Wpisy 1 315 496 – 1 315 595
5 stycznia 2013 14:32 → 5 stycznia 2013 18:22, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Użytkownik jareq08 dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
dziewczyny r.....c ich po uszy Ts j......ny wy........la nas z kasy k.......s
Cześć wszystkim.. nie było szóstek...
ale 5/8 jest
Wygranym ..brawo
ale 5/8 jest
Wygranym ..brawo
wasyl np tutaj
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13142556,Szukamy_milionera__Nikt_nie_zglasza_sie_po_17_milionow_.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13142556,Szukamy_milionera__Nikt_nie_zglasza_sie_po_17_milionow_.html
dobra będę tu wieczorkiem, bo albomi się coś przyjara albo roz****li
lila malo daj mu ............ kijem w l........b h.......i je.......u
i już mnie ni ma teraz tanecznym krokiem spintalam z domu przed batmanem
Test MM.
22, 25, 30, 33, 38, 43, 44, 47, 49, 50, 53, 54, 57, 59, 62, 63, 65, 67, 68, 70.
----------------------
22, 25, 30, 33, 38, 43, 44, 47, 49, 50, 53, 54, 57, 59, 62, 63, 65, 67, 68, 70.
----------------------
torsan:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-11-2012/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-11-2012/
przepraszam. Miało być:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-07-2011-1400/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-07-2011-1400/
Pasko-raz na rok może tak jest ale na poważnie to więcej ludzi gra na 10/10 i dlatego
To był faktycznie pojedynczy wyjątek, świadczący, że nie zawsze
A dlaczego tak jest, to sam sobie odpowiedziałeś. Ludzie puszczają na 10 skreśleń kuponów ponad 5x więcej niż na 6 skreśleń.
A dlaczego tak jest, to sam sobie odpowiedziałeś. Ludzie puszczają na 10 skreśleń kuponów ponad 5x więcej niż na 6 skreśleń.
przekroczy z 200-300tyś, w tym roku jeszcze j, kaskadera i lotto nie grałem
lotek ma wygrane typu 40,80,500,1000zł; czego nie mają np. o/r, szy10 - dlatego jest najlepszą zdrapką
torsan wczoraj drapacz kupił 3 paczki lotka i 2 szy10 i prze***ł ponad 500zł
drapek mialem 7/10 z + 6 losowan temu ale nie puscilem, akurat w tym tygodniu sobie odpuscilem
Pasko
jesteś ?
znalazłbyś chwilę żeby zliczyć i porównać ilość zakładów i trafień 6/6 w lotto i lotto plus w zakładach zawartych od początku, od 15-09 ?
jesteś ?
znalazłbyś chwilę żeby zliczyć i porównać ilość zakładów i trafień 6/6 w lotto i lotto plus w zakładach zawartych od początku, od 15-09 ?
a jak tam w zdrapkach wam idzie?
u mnie ostatnio w sklepie w EXTRA PENSJĘ trafiła się główna wygrana
u mnie ostatnio w sklepie w EXTRA PENSJĘ trafiła się główna wygrana
codee
komunikaty różnie ludzie w kolekturach czytali...
za wuwuwu
lotto.pl/zdrapki
ex p 227
10.10.2012-Trzcianka
24.09.2012-Sucha Beskidzka
ex p 228
27.12.2012-Pisz
10.12.2012-Lędziny
komunikaty różnie ludzie w kolekturach czytali...
za wuwuwu
lotto.pl/zdrapki
ex p 227
10.10.2012-Trzcianka
24.09.2012-Sucha Beskidzka
ex p 228
27.12.2012-Pisz
10.12.2012-Lędziny
Mój mail do TS ale i tak pewnie ch... z tego będzie.
Witam!
Chciałem się dowiedzieć dlaczego jeśli osoba, która np. wygrała 17 milionów zł w grze Lotto i nie odbierze tych pieniędzy po pół roku od losowania te pieniądze nie trafiają z powrotem do puli na najwyższe wygrane czyli nie powiększają danej kumulacji po ostatnim dniu, w którym można było zgłaszać roszczenia? Uzasadnianie, że pieniądze te trafiają do graczy z gwarantowanej puli 2 mln nie jest zasadne gdyż tak czy inaczej ta pula jest gwarantowana z pieniędzy firmy.
Czy jest możliwość przekazania takiej zmiany zarządowi Totalizatora Sportowemu, aby wzięli ją pod uwagę i ją przeanalizowali? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Witam!
Chciałem się dowiedzieć dlaczego jeśli osoba, która np. wygrała 17 milionów zł w grze Lotto i nie odbierze tych pieniędzy po pół roku od losowania te pieniądze nie trafiają z powrotem do puli na najwyższe wygrane czyli nie powiększają danej kumulacji po ostatnim dniu, w którym można było zgłaszać roszczenia? Uzasadnianie, że pieniądze te trafiają do graczy z gwarantowanej puli 2 mln nie jest zasadne gdyż tak czy inaczej ta pula jest gwarantowana z pieniędzy firmy.
Czy jest możliwość przekazania takiej zmiany zarządowi Totalizatora Sportowemu, aby wzięli ją pod uwagę i ją przeanalizowali? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
siemka wszystkim
Pawcio oni mają w poważaniu to co tam ktośim pisze, ROSTOWSKI okrada Nas wszędzie i na wszystkim żeby tylko udupczyć do budżetu kasę.
Codee: Nom, ale powinni też wysłuchiwać opinii graczy bo to jest ważne. Tak samo jak te 3 osoby wygrały po 17 mln i jak ta jedna nie odbierze to albo powinni to podzielić na te dwie osoby co wygrały albo na następną kumulację dodać.
nie glosujcie na PO, PIS wszystkie ustawy z PO wrzuci do kosza
pasko jestes tu gdzies ,bo u mnie sie chmurzy i prawdopodobnie pojade prosic gosci na 18-ke syna i na video-chacie mnie niebedzie
Pawcio
do licha - dodają, jako "z środków własnych" do tych wygranych , które gwarantują - do tych ewentualnych do wyjęcia dwóch baniek, które są do wygrania po pierwszym 'pokumulacyjnym' losowaniu - bo wpływy są NIŻSZE
a przy okazji 17.20 w puli na 6/6 - 8,072 mln
do licha - dodają, jako "z środków własnych" do tych wygranych , które gwarantują - do tych ewentualnych do wyjęcia dwóch baniek, które są do wygrania po pierwszym 'pokumulacyjnym' losowaniu - bo wpływy są NIŻSZE
a przy okazji 17.20 w puli na 6/6 - 8,072 mln
Witam wszystkichZnowu nici z wygranej!Robal zkąd te informacje masz gdzieś lottomat?
trisetum
tak, to nawet na swój sposób zabwne - gdzie te czasy, kiedy ustawiały się kolejki i osiem baniek, to druga /jeśli mnie pamięć nie myli/ kumulacja
pylcek
właśnie wysyłałem, a w każdej "żółtej budzie" możesz uzyskać info o rzeczywistej puli / w każdej grze/
tak, to nawet na swój sposób zabwne - gdzie te czasy, kiedy ustawiały się kolejki i osiem baniek, to druga /jeśli mnie pamięć nie myli/ kumulacja
pylcek
właśnie wysyłałem, a w każdej "żółtej budzie" możesz uzyskać info o rzeczywistej puli / w każdej grze/
i tak będą ciągnąć dalej komulacjeDlaczego niemcy tak dobrze typujĂĄ mają 6liczb+dodatkową od 0do 9i trafiają a my głupki nie możemy!
ludzie majĂĄ mniej pieniędzy i kapneli się że kumulacja to ściema i ustawka!
pylcek
A przyszło Ci do głowy, choćby, ile z przeciętnej pensji Herr Helmut może kupić zakładów ?
a i powiedz mi - w sytuacjach kiedy 'pula hula' i jest około 50 baniek u Nas, to przestaje być ściema i ustawka ?
A przyszło Ci do głowy, choćby, ile z przeciętnej pensji Herr Helmut może kupić zakładów ?
a i powiedz mi - w sytuacjach kiedy 'pula hula' i jest około 50 baniek u Nas, to przestaje być ściema i ustawka ?