.
...tak Paeta, a co to w kwietniu dopiero na chacie będzie się działo:) Bo "kiedy się zbliża miesiąc maj i widać kwiecia białość odczuwam dziwne skurcze *** i ***** odrętwiałość":):) To Fredro napisał nie ja:) Mercedes -nie zemdlej jak kiedyś pan Henryk:)
2,11,18,23,42,56,62,64,72
2,11,18,23,42,56,62,64,72
MARIO TYLKO NIE SPAL SOBIE PUPY BO JA OSTATNIO JĄ SOBIE SPALIŁAM.HIHIHIHIHI
Drogie Panie:Nie o to chodzi by złapać króliczka,ale by gonić Go.Go.Go......
joła joła,MARIO a może spróbuj systemem na dużego,po 7 bo po 8 to już drogo,może ci lepiej się zbiegną liczby...
PANIE MATYCZ W KWIETNIU TRAWKA SIĘ ZIELENI A W STYCZNIU DZIECI SIE RODZĄ
Cześć OPA -mnie się numer 79 nie zbiegł i wyszła mi dziewiątka:) Na końcu tam ma być 79. Pozdrawiam po polsku:)
ZIOMALE
CO TU SIĘ DZIEJE JA DO KOLAN MAM I SIĘ NIE CHWALĘ WY MIERZYCIE PO CO NIE W DŁUGOŚCI SZTUKA ALE W WYTRWAŁOŚCI
CO TU SIĘ DZIEJE JA DO KOLAN MAM I SIĘ NIE CHWALĘ WY MIERZYCIE PO CO NIE W DŁUGOŚCI SZTUKA ALE W WYTRWAŁOŚCI
Trawki zielenieją
Usta czerwienieją
Chłopak pręży się jak sosna
To znak,że zbliża się WIOSNA............
Usta czerwienieją
Chłopak pręży się jak sosna
To znak,że zbliża się WIOSNA............
A TERAZ NA TEMAT
NA DZIŚ RADA TAKA POCZEKAJCIE DO OSTATKA POTEM SPRAWDZCIE JAK LICZBY CHODZĄ DOPIERO SKREŚLAJTA :)))))SPRAWDZCIE W BILANSIE WCZORAJSZEGO LOSOWANIA ŻE WPADAJĄ NIE TE CO OBSTAWIAMY NAJWIĘCEJ ALE TE NAJMNIEJ POZDROWIENIA ZIOMALE
NA DZIŚ RADA TAKA POCZEKAJCIE DO OSTATKA POTEM SPRAWDZCIE JAK LICZBY CHODZĄ DOPIERO SKREŚLAJTA :)))))SPRAWDZCIE W BILANSIE WCZORAJSZEGO LOSOWANIA ŻE WPADAJĄ NIE TE CO OBSTAWIAMY NAJWIĘCEJ ALE TE NAJMNIEJ POZDROWIENIA ZIOMALE
"Jadwiga na wiosnę"
Raz ulicą, równą, gładką, szło przepiękne cieląt stadko. A na przedzie-Jadźka, cud dziewczęcie - i o dziwo, też na rżnięcie" A.F.
Jadźka wróć!!!!
Raz ulicą, równą, gładką, szło przepiękne cieląt stadko. A na przedzie-Jadźka, cud dziewczęcie - i o dziwo, też na rżnięcie" A.F.
Jadźka wróć!!!!
A ja widziałem jednego kaczora,co miał do ziemi i się nawet nie chwalił.......
julciu droga nie mydl oczu nieodpocznie ta liczbina lecz się zejdzie może dzisiaj z 78 swą sąsiadką a do tego 19 18 to ci gratka
Julciu Droga, a ja myślę, że jednak się zbiegnie 79, tak się jakoś składa:) Bo, że wczoraj biegło, to nie oznacza wcale, ze dziś nie pobiegnie:)Powodzenia
dzień doberek rany julek co się dzieje sex afery na tym chat-ie ale jazda
PANIE MATYCZ W ZAKŁADANIE SIĘ NIE BAWIĘ ALE 79 DZIŚ ODPOCZYWA BO W NOCY NIE SPAŁO LECZ SOBIE PŁAKAŁO .
mój mercedes może krótki ale wibrujący jak maszyna stoi cała godzina--to żesię nie gorszę waszymi sprośnościami SYRENKO BUZIACZKI WIELKIE
Cześć Mercedes -ano widzisz -Kaczory, amory, długości, miłości... Nie dopatruję się niczego na tym chacie, co by związek z moim Dużym Lotkiem miało:)Pozdrawiam
Nie Kaczorze Drogi -bo jak na tą liczbę postawię w typowaniach moich -zawsze na lizaki wygrywam:):)hahah Pozdrawiam:)
wychodzi murzyn z fiutem po kolana,patrzy na to kobieta ze zdziwieniem,a on na to:
-Co pani taka zdziwiona? w wodzie każdemu się kurczy...
-Co pani taka zdziwiona? w wodzie każdemu się kurczy...
OPA, czy Ty nie masz przypadkiem małego fiata?:)
126 P???? hahah Pozdrawiam:)
126 P???? hahah Pozdrawiam:)
BO KACZORY TO TAK MAJĄ WODY SIĘ NIE BOJĄ I WNIEJ ŻYCIE SPĘDZAJĄ DLATEGO IM STAJĄ TAK GDZIE INNYM ZWISAJĄ
...gdzie 126 to były milimetry? a P jak -jak w porywach????:) hahah
kiedyś miałem fiacika 126,a bardzo się cieszyłem,zawsze to był środek lokomocji,a teraz nissan navara i nie narzekam,jest ok
A NA KACZY KUPER TO PEWNIE 50 BĘDĄ TRZY 60 TAKŻE 3 DWIE 40 I Z 5 Z PIERWSEJ 20-KI
hahah, Kaczor, czyli z tego wynika, że nawet mały fiacik to przydatny środek lokomocji:) na nasze ciasne polskie drogi:) W Turcji nie byłem:) OPA -nissan Ci nawala, niedobrze:):)
czy to możliwe żeby takie dziś liczby weszły :
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54
27,35,49,59,
15,19,63
20,28,30 i rezerwa
8,12,54
OPA CHCESZ WIEDZIEĆ IDZ DO JASNOWIDZA ALE JA WIDZĘ TAK ( MOŻE)
8,63,49,20,68,11
8,63,49,20,68,11
PANIE KACZOR001 TO DLA PANAN
KACZUSZKA POGADUSZKA
BYŁA SOBIE RAZ KACZUSZKA POGADUSZKA,
BARDZO MIŁA,NO I PRZY TYM ŻÓŁTOBRZUSZKA.
NA PODWÓRKU KAŻDY LUBIŁ JĄ ZWIERZACZEK,PIE,KOZIOŁEK,KOTEK,KURKA I PROSIACZEK.WCIĄŻ PYTAŁA SIĘ PRZYJACIÓŁ SWYCH W ZAGRODZIE:
CO SIĘ JADA ,CO OD JUTRA BĘDZIE W MODZIE?
CIEKAWIŁO TĘ KACZUSZKĘ TO I OWO,
WIĘC CZYTAŁA TEŻ GAZETKĘ PODWÓRKOWĄ .
KACZUSZKA POGADUSZKA
BYŁA SOBIE RAZ KACZUSZKA POGADUSZKA,
BARDZO MIŁA,NO I PRZY TYM ŻÓŁTOBRZUSZKA.
NA PODWÓRKU KAŻDY LUBIŁ JĄ ZWIERZACZEK,PIE,KOZIOŁEK,KOTEK,KURKA I PROSIACZEK.WCIĄŻ PYTAŁA SIĘ PRZYJACIÓŁ SWYCH W ZAGRODZIE:
CO SIĘ JADA ,CO OD JUTRA BĘDZIE W MODZIE?
CIEKAWIŁO TĘ KACZUSZKĘ TO I OWO,
WIĘC CZYTAŁA TEŻ GAZETKĘ PODWÓRKOWĄ .
Mój fiacik OPA jeszcze na chodzie, nie nawala na szczęście, a już kilka kilometrów nim przejechałem...:) Dziwne tylko, że Jadwiga za podróżą nie tęskni:) Jadźka wróć:)
JA JADWIGA OŚWIADCZAM ,ŻE NIE MAM ZAMIARU DO CIEBIE WRACAĆ.
BOLEK MNIE KOCHA I JA GO TEŻ KOCHAM.
BOLEK MNIE KOCHA I JA GO TEŻ KOCHAM.
O, Królowa moja Jadwiga, dobrze że jesteś tu na chacie, teraz dorwę Cię na chacie:) Bolek precz!!!
wrócił pomataczyć troche< Pasko zrób porządek z tym czatem po niektórym naprawde sie delikatnie myli tematyka
dante pisać każdy może a ty zamiast ganić potypować zechciej trochę
Masz przyjacielu Kaczorze rację. Jeśli chcesz Dante typów, odsyłam do Typowań lub na Forum. Pozwolisz,że z moimi koleżankami i kolegami o podobnej pasji będę tu pisał o czym tylko chce, bo to czasem jedyna droga, żeby się z nimi porozumieć w ogóle.
Ty pisz na temat, jak potrafisz. Pozdrawiam
Ty pisz na temat, jak potrafisz. Pozdrawiam
...Spit przynajmniej nieźle typuje:) haha. Pozdrawiam:)
Dziś padnie 18, i powtórzy się 40 lub 42. Na temat?:)
Dziś padnie 18, i powtórzy się 40 lub 42. Na temat?:)
Julcia11- Wruciłem dupska nie przypaliłem jeszcze siłke zaliczyłem i jestem z powrotem wyciskając ciężary przyszły mi myśli twórcze i ostatecznie na dzis proponuje 7/{1,21,33,48,63,77,80}i MEGA 10/{1,4,17,21,33,48,63,70,72,77} nio to życze dzisiejszego dnia wszystkim dużych wygranych w dużego i multi!!!
czy KACZOR001 I MATYCZ TO TE SAME OSOBY JAK MYŚLICIE???????????????????????????????????????????
Ja z WARMI kaczorku001 żadko bywasz na chacie chyba mało masz czasu na głupoty co?
Ha, Spit byłem -w czasie przeszłym -bo jak dobra passa odejdzie, to choćbyśmy nie wiem jak analizowali, to tak jak Jadźce trudno jej do nas wrócić:) Jadźka -to moja dobra passa:) Jadźka wróć!!!
OLSZTYN TO JA ZNAM I ZTEGO CO MISIĘ ZDAJE TO GDZIEŚ BLISKO STARÓWKI URZEDUJESZ
Tak zgadłeś KACZORKU001 mieszkam i baluje na strowce możesz mnie spotkać często w klubie 22 Impuls LUB Wawa
Jestem osoba medialną rozpoznawalną he he he
...tak, porównałbym Cię do Jana MARIO Rokity:) Czy tak? Pozdrawiam:)
Raczej do PUDZIANA matyczu he he he