Wpisy 1 316 581 – 1 316 680
5 stycznia 2013 23:11 → 5 stycznia 2013 23:47, 100 wpisów
Panie Pasko a kto jest tam obok Pana?..tak niewyraznie widac..hmm moze napisze Pan nicka..bo glos i wizja u mnie..fatalna
Kurcze a ja przed świętami za 4/5 dostałem ok 300zł a dziś ponad tysiak.
Lestek 4/5 ponad tysiak a w co ty grałeś ?
Siedzi Szkot na schodach i płacze. Spotyka go drugi Szkot i pyta:
- Czemu płaczesz? Siostra ci umarła?
- Nie.
- To może teściowa wyjechała?
- Nie.
- No to może kot ci zdechł?
- Nie. Złamał mi się ząb w grzebieniu.
- I to jest powód do płaczu?
- To był ostatni......
- Czemu płaczesz? Siostra ci umarła?
- Nie.
- To może teściowa wyjechała?
- Nie.
- No to może kot ci zdechł?
- Nie. Złamał mi się ząb w grzebieniu.
- I to jest powód do płaczu?
- To był ostatni......
ale fajnie widac Was Panowie
troszke z fonia mam klopoty..ale moze uda mi sie
odsluchac jutro na spokojnie
troszke z fonia mam klopoty..ale moze uda mi sie
odsluchac jutro na spokojnie
Mieszkał facet z papugą i mówi:
- Ty papuga, mam mieć gości, a mam tylko jedną flaszkę. Idę zatem do sklepu dokupić trochę ale pamiętaj nie rusz tej z lodówki, bo ci wyrwę wszystkie pióra jak wrócę a nie będzie wódki.
Przychodzi facet ze sklepu,a pijana papuga wyrywa sobie pióra z klaty i krzyczy:
- a na ch** mi te pióra.dobranocka wszystkim,
- Ty papuga, mam mieć gości, a mam tylko jedną flaszkę. Idę zatem do sklepu dokupić trochę ale pamiętaj nie rusz tej z lodówki, bo ci wyrwę wszystkie pióra jak wrócę a nie będzie wódki.
Przychodzi facet ze sklepu,a pijana papuga wyrywa sobie pióra z klaty i krzyczy:
- a na ch** mi te pióra.dobranocka wszystkim,
Pasko co masz napisane na suficie bo wyglada jak bys czytal z sufitu
Janusz odwiedzalność coraz większa bo kryzys. Coraz więcej osób chce wygrać
Pano....Pasko widze na zywo pierwszy raz..jest sympatycznym i przystojnym facecikiem..
Lestek a jak to zrobiłeś ja też długo i dużo nawet gram. Przeważnie w Multi Multi czasem Lotto i Mini Lotto. Miałem w MM parę razy 3/5 w Lotto 2/6 i Mini Lotto 2/5. A dzisiaj zagrałem moim systemem: 13,23,33,43,53 i trafiłem 4/5 niestety zabrakło liczby zamiast 53 no 63. A jak zrobiłeś że trafiłeś 5/5 ile grasz masz radę jakąś ? Bo na dwa losowania miałem ale w drugim porażka 0/5 nic nie weszło odp.
Pasko i Kosmatek i ten Nieznajomy Pan..gracie rowniez w zagraniczne lotto?
Ciekawe,jakie województwo biedzie przodowało w wygranych,
w 2013ym,bo 2012 należał do pomorskiego,z największą
wygraną w Gdyni ponad 33mln.
w 2013ym,bo 2012 należał do pomorskiego,z największą
wygraną w Gdyni ponad 33mln.
Zuza8 to ładnie nawet trafiłaś ale szkoda że nie 7/8 by było trochę kasy na przyjemności ale powodzenia w przyszłości ci życzę ja dzisiaj 4/5 trafiłem w MM i tylko 20 zł jedna liczba 53 a tam 63 a korciło ją zaznaczyć ale niestety. A tak poza nawiasem ile masz lat niewiasto ?
lub skożystać z mikra i głosników
dobranoc wszystkim
ide lulu
panowie
panie
ide lulu
panowie
panie
ktoś traci zasieg i tak dziwnie słychać
Przepraszam cie kochana ale ja tak z czystej ciekawości ja mam 20 lat niedługo 24.04 urodziny. A tak po za tym szukam girl hi hi odp.
Niech zgadnę z 18 lat masz ? Dobra dobranoc wam
moze nastepnym razem pogadamy teraz wpizamie nie wypada sie pokazywac nastepnym razem z przyjemnoscia porozmawiam z wami
hehe niech kożysta puki może bo potem pantofelek czeka
na wi-fi jest ok sam kożystam tak
Kosmateczku nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jestem tu w domu..tyle ze chorobsko mnie dopadlo i czuje sie fatalnie..oj
tak lubie wieczorkiem przy laptopie posiedzic na luzie panoramix
Nie dosłownie a ile masz lat ? Nie chcesz mnie poznać mamy XXI wiek można po czatować no nie ?
Dobranoc.
jezeli gra uzaleznia ,bo raczej tak to moze naleza sie graczom swiadczenia podobne do tych jakie pobieraja smasosze nalogowi trunkow mocnych
Witam wszystkich
witam hangout
witam złotarybko
kosmaty mniam ale pycha
i ciekawe czy wszystkim da ha ha