Wpisy 1 320 375 – 1 320 474
7 stycznia 2013 21:51 → 7 stycznia 2013 22:06, 100 wpisów
ja jak bym mial taki system to wygral bym sam nachapal sie i ludziom za darmo rozdal chyba ze bylbym chytrusem to w kupke kase w skarpete a pomysl do sejfu na 4 spusty
hehe dobre
hehe dobre
wczoraj w kasynie internetowym wygralem 14 âŹ, a skreslilem tylko 2 liczby i trafilem z 49
wasyl..jak Ci się ciepło w majtach zrobiło to może suseł wyszedł na zewnątrz oddychnąć świeżym powietrzem
Ja gram na william Hill i tam w internetowym kasynie lotto jest
Lila: no ale mówię w lutym 2011 mala1438 dostała IP (oddała tylko 2 wpisy z tym IP). 2 lata później dokładnie to samo IP trafiło na kilka godzin do wasyla. IP należy do Opera-Mobile
Lila..a moze to był bober
Lila...
pierwsza próba i od razu taka wpadka. Jakbym tak zaczął sprawdzać, to bym mógł niezłego zamieszania narobić
wlasnie mi o to chodzi bo te kasyna sa z jednej rodziny playtecha
angierski
Lila: no ja nie wiem skąd oddano wpis Wiem, że z Sokołowa, bo widzę w profilu.
na www.365bet.com tez jest lotto
Napisałem w jednym z moich pierwszych postów, że normą jest to, że sprawność trafień w zbiorze liczb wytypowanych do losowania wynosi minimum 70 % - wg. metody opracowanej przez moje skromne ego.Pamiętam jeden z Twoich dawnych postów /6-7 lat temu/, kiedy pisałeś, że jeżeli ktoś potrafi wytypować każdorazowo, minimum z 30 % skutecznością, to będzie dla Ciebie Bogiem.
Ja mówię o 70% !!!
Przekonasz się sam, że to , o czym piszę jest prawdą !
This is true !
Kind regards
Fan ML
Ja mówię o 70% !!!
Przekonasz się sam, że to , o czym piszę jest prawdą !
This is true !
Kind regards
Fan ML
Lila....
profesor1980 niestety jedynym minusem kasyn sa regulaminy a drugim ze moga miec przykrecona srubke, ale ja w megaball szybkto trafilem, potem jeszcze 7 euro
cathari zatypuj w realu, a nie po jakichś serwetkach skreślasz
Lila: ja nie wiem jak tam sieci komórkowe rozdają IP i czym się kierują. Pewnie są podzielone na jakieś okręgi i mają swoje zakresy. 21 km to na tyle mało, że pewnie są w tym samym zakresie. Ale i tak chyba są przeznaczeni sobie, że tak wyszło
czyli np. okręg X ma zakres od IP 80.20.50.1 aż do 80.20.50.255, itd.
Pasko ja mam mobilny, ale jakos nie dzialaja mi polaczenia przychodzace
dawać losowanie
mam piękny dzbanek SILESIA
żeby jednocześnie działał internet i jak ktoś dzwoni nie kończyło się to "Abonent jest czasowo niedostępny", trzeba być w zasięgu 3G/UMTS/HSDPA
MAX..ciekawe kto by pierwszy kogo wykończył jakby nas zussamen zatrzasnęli
jestem byłem w piecu 

kto losuje dziś
angierski: Twój nadajnik jest trochę przestarzały i nie obsługuje najnowszych technologii, dlatego też masz wolniejszy internet i wtedy też nie można jednocześnie rozmawiać i korzystać z internetu. W zasięgu 3G już tak można.
14,27,33
21,28,69
21,28,70
33,41,50
21,28,69
21,28,70
33,41,50
Pasko no tak oczywiscie, tylko nie mowie o polaczeniach telefonicznych tylko internetowych (polaczenia z otwartym portem)
caly transfer bym wykorzysta; gdyby nie to ze do 8 rano mam bez ograniczen