Wpisy 1 321 439 – 1 321 538
8 stycznia 2013 11:26 → 8 stycznia 2013 12:25, 100 wpisów
czesc wam
mala zaszalej i pusc
senna
wiesiek
Zazdroszczę Ci tej pogody ja taką lubię o zgrozo
Jeśli chodzi o takie np. 3/10 to jestem mistrzu świata czyli nie tylko ty tak masz
wiesiek
Zazdroszczę Ci tej pogody ja taką lubię o zgrozo
Jeśli chodzi o takie np. 3/10 to jestem mistrzu świata czyli nie tylko ty tak masz
wiesiek czesc za bardzo nie niema co kombinowac jak nie siadzie to myslimy na czwartek dalem jeszcze taki kupon
2 , 3 , 10 , 11 , 17
wystarczajaco i czekamy na losowanie 8 zakładów mam a ty ?
2 , 3 , 10 , 11 , 17
wystarczajaco i czekamy na losowanie 8 zakładów mam a ty ?
medea
ja wczoraj puściłem jeszcze 8/8 5 zakładów i na 4 miałem 3/8
ja wczoraj puściłem jeszcze 8/8 5 zakładów i na 4 miałem 3/8
medusia jednego nie moge rozgryzc jak ty wyznaczasz cyferki w tych kwadratach...
franek
ja mam 5 zakładów i zastanawiam sie czy nie zrobić jeszcze 5
ja mam 5 zakładów i zastanawiam sie czy nie zrobić jeszcze 5
od czego zaczynasz i czym sie kierujesz? czy da się to wytłumaczyc?
wiesiu choć bys zrobił 100 to i tak niewielkie szanse, chyba ze chcesz wzbogacic TS...
franek
a jakbyś wybierał przedział dziesiątek to jaki bys rozpisał? ja 11-20 a Ty?
a jakbyś wybierał przedział dziesiątek to jaki bys rozpisał? ja 11-20 a Ty?
ja inaczej typuje wiesiek ale jak przedzial od 11 do 20 ?
wiesiu szkoda kasy a zbytnio nie ma sie co nastawiac na wygrane chyba ze po 2 zeta...
franio nie wiesz co to przedział? a wiesz co to okrągłe jak talerz przecięte na pół i ryczy jak wół???
franek
no system z 8 liczb np od 11-20 wybierasz czasami mozna wytargać 4/5 z takich liczb
no system z 8 liczb np od 11-20 wybierasz czasami mozna wytargać 4/5 z takich liczb
11 , 17 pewnie
islandorka
Zaczęłam od wyboru rzędów z liczbą dnia, ale była lipa.
Potem rzędy z pierwszą wylosowaną liczbą (z tym, że w tych mniejszych to oczywiście pierwsza liczb z zakresu liczb w kwadratach) też nieciekawie. Najlepsze choć nie imponujące wyniki daje wpisanie wyników z poprzedniego losowania i wybranie z rzędów pionowych, ukośnych, poziomych cyferki zamykające jakąś dwójkę, trójkę itp. lub po prostu jak widać, że dany rząd jest gęsto obsadzony to po prostu liczby z tego rzędu które jeszcze nie wpadły. Ostatnie udane 3/12 w mini wytypowałam w ten sposób, że wypisałam takie liczby z wszystkich kwadratów i powtarzające się zatypowałam.
Zaczęłam od wyboru rzędów z liczbą dnia, ale była lipa.
Potem rzędy z pierwszą wylosowaną liczbą (z tym, że w tych mniejszych to oczywiście pierwsza liczb z zakresu liczb w kwadratach) też nieciekawie. Najlepsze choć nie imponujące wyniki daje wpisanie wyników z poprzedniego losowania i wybranie z rzędów pionowych, ukośnych, poziomych cyferki zamykające jakąś dwójkę, trójkę itp. lub po prostu jak widać, że dany rząd jest gęsto obsadzony to po prostu liczby z tego rzędu które jeszcze nie wpadły. Ostatnie udane 3/12 w mini wytypowałam w ten sposób, że wypisałam takie liczby z wszystkich kwadratów i powtarzające się zatypowałam.
no cos kumam każdy sposób dobry...
medusia to po prostu twoja metoda myslałam ze są jakies wyznaczniki...
nie wiem czy zauwzyłas jale wczorajsze losowanie pokrywa sie z wykresem jowisza...
nie wiem czy zauwzyłas jale wczorajsze losowanie pokrywa sie z wykresem jowisza...
islandorka
Ale czasami jest też intuicja. Wczoraj na ten przykład jednym z rzędów cały czas zwracała moją uwagę parka 58-59 normalnie pchała się przed oczy, ale uznałam ją racjonalnie za mało prawdopodobną i odpuściłam
Ale czasami jest też intuicja. Wczoraj na ten przykład jednym z rzędów cały czas zwracała moją uwagę parka 58-59 normalnie pchała się przed oczy, ale uznałam ją racjonalnie za mało prawdopodobną i odpuściłam
to ja zrobiłam błąd bo oliczyłam liczbe dnia i wybierałam w poziomie pionie i ukosnie z tych podanych w horoskopie i d..blada...
islandorka
Z tego co czytałam jest jakaś metoda, ale ja jej niestety nie znam. Jeszcze
Z tego co czytałam jest jakaś metoda, ale ja jej niestety nie znam. Jeszcze
ok medusia bede próbowała
a franio nie odpowiedział mi na zagadke...
a franio nie odpowiedział mi na zagadke...
no medusia kwestia czasu i rozgryziesz...wierze w ciebie...
islandorka
Rzeczywiście pokrywa się, ale trzeba by jeszcze przewidzieć, że to będzie akurat Jowisz bo wczoraj planet pozytywnych było więcej
Rzeczywiście pokrywa się, ale trzeba by jeszcze przewidzieć, że to będzie akurat Jowisz bo wczoraj planet pozytywnych było więcej
nostradamus pisze ze dopiero czwartek i piątek dobry czas na gre...
medea no i cyfry...
medea a ty mówiłas ze masz tyle pracy i co? luzik???
islandorka
Właśnie sprawdzam lotto (mini już podałam wiesiek77) i zaraz podam to sobie wieczorem razem sprawdzimy czy metoda ma przyszłość
Właśnie sprawdzam lotto (mini już podałam wiesiek77) i zaraz podam to sobie wieczorem razem sprawdzimy czy metoda ma przyszłość
islandorka
Grunt to dobrze sobie zorganizować pracę. Jako przewodniczący komisji wykonuję robotę rękami jej członków
Grunt to dobrze sobie zorganizować pracę. Jako przewodniczący komisji wykonuję robotę rękami jej członków
a tos ty szycha...rozumiem...tak trzymac...
ide kumac i na wiadomosci... trzymajta się zdrowo...
a na poważnie to dziewczyny robią przegląd przedinwentaryzacyjny coby znowu nie puszczać lasów przez drukarkę czyli pisać wyjaśnień dlaczego nie zlikwidowaliśmy zepsutego dziurkacza a następnie protokołu z likwidacji
liczba dnia wyszła mi 6
chyba dodam ta 6 do wylosowanych wczesniej w mini + medea Twoje 13 i 23
chyba dodam ta 6 do wylosowanych wczesniej w mini + medea Twoje 13 i 23
islandorka
W lotto na dziś na gorąco wychodzi coś takiego :
13
8,5,22,6,13
5,16,22,29,6,32,35,8
5,22,32,44,45,28,12,8,13,46
25,16,46,42,5,32
W lotto na dziś na gorąco wychodzi coś takiego :
13
8,5,22,6,13
5,16,22,29,6,32,35,8
5,22,32,44,45,28,12,8,13,46
25,16,46,42,5,32
ja wiesiek na multi dzis mam tak
2 , 3 , 4 , 6 , 10 , 12 , 14 , 33 , 34 , 57
2 , 3 , 4 , 6 , 10 , 12 , 14 , 33 , 34 , 57
ja wiesiek minimum licze zwrot kasy a
maks .. To rozbicie bonusu
maks .. To rozbicie bonusu
wiesiek masz dobry sposób, też stawiam np 6 liczb z którejs siesiatki
o to chodzi wiesiek dokładnie zeby byl zwrot i znow za co grac
.
Czesc tomek i senna
.
Czesc tomek i senna
teoretycznie zgarniam bonusa,
praktycznie 4/10 bedzię przyzwoicie
praktycznie 4/10 bedzię przyzwoicie
wiesiek , zgadza sie ale ja mówie o tym jednym konkretnym, ostatnio daje mi on co najmniej zwrot
tommek
tez tak typuje tzn robie system np na 8 skresleń z danej dziesiątki można ugrać z 5/8 lub ciut więcej
tez tak typuje tzn robie system np na 8 skresleń z danej dziesiątki można ugrać z 5/8 lub ciut więcej
Witajcie
Jestem tu nowy także pozdrawiam tych których nie znam, gram od dawna w multimulti i cały czas jestem na minusie macie jakieś sposoby "systemy"? czy tylko typujecie?
Jestem tu nowy także pozdrawiam tych których nie znam, gram od dawna w multimulti i cały czas jestem na minusie macie jakieś sposoby "systemy"? czy tylko typujecie?
Trek pl
Najlepszy system to łut szczęścia,programu TS nie ograsz
Najlepszy system to łut szczęścia,programu TS nie ograsz
sam je cały czas typuje liczby staram się je przewidywać ale już boli mnie od tego głowa
Tej stronie przyglądam się id półtora roku i lepszej chyba nie ma
Lila zmienilas foto, kiedys chyba takie miałas dobrze pamietam??