Wpisy 1 315 596 – 1 315 695
5 stycznia 2013 18:25 → 5 stycznia 2013 19:38, 100 wpisów
Moim zdaniem T.S nie powinien dysponować kwot wygranych już raz do powtórnego zasilenia czy to kumulacji czy kwot które sam gwarantuje (2 000 000) w przypadku trafienia szóstki...
To ryzyko firmy i jeśli niema środków, to niestety ale wypłaca z własnego kapitału.
Widać na tym przykładzie, że coś w tej firmie jest nie tak
To ryzyko firmy i jeśli niema środków, to niestety ale wypłaca z własnego kapitału.
Widać na tym przykładzie, że coś w tej firmie jest nie tak
Kwoty nieodebrane przechodzą na tzw. "środki własne" spółki ,
do dyspozycji, w przeciągu roku kalendarzowego, wg zasad rozpisanych w regulaminach...
cześć
dzikus
do dyspozycji, w przeciągu roku kalendarzowego, wg zasad rozpisanych w regulaminach...
cześć
dzikus
kuźwa jak widze dyrektora TS Z GDAŃSKA który w Panoramie opowiadał że ksiądz przyszedł z główną wygraną w DL ale jej nie odebrał bo go miliony nie interesują to mnie to przekonuje że to ściema z tymi wygranymi!
pylcek
A nie ma możliwości, że jakiś gamoń, jak Rychu eR. wspominając podobno jakieś tam wydarzenia, które miały mieć miejsce - po prostu - chrzanił kosmiczne głupoty ?
A nie ma możliwości, że jakiś gamoń, jak Rychu eR. wspominając podobno jakieś tam wydarzenia, które miały mieć miejsce - po prostu - chrzanił kosmiczne głupoty ?
tez widziałem to w panoramie ale ,,,, żeby gość nie zabrał wygranych milionów jakoś mi w to ciężko uwierzyć
no, jak biskup też widział, to po chopie
ekskomunika, czy jak tam się to nazywa
ekskomunika, czy jak tam się to nazywa
włąśnie - bez jaj
przecież by odebrał i nawet choćby 0 - sam sobie rzucił na tacę
przecież by odebrał i nawet choćby 0 - sam sobie rzucił na tacę
najważniejsze jest zdrowym być, mieć 20 lat i mieć wszystko e "d"
Pecunia non olet
Bogacze tak twierdzą,
Że pieniądze śmierdzą.
Lecz ja tak nie twierdzę,
Bo groszem nie śmierdzę.
J. Sztaudynger
Bogacze tak twierdzą,
Że pieniądze śmierdzą.
Lecz ja tak nie twierdzę,
Bo groszem nie śmierdzę.
J. Sztaudynger
Ja mysle ze ten co nie odebrał tych 17 mln nie sprawdził kuponu i tyle
jakby ktos sie ubral za ksiedza i pochodzil po koledzie to tez by troche kasy zebral
na bank - musiial zaginac kupon, pewnie teraz jest na wysypisku,a ktos jedynie domniema ze wygral
wirtualne tez mozliwe - bo tak to by kase przeznaczyli dla grajacych
pewnie przejdzie na premie dla prezesow / dyrektorow / kierownikow
jaki qrde fikcyjny , jaki wirtualny ? jacy oszuści ?
- przecież wszystkie zakłady są zapisane na dyskach w systemie
- jeśli z jakiegokolwiek powodu nie odbierze , teraz już w trybie reklamacyjnym - kasa przechodzi na środki własne i z tego, między innymi, biorą na możliwe też dopłaty, czy do gwarantowanych 6/6 , czy niższe stopnie
- przecież wszystkie zakłady są zapisane na dyskach w systemie
- jeśli z jakiegokolwiek powodu nie odbierze , teraz już w trybie reklamacyjnym - kasa przechodzi na środki własne i z tego, między innymi, biorą na możliwe też dopłaty, czy do gwarantowanych 6/6 , czy niższe stopnie
podajcie numery kont
pięciu pierwszym prześlą
tylko głośno trzeba krzyczeć
pięciu pierwszym prześlą
tylko głośno trzeba krzyczeć
srodki wlasne jak sama nazwa mowi czyli takie ktore TS ma dla siebie
angierski to jest pewne!Oszustwo!Jak wygram to pieprzne im w twarz tym kuponem i powiem nie potrzebuje tych milionów Amen!
pylcek ja mysle ze wejde do nich jak zebrak, podarte ubrania i zabiore swoja kase powiem ze jeszcze tu wroce
angierski
zażenowany jestem, moim zdaniem, to naprawdę nie problem - zajrzeć w kilka miejsc - no, skoro ja jeden z większych pajaców na tej stronie potrafię
i choćby - tak -
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/lotto/regulamin-gry-lotto-oraz-plus.pdf
§17 pkt 2,3 i
4. Łączna kwota środków własnych Spółki wypłacona na warunkach, o których mowa w ust. 2-3, nie może być w roku kalendarzowym wyższa niż łączna kwota nieodebranych wygranych w Lotto w stosunku, do których termin przedawnienia upłynął w poprzednim roku kalendarzowym.
zażenowany jestem, moim zdaniem, to naprawdę nie problem - zajrzeć w kilka miejsc - no, skoro ja jeden z większych pajaców na tej stronie potrafię
i choćby - tak -
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/lotto/regulamin-gry-lotto-oraz-plus.pdf
§17 pkt 2,3 i
4. Łączna kwota środków własnych Spółki wypłacona na warunkach, o których mowa w ust. 2-3, nie może być w roku kalendarzowym wyższa niż łączna kwota nieodebranych wygranych w Lotto w stosunku, do których termin przedawnienia upłynął w poprzednim roku kalendarzowym.
Trisetum-
Ale śmieciarze w okolicy mają zajęcie(zapewne kopią jak szaleni}
Ale śmieciarze w okolicy mają zajęcie(zapewne kopią jak szaleni}
czyli na nastepny rok suma srodkow wlansych bedzie rowna 17 mln albo troche wiecej
takie coś to jednorazówka ...
o wiele więcej jest tych niższych przegapionych, zapomnianych...
...
a jeśli się tak zdarzy, że by owa kwota miała by przekroczyć, to
za czwórkę w lotto może być nawet mniej niż się filozofom śniło
o wiele więcej jest tych niższych przegapionych, zapomnianych...
...
a jeśli się tak zdarzy, że by owa kwota miała by przekroczyć, to
za czwórkę w lotto może być nawet mniej niż się filozofom śniło
no pewnie teraz na segregacji odpadow beda szukac kuponu i sprawdzac wyniki
angierski
A CO niby mają sobie odebrać ?
każde losowanie, lepiej - prawie , bo zdarzyły się kilka razy pewne spektakularne, ale jest /już/ z tego powodu zmiana w regulaminie, otóż więc - każde losowanie , nawet w grach gwarantowanych - to z matematyki, statystyki, regulaminów i zasad - plus minus 50 % z wpływów dla nich, to co mają odbierać ???
A CO niby mają sobie odebrać ?
każde losowanie, lepiej - prawie , bo zdarzyły się kilka razy pewne spektakularne, ale jest /już/ z tego powodu zmiana w regulaminie, otóż więc - każde losowanie , nawet w grach gwarantowanych - to z matematyki, statystyki, regulaminów i zasad - plus minus 50 % z wpływów dla nich, to co mają odbierać ???
lepiej od razu załóż RPDO, czyli RUCH PRZEGRANYCH DO ZERAhhehehheehhehehe
Robal_36 oczywiscie maja co - pieniadze z MM, wygrane od 8-10 rzadko sie zdarzaja nawet rzadziej niz lacznie z prawdopodob. takze za kazdym razem maja z 60 % do kieszeni albo wiecej
jakby sie gralo w grupie - to wygrane mozna by bylo liczyc o dwa w gore - czyli to co 3/5 by bylo 5/5 np 10 razy szybciej
w kasynie internetowym duzo wieksze sa wygrane niz w tym multi, wiem ze koszty kolektur sa duze, ktos musi miec prace , ale jakby pozbyc sie kolektur i przezucic sie na internet to konkurencja dalaby im popalic
ale jedno jest pewne TS nie splajtuje, zawsze bedzie o krok do przodu nad innymi nie internetowymi loteriami
horoskop na weekend:
Wodnik,
Będziesz mieć możliwośćpolepszenia swojej sytuacji ekonomicznej. Bądź spoatrzegawczy i działaj łącząc wszystkie swoje umiejętności i zdolności. Będziesz mieć okazję do umocnienia swojego związku i osiągnięcia intensywnych emocji, które pozwolą Wam się wzajemnie zrozumieć
Wodnik,
Będziesz mieć możliwośćpolepszenia swojej sytuacji ekonomicznej. Bądź spoatrzegawczy i działaj łącząc wszystkie swoje umiejętności i zdolności. Będziesz mieć okazję do umocnienia swojego związku i osiągnięcia intensywnych emocji, które pozwolą Wam się wzajemnie zrozumieć