Wpisy 1 325 300 – 1 325 399
10 stycznia 2013 10:19 → 10 stycznia 2013 10:51, 100 wpisów
Wędrusiu czaisz sie gdzieś??? ja chce na nie !!!
medusia jak obserwacje? ja wczoraj 5/9 normalnie obłęd...
Dzisiaj powinny się sprawdzić liczby Panny 1,6,10 oraz Byka 3,35,41
islandorka no mi poszło jak zwykle czyli wieczorkiem 3/10 razy na szczęscie tylko 3 z racji, że na więcej 8 złotych z 14-stej nie starczyło
islandorka no mi poszło jak zwykle czyli wieczorkiem 3/10 razy na szczęscie tylko 3 z racji, że na więcej 8 złotych z 14-stej nie starczyło
islandorka
Obserwacje prowadzę nadal zobaczymy dzisiaj co dalej
Obserwacje prowadzę nadal zobaczymy dzisiaj co dalej
medea mi wczoraj aga podpowiedziała pewną rzecz więc bede ją obserwowac i dzis wyprobują zobaczymy co przyniesie, jest przynajmniej za co puscic...
medusia a jak ksiązka na która dałam ci namiary? znasz ją juz???
rozpisując ostatnie trzy losowania na starym kuponie do multi lotka tym z 16 piątkami wychodzi na 14-stą 80,64,74,31,43,49 oraz omijana dotychczas piątka 1,17,33,49,65
właśnie przyszłam z kolektury i wysłałam keno i na 5 zakładów trafiło mi się 2/3,4/5 i 3/7 czyli 16 zł mam
maxiu na prawde?
islandorka
Tego autora nie kojarzę, więc najprawdopodobniej nie czytałam a jeśli czytałam to jej treść nie zapadła mi w pamięć.
Tego autora nie kojarzę, więc najprawdopodobniej nie czytałam a jeśli czytałam to jej treść nie zapadła mi w pamięć.
mała farciara...
ja ja sobie zamówie, 14 zeta nie majątek a ciekawe rzeczy pisze...
max
Czasami to jest sukces szczególnie jak miało się okres padawki w typowaniu liczb
mala i
Czasami to jest sukces szczególnie jak miało się okres padawki w typowaniu liczb
mala i
chciałam sie skreslic a tu Wędrka nie ma na nie...chciałam porównac...
maxiu wiem co miałes na mysli...
maxiu 8/8 to najmniej co mi potrzeba...
mirnam
Numerologia JDFermier...
Zagrałem dzisiaj w keno na 2 liczby 66.69 stawka 2 i wygrałem 22zł . To niezły pomysł grać na 2 liczby
podaje nr z daty urodzenia do gier opisuje charakter i choroby na jakies mozesz zapasc...mi charakterek opisał co do joty...
oby nie wpadła dziś 38,źle skreśliłam w kolekturze zamiast niej skreśliłam 25
mirnam no to było ryzyko...
medea dziś dzień ..byka; bo w drapkach dobrze sie zaczęło lotek nr. 173 - 10zł ino keno z maszyny pustak
mirnam a cyferki na chybika?
grzesiu
senna
senna mała rzecz a cieszy nie? bo przynajmniej cos jest!!!
mirnam
drapek
Ano Byka, ale dzielony z Panną może jakaś akurat puściła i trafiła więc los w ramach utrzymania porządku rzeczy Tobie pustak puścił
drapek
Ano Byka, ale dzielony z Panną może jakaś akurat puściła i trafiła więc los w ramach utrzymania porządku rzeczy Tobie pustak puścił
medusia ja dzis puszczam ze snu syna i moje od Markizy...
chyba sie nie doczekam na te NIE !!!
No to chwytać jakiegoś byka za rogi i do kolektury z nim
Witam wszystkich
Witam wszystkich
mirek
ja czekam na okazję w st.exp - dopiero się wczoraj paczka otwarła, ale krysieńka na nr. 011 trafiła 50zł
ja czekam na okazję w st.exp - dopiero się wczoraj paczka otwarła, ale krysieńka na nr. 011 trafiła 50zł
widzę że moje liczby w keno ładnie wchodzą.... może jeszcze pójdę je puścić
kocurku miau miau
malutka a jakie to???
wczoraj skreśliłem na brudno 20 liczb i trafiłem 6/20 oraz miałem 7 oboków
Ja w keno grałem na swoje później zagrałem 51.53 na 2los st 2 i kurcze weszły dopiero w 3 los
wiesieknie ma czegoś takiego jak obok; każda liczba jest... inna
miszelka na lotto.pl masz bieżące wyniki i nawet są szybciej niż na mp