Wpisy 1 314 539 – 1 314 638
4 stycznia 2013 23:14 → 4 stycznia 2013 23:59, 100 wpisów
bella
teraz juz naprawde spadam... podejrzalem tylko wygrane... w jokerze maszyna byla bardzo nielaskawa dla grajacych
teraz juz naprawde spadam... podejrzalem tylko wygrane... w jokerze maszyna byla bardzo nielaskawa dla grajacych
mam rodzinę najbliższą w Sydnej Perth i Canberra i nadzieje że może w tym roku uda się tam polecieć
chcesz dam ci namiar na fb do niego to znim pogadasz odnosnie wiz itp
a mnie zapraszają od kilku lat i może w tym roku wkońcu pojadę'kuzyn był u mnichów tybetańskich 10 lat a teraz jest po psychologi i jest couchem
to zupełnie inni ludzie w innej rzeczywistości
to zupełnie inni ludzie w innej rzeczywistości
no to spoko coucher nawet fajna praca tylko trzeba miec umiejetnosci
bella34: ciekawe, ciekawe. A jaki jest Twój kuzyn po takim doświadczeniu?
dziki kraj troche jesli chodzi o faune, u nas akurat takich zwierzat nie ma
Pasko hmmmm jak by to ująć najprościej...jest bardzo wyciszonym pozbawionym agresji człowiekiem,pomimo tego że jest majętny żyje bardzo "prosto' jest weganem,abstynentem i ma takie patrzenie na świat że ja mu zazdroszczę...chociaż gdyby przyszło mu zyć w naszym pięknym kraju to...
Pasko żartuję z kuzynem że przyjadę do niego na przeprogramowanie mózgu
falu banku nie rozbiles, ale bedziesz mial na jutrzejsze granie
bella34: to chyba tam pojadę. Alkoholu nie lubię, za to lubię spokój i brak agresji
Pasko wez zrob juz nowa sonde bo tmta zeszloroczna i juz nieaktualna
Wiem jak jest w R.P.-ale opowiadaj o "wrażeniach"-Czyżby "Na Zachodzie bez zmian"?
tak sie tylko mowi - ale w nocy spac to juz trzeba grzac non stop
rozmawia 2-ch ginekologów.Jeden mówi:wiesz jaką miałem dziś pacjentkę?Miała łechtaczkę jak cytryna.Taką dużą?-pyta drugi.
Nie,taką kwaśną-odpowiada ten pierwszy
Nie,taką kwaśną-odpowiada ten pierwszy
Gonzu na zachodzie nie jest zle ... nie widze zeby we francji czy szwajcarii ludziom bylo smutno
okulista mówi do zobaczenia , laryngolog do usłyszenia a ginekolog âjeszcze do pani zajrzę â
w polsce jest tak ***a smutno ze nie bede komentowal tego co dzis za oknem widzialem