Wpisy 1 316 602 – 1 316 701
5 stycznia 2013 23:19 → 6 stycznia 2013 00:03, 100 wpisów
Lestek a jak to zrobiłeś ja też długo i dużo nawet gram. Przeważnie w Multi Multi czasem Lotto i Mini Lotto. Miałem w MM parę razy 3/5 w Lotto 2/6 i Mini Lotto 2/5. A dzisiaj zagrałem moim systemem: 13,23,33,43,53 i trafiłem 4/5 niestety zabrakło liczby zamiast 53 no 63. A jak zrobiłeś że trafiłeś 5/5 ile grasz masz radę jakąś ? Bo na dwa losowania miałem ale w drugim porażka 0/5 nic nie weszło odp.
Pasko i Kosmatek i ten Nieznajomy Pan..gracie rowniez w zagraniczne lotto?
Ciekawe,jakie województwo biedzie przodowało w wygranych,
w 2013ym,bo 2012 należał do pomorskiego,z największą
wygraną w Gdyni ponad 33mln.
w 2013ym,bo 2012 należał do pomorskiego,z największą
wygraną w Gdyni ponad 33mln.
Zuza8 to ładnie nawet trafiłaś ale szkoda że nie 7/8 by było trochę kasy na przyjemności ale powodzenia w przyszłości ci życzę ja dzisiaj 4/5 trafiłem w MM i tylko 20 zł jedna liczba 53 a tam 63 a korciło ją zaznaczyć ale niestety. A tak poza nawiasem ile masz lat niewiasto ?
lub skożystać z mikra i głosników
dobranoc wszystkim
ide lulu
panowie
panie
ide lulu
panowie
panie
ktoś traci zasieg i tak dziwnie słychać
Przepraszam cie kochana ale ja tak z czystej ciekawości ja mam 20 lat niedługo 24.04 urodziny. A tak po za tym szukam girl hi hi odp.
Niech zgadnę z 18 lat masz ? Dobra dobranoc wam
moze nastepnym razem pogadamy teraz wpizamie nie wypada sie pokazywac nastepnym razem z przyjemnoscia porozmawiam z wami
hehe niech kożysta puki może bo potem pantofelek czeka
na wi-fi jest ok sam kożystam tak
Kosmateczku nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jestem tu w domu..tyle ze chorobsko mnie dopadlo i czuje sie fatalnie..oj
tak lubie wieczorkiem przy laptopie posiedzic na luzie panoramix
Nie dosłownie a ile masz lat ? Nie chcesz mnie poznać mamy XXI wiek można po czatować no nie ?
Dobranoc.
jezeli gra uzaleznia ,bo raczej tak to moze naleza sie graczom swiadczenia podobne do tych jakie pobieraja smasosze nalogowi trunkow mocnych
Witam wszystkich
witam hangout
witam złotarybko
kosmaty mniam ale pycha
i ciekawe czy wszystkim da ha ha
oj tak..chociaz sliniaczek mi nie potrzebny bo leze zawinieta w poscieli jak nalesnik tylko lapeczkami operuje..ojej alez mam smaka na Twoje ciacho Waldziu..lojery..az wstane i poszukam co mam ze slodkosci....apetycik mi podbudziles..
krzyś, pewnie chodzisz szybciutko spać, to jak chcesz czatować, na czata?
Dobranoc panowie
Darek spotykacie sie na Hangout jakas grupa podobno.. jak co to zapodajcie mi link gdzie i kiedy??Waldi ma mój e-mail
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z Totalizatorem Sportowym...
własnie nieda sie zastopić prawdziwego fajka
Rok 2020. Na stację benzynową podjeżdża samochód. Wysiada z niego przeciętnie ubrany facet i mówi do pracownika:
- Do pełna poproszę.
- Ooo, pan to chyba w lotto wygrał...
ulexxa
juz mnie nie ma
- Do pełna poproszę.
- Ooo, pan to chyba w lotto wygrał...
ulexxa
juz mnie nie ma
skożystam z tego + bo widze że jest warto
no nawed lepiej niż skpe
ale powyżej 1 osoby płaciż
za wizje tak
za reklame i rozpowszechnianie
Fajniepanowie wyglądacie i mądrze gadacie :-)
dobra ja zaraz zrobie tego + tylko ide oczywiście