Wpisy 1 324 358 – 1 324 457
9 stycznia 2013 18:21 → 9 stycznia 2013 20:06, 100 wpisów
Na mnie robią.
A co do map,statów,wykresów -to są tylko graficzne albo w swojej formie lepiej przyswajalne zasoby archiwum.
Zakładając że każde losowanie jest osobnym ,niezależnym wobec poprzednich zdarzeniem to takie archiwa są - tym czym są.
A że przepowiadać przyszłości ani prorokować nie potrafimy to posiłkujemy się historią. Z braku laku i kit dobry.
A stare przysłowie gada "co było a nie jest-nie pisze się w rejestr"
A co do map,statów,wykresów -to są tylko graficzne albo w swojej formie lepiej przyswajalne zasoby archiwum.
Zakładając że każde losowanie jest osobnym ,niezależnym wobec poprzednich zdarzeniem to takie archiwa są - tym czym są.
A że przepowiadać przyszłości ani prorokować nie potrafimy to posiłkujemy się historią. Z braku laku i kit dobry.
A stare przysłowie gada "co było a nie jest-nie pisze się w rejestr"
gromboy, jesli pojedynczy zestaw zobrazowalbys 'plamka' wielkosci piksela, wyswietlenie calej mapy dla mm zajeloby 8,5 standardowego monitora o rozdzielczosci 1366x768 px
gromboy, niekoniecznie... mozna przeciez zalozyc, ze powiekszalbys sobie wybrane fragmenty mapy... zasymulowac to sobie mozesz w excelu... 3000 wierszy na 3000 kolumn...
problem polega na czyms innym... niewiele by ci taka mapa dala, bo jak napisal monet, liczba wylosowanych kombinacji do wszystkich mozliwych jest niewielka...
problem polega na czyms innym... niewiele by ci taka mapa dala, bo jak napisal monet, liczba wylosowanych kombinacji do wszystkich mozliwych jest niewielka...
gorzej gdybys chcial zobrazowac wszystkie kombinacje 20-elementowe ze zbioru 80
Robal_36
Wpis <<Janki>> wiarygodność oceniam na 50% albo prawda albo nie
Wpis <<Janki>> wiarygodność oceniam na 50% albo prawda albo nie
Cześć Unhappy!
http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/09-01-2013-1400/dziesiatki/
Powyżej są wyniki z 14:00, liczby, które padły są zaznaczone spośród wszystkich 1-80. Pod każdą liczbą jest liczba naszych typów na daną liczbę. Nie uważacie, że wygodnie byłoby gdyby Pasko wprowadził tutaj opcję sortowania?
Powyżej są wyniki z 14:00, liczby, które padły są zaznaczone spośród wszystkich 1-80. Pod każdą liczbą jest liczba naszych typów na daną liczbę. Nie uważacie, że wygodnie byłoby gdyby Pasko wprowadził tutaj opcję sortowania?
gromboy, z dedykacja: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Fractals-julia.gif&filetimestamp=20050927121129
Byłoby wtedy czytelniejsze to, jakie liczby najczęsciej byly typowane a jake wylosowane.!
Ja robiłem to recznie u siebie na komputerze, robiłem zdjęcie typowań o 22:00 i poźniej w Paint-cie zaznaczałem sobie wylosowane liczby. Widziałem w którym rzędzie pada najwięcej liczb.
panoramix, to nie kumulacja, tylko liczba kombinacji 20 elementow ze zbioru 80 elementow
wilku, tez to pare razy robilem z czystej ciekawosci, bo staram sie NIE sugerowac typami innych... ale bylem ciekaw, jak typujemy w calej naszej 'masie'
Nie jest to może coś super przydatnego, ale zawsze coś może komuś pomóc, np. ktoś sobie wybrał 10 liczb - sprawdza w typowaniach i okazuje się, że jego 10 liczb jest tylko w 1 najpopularniejszym rzędzie, taki układ ma bardzo małe szanse na 'wpadnięcie' Sortowanie jest przed losowaniem, ale właśnie Pasko mógłby wprowadzić tą opcję po losowaniu.
pano, tak sie to liczy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbol_Newtona
n=80, k=20
n=80, k=20
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kombinacja_bez_powt%C3%B3rze%C5%84
Ja mam kilkanaście skanów z typowań z Grudnia, Mini. Lotto i kilka z Multi.
Skan -> http://pokazywarka.pl/roumrt/
Skan -> http://pokazywarka.pl/roumrt/
Robal>>
te na 22.
2 5 8 22 33 53
5 21 22 33 66 69
6 11 12 20 40 67
10 11 12 17 34 50
te na 14
2 5 8 22 33 53
3 13 18 29 30 59
5 21 22 33 66 69
6 9 21 54 60 79
7 8 22 40 66 70
7 18 24 46 53 62
9 10 24 43 58 59
10 11 12 17 34 50
10 14 19 29 50 52
34 40 50 52 62 71
te na 22.
2 5 8 22 33 53
5 21 22 33 66 69
6 11 12 20 40 67
10 11 12 17 34 50
te na 14
2 5 8 22 33 53
3 13 18 29 30 59
5 21 22 33 66 69
6 9 21 54 60 79
7 8 22 40 66 70
7 18 24 46 53 62
9 10 24 43 58 59
10 11 12 17 34 50
10 14 19 29 50 52
34 40 50 52 62 71
aby wygrać, trzeba grać
a do wygrywania potrzebne jest SZCZĘŚCIE
NIC więcej
a do wygrywania potrzebne jest SZCZĘŚCIE
NIC więcej
olej rycynowy ,nie pozwala wstac z klozetu,to czas bardzo dobry na przemyslenia min.na temat losowania i nie tylko
pano, szkoda czasu na dlugie myslenie... emeryt ma niestety duzo racji
dlatego za mnie 95% pracy wykonuje komputer... tzn. skrypty, ktore kiedys napisalem... staralem sie ten proces maksymalnie zobiektywizowac... ja tylko akceptuje lub nie wynik koncowy... bo co ma byc, to bedzie
celem mojej metody NIE jest wytypowanie prawidlowej dziesiatki... jej celem jest maksymalne wykorzystanie informacji zawartych w danych... ta zabawa ma jednak dwa 'stopnie swobody'... jeden to to, co ja wytypuje... drugi to to, co akurat danego dnia zostanie wylosowane... na to drugie nigdy nie bede mial wplywu
Pamiętacie czy w Grudniu padła 6 w lotto? Jedna czy więcej? Było kilka małych wygranych i nie pamiętam, czy była szóstka w Wawie, czy tylko drobne Kaskada i Mini. Bo pisząc o tym gościu z ogłoszenia nie wziąłem pod uwagę, tego, że może jednak trafił 6/6 w Lotto, a nie Mini lub Kaskadę
dzien dobry i znikam..
panie robala ..typuj typuj w profilu szybciutko ..nie łaż tam nic chcesz gdzie
panie robala ..typuj typuj w profilu szybciutko ..nie łaż tam nic chcesz gdzie
unhappy, wydawalo mi sie ze jakies 2 mln-y byly w grudniu z lotto
wilku, http://www.lotto.pl/lotto/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
dzięki, nie mogłem się dokopać tego na lotto.pl
jeśli do wygrania "3"-ki w LOTTO potrzeba
163 zakładów x 3 zł
i wygrywa się 20 zł
czy za 489 zł przy wygraniu 20 zł
to ma być skuteczny system ????
ludzie ratujcie się wnioskiem z tego chociażby przykładu
Ci co proponują systemy za jakąś tam kasę czekają na naiwnych, nic więcej
jakby te systemy były skuteczne, to sami by grali
a tak chcą czerpać kasę z naiwnych
podobne systemy proponują ogłoszenia
nawet w telegazecie
to śmiechu warte
grałem parę lat
a "5" w LOTTO trafiłem przypadkowo na CH-T
miałem chwilę czasu na dworcu, spacerowałem po nim
patrzę jest kolektura, podszedłem wziąłem 1 kupon na CH-T
i trafiłem "5"
dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
i TYLE
163 zakładów x 3 zł
i wygrywa się 20 zł
czy za 489 zł przy wygraniu 20 zł
to ma być skuteczny system ????
ludzie ratujcie się wnioskiem z tego chociażby przykładu
Ci co proponują systemy za jakąś tam kasę czekają na naiwnych, nic więcej
jakby te systemy były skuteczne, to sami by grali
a tak chcą czerpać kasę z naiwnych
podobne systemy proponują ogłoszenia
nawet w telegazecie
to śmiechu warte
grałem parę lat
a "5" w LOTTO trafiłem przypadkowo na CH-T
miałem chwilę czasu na dworcu, spacerowałem po nim
patrzę jest kolektura, podszedłem wziąłem 1 kupon na CH-T
i trafiłem "5"
dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
i TYLE
emeryt- popieram szczęście,szczęście i tylko szczęście trzeba mieć
najwazniejsze jest jednak, by miec pewnosc, ze gra jest uczciwa... ale juz zdefiniowanie tego pojecia moze przyspozyc problemow...
ale musze wam powiedziec, ze dzieki lotto znaczaco poszerzam swoja wiedze dotyczaca geografii polski
co do tych ogłoszen w tv raz zadzwoniłem dostałem 44 kartki A4 o tym jako on "ma super system" tylko za opłatą mi go zdradzi oczywiście na tych kartkach co mi przysłał żadnego słowa napisanego "ręcznie" tylko na maszynie nawet dziad sie nie podpisał tylko " z poważaniem ktoś tam"
trisetum
44 kartki ?
to mialeś szczęście !
bo instrukcja UNII
dotycząca przewozu cukierków liczy 443 strony
44 kartki ?
to mialeś szczęście !
bo instrukcja UNII
dotycząca przewozu cukierków liczy 443 strony
tak,z grubsza to luknołem a że dostałem to 2 dni przed wyjazdem na wakacje mi sie to przydało do latrynek na mazurach ludzie sobie korzystali przez pare dni
unhappy
oczywiście
albo jak mówi baca
oczy wiście
wieszając oczy na płocie
oczywiście
albo jak mówi baca
oczy wiście
wieszając oczy na płocie
kurde ale o co biega z tymi systemami, czy to nie jest tak, że system to jest tylko "rozpisanie-podstawieni" a i tak trzeba do tego podstawić - wybrać właściwe liczby?
wszystkim
co do systemów, dzisiaj na losowanie o 14-ej niektórzy ostro polecieli systemem na 30-tki i 40-tki
co do systemów, dzisiaj na losowanie o 14-ej niektórzy ostro polecieli systemem na 30-tki i 40-tki
z reguły w każdym losowaniu powtarza się średnio 5 liczb, zrobiliśmy ze znajomymi system z 20 które padły we wcześniejszym losowaniu, powtórzyło się tylko 2 liczby
to doszliście do wniosku że szczęście potrzebne,tak?
Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
Bezcenne doświadczenia tutaj można zdobyć.
Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
Bezcenne doświadczenia tutaj można zdobyć.