Wpisy 1 322 539 – 1 322 638
8 stycznia 2013 19:28 → 8 stycznia 2013 20:43, 100 wpisów
Monet
sądzę - wszystkie ...
ale - chyba ważne jest te około 2000 ostatnich i
zwłaszcza listopad - grudzień...
sądzę - wszystkie ...
ale - chyba ważne jest te około 2000 ostatnich i
zwłaszcza listopad - grudzień...
Robal>> godz.22
od pierwszego stycznia 2012 do dzisiaj.
Zakładów:
10643 Koszt=26 607,50 zł Wygrana=10 246,00 zł
---------------------------------------------------------
1375 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 2 750,00 zł
322 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 2 576,00 zł
41 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 920,00 zł
godz 14
Zakładów 37642 Koszt=94 105,00 zł Wygrana=25 636,00 zł
4922 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 9 844,00 zł
1139 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 9 112,00 zł
34 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 080,00 zł
2 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 2 600,00 zł
Baty straszne.
od pierwszego stycznia 2012 do dzisiaj.
Zakładów:
10643 Koszt=26 607,50 zł Wygrana=10 246,00 zł
1375 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 2 750,00 zł
322 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 2 576,00 zł
41 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 920,00 zł
godz 14
Zakładów 37642 Koszt=94 105,00 zł Wygrana=25 636,00 zł
4922 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 9 844,00 zł
1139 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 9 112,00 zł
34 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 080,00 zł
2 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 2 600,00 zł
Baty straszne.
bo czeba trochę farta
- wczoraj 3-ci zobaczyłem ...
- nie mówię qrde wszystkie grać
- wczoraj 3-ci zobaczyłem ...
- nie mówię qrde wszystkie grać
Robal>> a które? Jesteś w stanie z wyprzedzeniem na dobiegnięcie do lottomatu?
Witam czy jest jakiś program który pokazuje kombinacje wylosowanych liczb w mini lotto ? chodzi mi o kombinacje najczesciej wylosowanych liczb. tzn 1-2-3-4-5 w 30 losowaniach padły te liczby np 15 razy
co to jest TS ? wiem żę nie można poimprezować ale kiedyś był taki program co pokazywał to tylko że w dużym lotku a mi chodzi o mini lotto
VirKamil ..TS ..to jest totalizator sportowy ogólne gry mp MP i inee ml.. i znikówa
o najczesciej wylosowaną kombinacje liczb w mini lotto np na 100 losowan padła kombinacja 1-2-3-4-5 20 razy chciałbym taki program żeby takie rzeczy pokazywał
puszczam w mini 7 zakładów po 6 cyferek i zawsze cos wpada, w każdym bądź razie w tygodniu sie zwraca
unhappy...ty teraz jak chcesz graj teraz w real ...ja przestam..
vir, dana piatka w 100 losowaniach padnie raczej tylko raz... powtarzac sie moga np. parki, trojki, czasem czworki
vir... jak już dorwiesz takie najczęstrze kombinacje to ts o nich zapomni
vir, moge ci przeslac cos takiego, ale analiza takich danych mija sie raczej z celem... jakby co, to podaj z ilu losowan i swoj email...
nie zapomni powiem tak kto uwieży to dobrze kto nie to jego sprawa znajomy grał tak przez rok 4 pary kombinacji liczb co losowanie i wkońcu trafił 6 i pomysłałem że może i ja tak się pobawie wiem strata czasu i pieniążków ale może warto co przedstawiam żywymi dowodami
ostatnio nie padła główna wygrana w mini,dzisiaj dobry cash do wzięcia
pylcek...jak chcesz masz sprawy ładnie płaciłeś w kolekturzy ..jak przegrasz i nic nie rób tu z kim
i uciekam..
i uciekam..
fioła...13maxa wie ze ty jesteś spokojna ale on nie chce przyjechać u ciebie na kawka i dodać zboczuchu w nocy tez nie chce i teraz wyłączam pc kompa
ja piernicze ja śnieg zaczął sypać, jak ja tego nie naaawwwidzęęę
kamil, sens typowania istotnie zasadza sie na wykorzystaniu pewnych odstepstw od losowosci... ale... dlaczego chcesz sie opierac akurat na 100 losowaniach, a nie np. 50 czy 36? a moze 200? za kazdym razem wnioski z takiej analizy beda inne...
z drugiej strony losowania lotto to nie doswiadczenia w laboratorium fizycznym... nie sa przeprowadzane w kontrolowanych warunkach, nie da sie wiec ich powtorzyc... a wiec nie da sie stwierdzic, dlaczego stalo sie to co sie stalo i co by sie stalo, gdyby... wygrana trzeba brac, jak jest i nie zastanawiac sie za wiele, dlaczego sie przytrafila... nie warto angazowac sie za mocno finansowo dla przetestowania jakiejs teorii opartej na watlych podstawach...
tak sobie mysle...
z drugiej strony losowania lotto to nie doswiadczenia w laboratorium fizycznym... nie sa przeprowadzane w kontrolowanych warunkach, nie da sie wiec ich powtorzyc... a wiec nie da sie stwierdzic, dlaczego stalo sie to co sie stalo i co by sie stalo, gdyby... wygrana trzeba brac, jak jest i nie zastanawiac sie za wiele, dlaczego sie przytrafila... nie warto angazowac sie za mocno finansowo dla przetestowania jakiejs teorii opartej na watlych podstawach...
tak sobie mysle...
wybor okna czasowego analizy jest takim samym warunkiem koniecznym sukcesu, jak sam dobor liczb
Witam wszystkich...
na jutro wylosowalem sobie jokera 16 i teraz zastanawiam sie, czy go puscic
swoja droga, czy kiedys zdarzylo sie, by ta sama liczba byla jokerem >2x pod rzad? w mm kulki potrafia i 7x pod rzad wlatac...
fiolka zerkam na statystki , mapy i prosze Boga zeby sie zitował nade mna
QweTT a księdza Ty wpuścił na kolędę? zapłacił odpowiednio?a nie
qwett, nie chce cie martwic, ale codziennie setki tysiecy prosza go o to samo... kogo ma wybrac? on podobno nie gra w kosci
karwa no nie mogę patrzreć w okno bo mnie zaraz trafia z tym śniegiem
znalazlem ten fragment ze szwejka:
Kapelani wojskowi wszystkich armii modlili się i odprawiali msze święte o zwycięstwo dla tej armii, której chleb jedli.
Kapelani wojskowi wszystkich armii modlili się i odprawiali msze święte o zwycięstwo dla tej armii, której chleb jedli.