Wpisy 1 322 101 – 1 322 200
8 stycznia 2013 14:43 → 8 stycznia 2013 15:07, 100 wpisów
senna, ja w lotto plusa gram rzadko... w mm tez rzadko, ale czasem wysylam chocby po to, by miec jakas baze wygranych do przeanalizowania
r36
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
cathari, ale ja cie do niczego nie zmuszam chodzi o to, ze sam twierdzisz, ze masz jakas skuteczna metode...
cathari
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
kocur wygraną lekko pow.100zł najprędzej ustrzelisz w mm 3/3 stx2 lub 5/6
medusia
trza isc dalej próbowac złamac TS...
kupisz dom, wyposazysz i juz po 0,8-1,5 mln... moim zdaniem gra niewarta swieczki... poza wawa, w jakiejs spokojnej okolicy wydasz na to 0,5 mln i spokojnie mozesz sobie zyc za reszte plus odsetki
czy ja sie starzeję czy cofam w rozwoju, bo niebardzo zrozumiałam co napisał pan cathari
drapek
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
Ania70
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Ania 70 ja też nie rozumiem miał nam udowodnić że potrafi typować
islandorka
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
unhappy
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
jednak ten klecha mocno zgwałcił cie dziadku uraz psychczny masz ! Po pisaniu widać bez urazy
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
robal, z basenem w naszym klimacie? no raczej nie... zwykly dom w stanie deweloperskim na obrzezach wawy to srednio 600-650 tys... szeregowiec nie za duzy, nie za maly... a jeszcze trzeba go wykonczyc i wyposazyc jako tako...
drapek
- ja w żb wprost chodzę na reklamę Kaskady -
>>tu wygrane padają najczęściej << i mnie strzyka
- ja w żb wprost chodzę na reklamę Kaskady -
>>tu wygrane padają najczęściej << i mnie strzyka
no widzisz ładnie wczoraj podałem 11..1/1 .. i dobra znikam..
Do medea - nie ośmieszaj się !
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
unhappy...potem dam 1/1.. za za 10 min
ania, wejdz na tabelaofert.pl i skorzystaj z wyszukiwarki po lewo... domy w wawie...
krzysio
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
niektorzy sprzedawcy zyja jeszcze wspomnieniem czasow slusznie minionych...
drapek łap parkę 37 i 44
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
no dobra jeszcze raz powtórka ..ja 11..1/1 .. i juz wychodzę
cathari
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Do kocurka - to jest ukochany kościół rzymsko katolicki, który strzyże wszystkich, przede wszystkim swoje owce i barany.
drapek
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
cathari, z pewna niesmialoscia zauwaze, ze TUTAJ rozmawiamy glownie na tematy zwiazane z typowaniem liczb... choc czesto zdarzaja sie dygresje prowadzace do rozmow o dvpie maryni, to jedna dobrze by bylo, gdybysmy nie wprowadzali przynajmniej watkow ideologicznych... tak sobie niesmialo mysle
Cathari ja do kościoła nie chodzę, w Boga to sam nie wiem czy wierzę, a na takie tematy jak kościół i Bóg nie rozmawiam bo to jest trudny temat do rozmów.
źałuje ze cie gromada biskupów nie zgwałciła
Agar jest agarem - jest odżywką ... o co Ci chodzi? - tak piszesz tylko aby pisać?
kocur... i punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, bo nie dodales heh
drapek, ale pisze powaznie... liczby takie jak 11, 19, 33, 34, 36, 41, 46, 55, 56, 73, 76 i 78 ostatnio bardzo czesto goscily na moich pukonach, tyle ze w niewlasciwej konfiguracji
m.dorotka
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?
unhappy...nie mam jeszcze głowie ..12.. ja tylko podałem 11 ..ty szukaj ..
panie robala.. .
panie robala.. .
unchappy ale co poradze ze miesza w głowach i prubuje nauczac jak jezus nauczyciel niech idzie do szkoły albo sekte źałozy wyznawcy agaru smaru tołotu
franek, ja tam nie wiem, czego cathari probuje nauczac (moze mnie cos ominelo), ale w miare mozliwosci szanujmy sie nawzajem
2,7,8,9,17,20,21,31,37,44,49,50,51,59,65,80to moja szesnastka, 2 i 8 najsłabsze ogniwo, ale może wreszcie wpadną
medeo,krytyka catharu względem Ciebie jest bezpodstawna,,,on Ci zwyczajnie zazdrości...
franek
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?