Wpisy 1 319 113 – 1 319 212
7 stycznia 2013 12:32 → 7 stycznia 2013 13:03, 100 wpisów
kondziu...dzisiaj żadne badziewie ci na kuponie nie siądzie tfuuu tfuu
A NIE 4,5,10,12,15,15,18,20,21,23,32,33,36,37,38,39,40 ......+++++ kondzia te co ma na pukonach
max..
no cóż sztuka nówka to jednak nie jest i powiem tak
na kilka zer, staram się nie zwracać uwagi
no cóż sztuka nówka to jednak nie jest i powiem tak
na kilka zer, staram się nie zwracać uwagi
lilka, laeś ty wrażliwa...piękniusia jesteś...jakieś takie ciepło od ciebie bije
lilka, dzisiaj to ja tylko jako cel mam zataszczyć sie do łóżka, stąd zastanawiam się, czy nie oddać typa do odwołania, bo nie wiem kiedy bede w stanie zatypowac
kondziu..dzisiaj mi się gówno śniło to i na kuponach będzie gówno,zobaczysz
kondziu...weź się spityrusem nasmaruj i do wyrkazjedz rosół z imbirem
lilka, są kobiety z którymi bym sie pokochał, takie z którymi bym sie ożenił, ale są takie do których chciałbym sie tylko przytulić i Ty jestes ta ostatnia
wiesiek mam 3 puszczone 3 kolejne do kolektury wytypowane , mysle nad takim przodem 2 , 3 , 4 ..
A ty ile zakładów ?
A ty ile zakładów ?
lila, 9 na dzis, ewentualnie jak nie siądzie to na jutro jak nie siądzie
wiesiek zagrałem dzisiaj te numery które kiedyś podał Wędrowca i mieliśmy po 5/6 2.5.7.25.27.52
było 80 to i dwa gdzieś się czai, Innymi są 4 i 59, więc do kompletu pasuje 20/21
franek, wiesiek - miniujecie koszty , a maksymalizujecie /jakoś/ szanse, jak się domyślam ?
Kondi a boli Cie głowa?ucho to wiem
robal dokładnie tak
Kondi mozesz mieć zapalenia ucha, jeszcze jedno jakiego koloru masz wydzielinę z nosa?
Przy dzieciach wszystkiego mozna sie nauczyc nawet leczenia ,
kondi wpisz w Gogle >syrop z czosnku < tam pa przepisy bo ja nie pamiętam
Aaaa, kol. panoramix wczoraj zadawał zagadkę - co lepiej ? bez plusa, czy z plusem ? - odpowiedziałem, jakie jest moje zdanie, ale bez tego fragmentu jednak - o najlepszej grze...
franek
chyba rozpisze pełny 2z5 z tych co wylosowali
ale nie wiem jakie pozniej trójki dopisać do tych zakładów
chyba rozpisze pełny 2z5 z tych co wylosowali
ale nie wiem jakie pozniej trójki dopisać do tych zakładów
Chyba znajdowała się w tej soli kuchennej o soory ulicznej
siemanko
Jakoś dziwnie zbiega się z ta kontrowersyjna ustawą o przymusowych szczepieniach w sejmie
Lila...
Ja w sprawie formalnej czyli ponawiam wniosek o ligę najbardziej pechowych typerów
Uważam, ze typowanie cztery razy pod rząd 3/10 dawałoby mi dużą szansę na czołówkę
Uważam, ze typowanie cztery razy pod rząd 3/10 dawałoby mi dużą szansę na czołówkę
Lila...dziś batman u mnie chodzi stare babki sprzątają całą klatkę jak by prezydet conajmniej miał przyjechać
Lila..dziś się nie puszczałem
andromeda
No jak mamy mieć przymusową cytologię na koszt pracodawcy w ramach okresówki to i przymusowe szczepienia na grypę na koszt obywatela też klepną
No jak mamy mieć przymusową cytologię na koszt pracodawcy w ramach okresówki to i przymusowe szczepienia na grypę na koszt obywatela też klepną
Lila...
medea76...
medea76 jak przymusową? masz w pracy przymusowo? nie no ja robie 1 w roku, ale że jest przymusowo?
Na grype mnie nikt nie zmusi o takiego wała jak Polska cała
Na grype mnie nikt nie zmusi o takiego wała jak Polska cała
już puściłam 3/3
profesor1980 u mnie już dawno po wizycie,ale w tym roku był nowy i tematu nie mógł żadnego rozwinąć i nawet mu koperty nie dałam
profesor1980 u mnie już dawno po wizycie,ale w tym roku był nowy i tematu nie mógł żadnego rozwinąć i nawet mu koperty nie dałam
andrula...te szczepionki to o dupę rozbićpotem się okaże że ci co się szczepili to niepotrzebnie bo właśnie dzięki niej zachorowali
andromeda
Ja też nie mam, ale projekt takich zmian cały czas straszy po korytarzach sejmu pod naciskiem ministerstwa zdrowia i nfz, które jak zwykle szukają jelenia jakby tu nie płacąc przekonać obywatelki do profilaktyki
Ja też nie mam, ale projekt takich zmian cały czas straszy po korytarzach sejmu pod naciskiem ministerstwa zdrowia i nfz, które jak zwykle szukają jelenia jakby tu nie płacąc przekonać obywatelki do profilaktyki
Mogą nam wszczepić chipa od totalizatora