Wpisy 1 319 046 – 1 319 145
7 stycznia 2013 12:15 → 7 stycznia 2013 12:43, 100 wpisów
wiesiek ja teraz w mini coś mam szczescie ino 3/5 i 3/5 a raczej moze pecha bo piatki nie trafiam
.
1. Gdyby chodzenie było zdrowe, listonosz byłby nieśmiertelny!
2. Wieloryb pływa całą dobę, je tylko ryby, pije tylko wodę...i jest gruby!
3. Królik biega, skacze, jest wegetarianinem...i żyje tylko 8 - 10 lat!
4. Żółw nie biega, nie skacze, nigdzie się nie spieszy,jest zawsze ostatni i...żyje 450 lat.
Wniosek: Niech diabli wezmą wszystkie ćwiczenia i diety!
.
1. Gdyby chodzenie było zdrowe, listonosz byłby nieśmiertelny!
2. Wieloryb pływa całą dobę, je tylko ryby, pije tylko wodę...i jest gruby!
3. Królik biega, skacze, jest wegetarianinem...i żyje tylko 8 - 10 lat!
4. Żółw nie biega, nie skacze, nigdzie się nie spieszy,jest zawsze ostatni i...żyje 450 lat.
Wniosek: Niech diabli wezmą wszystkie ćwiczenia i diety!
.
MAX..śniło mi się że weszłam do łazienki a tam w wannie pływało gówno w kulkach jak to zobaczyłam to o mało szały nie dostałam i się obudziłam
czarownica .skąd jesteś bo nie wim czy moge byc Twoim przyjacielem
Lila
Max
Właśnie dostałam fuchę miesiąca czyt. funkcję przewodniczącego komisji inwentaryzacyjnej
Max
Właśnie dostałam fuchę miesiąca czyt. funkcję przewodniczącego komisji inwentaryzacyjnej
Markiza tłumaczy sny ale nie wszystkim
POdlizuję Ci się bo chcesz spalić mnie na stosie to taki wybieg,
Dobra dzisiaj poniedziałek a liczby dla osób urodzonych w ten dzień to 57,35,5,7,75 oraz 26,53,32,21,18
franek
około miliona zakładów
i powiedzmy, że każdy grający wysyła po osiem zakładów...
i nie zawsze wpada...
czyli co ? - kraina pechowców ?
około miliona zakładów
i powiedzmy, że każdy grający wysyła po osiem zakładów...
i nie zawsze wpada...
czyli co ? - kraina pechowców ?
MAX...może być zboczkiem ale nie oboczkiema jest obokiem bo ja sama ni wiem?
wiesiek tak moze byc ja myśle nad tymi 1 , 3 , 4 a i 21 , 31 , 34 .. Ale teraz takie moga odpalic wysokie typu 20 i trzydziestki
Jak myślicie 3, 5 się powtórz??
maks
Ja przez kropki o mało co matury z polskiego nie zdałam, niech mi więc moja dysinterpunckcjonalizm czy jak to sie fachowo nazywa będzie wybaczona
Ja przez kropki o mało co matury z polskiego nie zdałam, niech mi więc moja dysinterpunckcjonalizm czy jak to sie fachowo nazywa będzie wybaczona
czarownica
Mi się raczej wydaje, że będzie 9 która lubi wpadać razem z nimi lub w okolicach
Mi się raczej wydaje, że będzie 9 która lubi wpadać razem z nimi lub w okolicach
Lila ja czegogoś nierozumie wygrałaś 2x7/10 to jest 280+ 4/5x2=40 =320 Liga typujących co jest grane jak sa liczone te punkty
własnie kto losuje
wiesiek
A kiedy puszczasz to mini, bo mam pewną koncepcję, ale w pracy nie mam swoich notatek
A kiedy puszczasz to mini, bo mam pewną koncepcję, ale w pracy nie mam swoich notatek
franek
coś trza pomysleć
ale chyba rozpisze z tych co wylosowali po 2 liczby
coś trza pomysleć
ale chyba rozpisze z tych co wylosowali po 2 liczby
To mi je podrzuć , Ja jestem cienka
wiesiek
To wieczorem ci podrzucę na profil cyferki metodą dzieki której wreszcie wytypowałam ostatnie 3/12. Może coś Ci się przyda
To wieczorem ci podrzucę na profil cyferki metodą dzieki której wreszcie wytypowałam ostatnie 3/12. Może coś Ci się przyda
wiesiek dobry pomysł ,
ano jutro okaźe sie co ts wymyśli w mini w losowaniu
ano jutro okaźe sie co ts wymyśli w mini w losowaniu
Max
na południe od południowej części samego centrum
nie musisz się fatygować żeby zerknąć - wyszły mi takie - 7,8,9
na południe od południowej części samego centrum
nie musisz się fatygować żeby zerknąć - wyszły mi takie - 7,8,9
kondziu...dzisiaj żadne badziewie ci na kuponie nie siądzie tfuuu tfuu
A NIE 4,5,10,12,15,15,18,20,21,23,32,33,36,37,38,39,40 ......+++++ kondzia te co ma na pukonach
max..
no cóż sztuka nówka to jednak nie jest i powiem tak
na kilka zer, staram się nie zwracać uwagi
no cóż sztuka nówka to jednak nie jest i powiem tak
na kilka zer, staram się nie zwracać uwagi
lilka, laeś ty wrażliwa...piękniusia jesteś...jakieś takie ciepło od ciebie bije
lilka, dzisiaj to ja tylko jako cel mam zataszczyć sie do łóżka, stąd zastanawiam się, czy nie oddać typa do odwołania, bo nie wiem kiedy bede w stanie zatypowac
kondziu..dzisiaj mi się gówno śniło to i na kuponach będzie gówno,zobaczysz
kondziu...weź się spityrusem nasmaruj i do wyrkazjedz rosół z imbirem
lilka, są kobiety z którymi bym sie pokochał, takie z którymi bym sie ożenił, ale są takie do których chciałbym sie tylko przytulić i Ty jestes ta ostatnia
wiesiek mam 3 puszczone 3 kolejne do kolektury wytypowane , mysle nad takim przodem 2 , 3 , 4 ..
A ty ile zakładów ?
A ty ile zakładów ?