Wpisy 1 314 573 – 1 314 672
4 stycznia 2013 23:25 → 5 stycznia 2013 04:27, 100 wpisów
a mnie zapraszają od kilku lat i może w tym roku wkońcu pojadę'kuzyn był u mnichów tybetańskich 10 lat a teraz jest po psychologi i jest couchem
to zupełnie inni ludzie w innej rzeczywistości
to zupełnie inni ludzie w innej rzeczywistości
no to spoko coucher nawet fajna praca tylko trzeba miec umiejetnosci
bella34: ciekawe, ciekawe. A jaki jest Twój kuzyn po takim doświadczeniu?
dziki kraj troche jesli chodzi o faune, u nas akurat takich zwierzat nie ma
Pasko hmmmm jak by to ująć najprościej...jest bardzo wyciszonym pozbawionym agresji człowiekiem,pomimo tego że jest majętny żyje bardzo "prosto' jest weganem,abstynentem i ma takie patrzenie na świat że ja mu zazdroszczę...chociaż gdyby przyszło mu zyć w naszym pięknym kraju to...
Pasko żartuję z kuzynem że przyjadę do niego na przeprogramowanie mózgu
falu banku nie rozbiles, ale bedziesz mial na jutrzejsze granie
bella34: to chyba tam pojadę. Alkoholu nie lubię, za to lubię spokój i brak agresji
Pasko wez zrob juz nowa sonde bo tmta zeszloroczna i juz nieaktualna
Wiem jak jest w R.P.-ale opowiadaj o "wrażeniach"-Czyżby "Na Zachodzie bez zmian"?
tak sie tylko mowi - ale w nocy spac to juz trzeba grzac non stop
rozmawia 2-ch ginekologów.Jeden mówi:wiesz jaką miałem dziś pacjentkę?Miała łechtaczkę jak cytryna.Taką dużą?-pyta drugi.
Nie,taką kwaśną-odpowiada ten pierwszy
Nie,taką kwaśną-odpowiada ten pierwszy
Gonzu na zachodzie nie jest zle ... nie widze zeby we francji czy szwajcarii ludziom bylo smutno
okulista mówi do zobaczenia , laryngolog do usłyszenia a ginekolog âjeszcze do pani zajrzę â
w polsce jest tak ***a smutno ze nie bede komentowal tego co dzis za oknem widzialem
od nowego roku juz sie zapowiada ze ludziom bedzie sie jeszcze gorzej zylo w tym kraju
Kretyni nadal wygrywają:
http://www.tvn24.pl/17-milionow-z-wielkiej-kumulacji-wciaz-czeka-na-wlasciciela,298169,s.html
http://www.tvn24.pl/17-milionow-z-wielkiej-kumulacji-wciaz-czeka-na-wlasciciela,298169,s.html
Niegrać w Lotto(ale chyba się nieuda{)
+ doczekać kolejnego wnuka(czkę)-chyba b.realne
+ doczekać kolejnego wnuka(czkę)-chyba b.realne
z ciekawosci wpadlem na mp zobaczyc co sie dzieje czy moze sie cos zmienilo ale chyba wszystko jak po staremu
Jutro postaramy się zrobić kolejne spotkanie na żywo (Hangout) ... tak przed losowanie o 21:30 ?
pasko .ten ich sposób to jest moj podobny.nie wiem jak te liczby są rozpisywane.ale malo co wchodzi.dzis sprawdzalem.nie dokladnie.bo nie mialem czasu.moim programem....chyba ze zle on liczby rozkłada.zobaczymy.pozdro
dobry
------
...................
Dzień dobry.. .
...................
Dzień dobry.. .
15 osób jest na Multipasko.. .
.........................................
.........................................
12.