Wpisy 1 321 239 – 1 321 338
8 stycznia 2013 09:02 → 8 stycznia 2013 09:58, 100 wpisów
Atis jesli o mnie chodzi...
ale na necie nie ma wszystkiego potrzebna jest ksiązka.tanie sa na allegro...
Opa pa
drapciu masz chrapke na bonusika...
drapciu masz chrapke na bonusika...
Markiza ale Atis jest na prawde dobra...
oj drapciu zgubiłes po drodze czepek musisz poszukac...
pukon na bonus zagrany; a w pukonie nie o bonus postawiłem na 5 trzydziestek
aha to dzis mini ja chyba nie skorzystam chyba, zeby cos nagłego wypadło bo dalego do budki...i zimno...
Markiza proboszcz to 6,38
a ksiądz 7 i 13...
a ksiądz 7 i 13...
Markiza tak a co masz???
Podam ci portal www.pracuj.pl Ja ciągle dostaję stamtąd ofert, zaloguj sie i czekaj
drapciu u ciebie to wszystko mozliwe nawet ze bonusa zgarniesz...
Markiza wolałabym z kims jechac kogo znam lub do kogos a nie w ciemno nigdy nie byłam...wiesz jak to jest...
Wiesz Isla, że te liczby coś mi podała to nawet moga być wygrane. dzisiaj moja koleżanka ma dzień na wygrywanie.jest urodzeniowa 6 a liczbę przeznaczenia ma 15, z kolei ja też mam mini farta dzisiaj a jestem 13 z przeznaczenia i 11
wiem, ale podałam mojej sasiadce 2 lata temu i wiesz jak sobie chwali, pojechała jako opiekunka bez znajomości języka, a teraz zarabia 1200 euro i ma wszystkie swiadczenia legalnie
Markiza to jak mozesz to próbuj w koncu mini najtanszy...
Markiza wiem bo moja kolezanka własnie wróciła była 3 m-ce jako op. i tez mówi ze pojedzie znów...najgorzej pierwszy raz...
no to powodzenia...
Markiza wszystko w swoim czasie ja musze przeczekac jeszcze zime...
Markiza,syn koczy szkołe i prosił zeby mu jeszcze pomóc ten ostatni rok bo mój mąz to człowiek nieciekawy...nie che z nim zostawac...a i tak będzie mi cięzko wyjechac bo całe życie tylko mamo, nigdy do ojca...a poza tym mam plan ze jak będe miała kase to sie rozwiode...na razie zaciskam zęby...tak mi wyszło w życiu...
isl. prędzej w krzyż. drapnę 40tyś niż w mm trafię choćby skromne 8/10
ale w sumnie nigdy nic nie wiadomo - może się i w mm wreszcie co poszczęści
ale w sumnie nigdy nic nie wiadomo - może się i w mm wreszcie co poszczęści
Oj wiem co to znaczy, ja to juz sie zdecydowałam na ten krok, mam nawet pozew napisany, tylko go musze zmodyfikowac, bo córka jest już pełnoletnia
koleżanka nawet chce mnie wziąc ze sobą do pracy w zieleni, ale ja nie bardzo moge w folii niskie cisnienie i zaraz mi słabo wolałabym własnie jakąs opieke lub sprzątanie czy pakowanie...zobaczymy...
drapciu mam prosbe jak wygrac 10/10 pożyczysz cho z 10 tys. zł...???
dzisiaj postawcie na liczby związane z 3 np 12, 15, 21, 24, 27, 33, 42, 48. 54 itp
wygrasz...
bo co to jest 10 tys, przy milionach nawet nie odczujesz...
Markiza niby tak tyle ze ja lubie jak coś sie dzieje nie lubie monotonii i zalezy na kogo sie trafi...
Markiza a ty co porabiasz jesli moge spytac...
isl. patrz na typy slim61 - na 30pukonów 10/10 13 miał trafnych, czyli znacznie ponad przeciętnie
Markiza to ty masz przynajmniej co m-c wypłate...
drapciu zerkne...
drapciu zerkne...
Markiza mam nauczycielke w rodzinie i pracowała w prywatnej szkole i sie zwolniła bo dyrektorka wykonczyła ją psychicznie...
teraz udziela korepetycji w domu, kupiła sobie kota syjama gada a nim spi ogląda telewizje, odżyła, fajnego ma meza na prywatnej działalnosci i ma wszystko w d...
prywatne szkoły tak robia, jednak posada państwowa to co innego
medusia zapraszamy ale ja zaraz znikam...
Markiza fajna z ciebie kobitka ale ja znikam pamiętaj o mnie juterko...zajrze na losowanko...
medusia oszczedzaj sie graj na bonusa kopniesz wszystkich w d...i pojedziesz na teneryfe...moze mnie zabierzesz...
mirnam
markiza
Miło wreszcie spotkać Na 14-stą mam jeszcze z wczoraj puszczoną przez pomyłkę wieczorem dziesiątkę na dwa losowania. To znaczy dziesiątkę chciałam puścić, ale na jedno losowanie a źle zakreśliłam
Miło wreszcie spotkać Na 14-stą mam jeszcze z wczoraj puszczoną przez pomyłkę wieczorem dziesiątkę na dwa losowania. To znaczy dziesiątkę chciałam puścić, ale na jedno losowanie a źle zakreśliłam
no i mam coś takiego 2,7,13,15,48,51,55,63,78 czyli same ulubione liczby
Markiza to są numery które kiedyś podał Wędrowca i trafiłem wtedy 5/6 i dzisiaj je powtarzam co dawno ich nie grałem
Witam
Markiza dziś sen droga przez las długa wąska a po bokach drzewa
tak zarośnięta i trzeba było biedź przez nią x kilometrów.
Mi wahadełko wskazało że bonus padnie w piątek wieczór zobaczymy.
Markiza dziś sen droga przez las długa wąska a po bokach drzewa
tak zarośnięta i trzeba było biedź przez nią x kilometrów.
Mi wahadełko wskazało że bonus padnie w piątek wieczór zobaczymy.
ja na dziś tez tylko mini 2 zakłady z drapaniem i MM daje se siana znów na miesiac
w krzyz xl już nie ma wiele dobrych wygranych; przede wszystkim głównej, a w pensji jeszcze 2x196tyś i ok. 10-11% puli
drapek ja mam takie w mini z maszyny 26.29.36.38.42 / 10.19.25.26.39