Wpisy 1 320 324 – 1 320 423
7 stycznia 2013 21:44 → 7 stycznia 2013 21:59, 100 wpisów
wasyl: to może przypadek. Ona miało to IP w dwóch wpisach w lutym 2011. Ty natomiast takie dostałeś 20 grudnia 2012. Może mieszkacie w tym samym mieście?
--81-- dziś za ch**** nie padnie
cathari sprzedaj nam ten sposób to ogramy wszyscy TS.
bo to IP pochodzi od Opera Mini tak więc raczej przypadek, że się tak złożyło. Ale fakt jest faktem
nie ma co ale jakbym mial program ktory wygrywa 100% to i tak bym sie z Wami podzielil, nawet jakbym nic na tym nie zarobil i jak by inni gadali ze jestem oszust
Lila..no poważnie to nie swiry
lili skąd mała klikała 

13max...
wiem ze ludzie sa bardzo sceptycznie nastawieni jesli chodzi o lotto i wogole zyja mitami, sa chamscy, chca wszystko za darmo, ale ja przede wszystkim robie dla siebie a pozniej dla ludzi
aha oki
Lila....nie dobrze zaraz powinno przestać boleć
a ja jestem mały+18
janusz ufff bo az mi sie gorąco w majtach zrobiło
oki lece do pieca zara wracam
oki lece do pieca zara wracam
była w Gnieźnie może w lutym 2011, skorzystała z przeglądarki w komórce i dostała akurat to samo IP, które 2 lata później dostał też wasyl
ja jak bym mial taki system to wygral bym sam nachapal sie i ludziom za darmo rozdal chyba ze bylbym chytrusem to w kupke kase w skarpete a pomysl do sejfu na 4 spusty
hehe dobre
hehe dobre
wczoraj w kasynie internetowym wygralem 14 âŹ, a skreslilem tylko 2 liczby i trafilem z 49
wasyl..jak Ci się ciepło w majtach zrobiło to może suseł wyszedł na zewnątrz oddychnąć świeżym powietrzem
Ja gram na william Hill i tam w internetowym kasynie lotto jest
Lila: no ale mówię w lutym 2011 mala1438 dostała IP (oddała tylko 2 wpisy z tym IP). 2 lata później dokładnie to samo IP trafiło na kilka godzin do wasyla. IP należy do Opera-Mobile
Lila..a moze to był bober
Lila...
pierwsza próba i od razu taka wpadka. Jakbym tak zaczął sprawdzać, to bym mógł niezłego zamieszania narobić
wlasnie mi o to chodzi bo te kasyna sa z jednej rodziny playtecha
angierski
Lila: no ja nie wiem skąd oddano wpis Wiem, że z Sokołowa, bo widzę w profilu.
na www.365bet.com tez jest lotto
Napisałem w jednym z moich pierwszych postów, że normą jest to, że sprawność trafień w zbiorze liczb wytypowanych do losowania wynosi minimum 70 % - wg. metody opracowanej przez moje skromne ego.Pamiętam jeden z Twoich dawnych postów /6-7 lat temu/, kiedy pisałeś, że jeżeli ktoś potrafi wytypować każdorazowo, minimum z 30 % skutecznością, to będzie dla Ciebie Bogiem.
Ja mówię o 70% !!!
Przekonasz się sam, że to , o czym piszę jest prawdą !
This is true !
Kind regards
Fan ML
Ja mówię o 70% !!!
Przekonasz się sam, że to , o czym piszę jest prawdą !
This is true !
Kind regards
Fan ML
Lila....
profesor1980 niestety jedynym minusem kasyn sa regulaminy a drugim ze moga miec przykrecona srubke, ale ja w megaball szybkto trafilem, potem jeszcze 7 euro