Wpisy 1 313 372 – 1 313 471
4 stycznia 2013 14:49 → 4 stycznia 2013 16:17, 100 wpisów
Tak jest super jak ja się ciesze że coś trafiłemBRAWO AMBER LOTTO
Jutro dzien bliźniaków?ojeny,trzeba graćtylko ze ja chyba 4 jestem?
Robalku nie kop leżącego
jasna cholera z nimi
uciekam bo jak zwykle pernamentny brak czasu
jasna cholera z nimi
uciekam bo jak zwykle pernamentny brak czasu
i te wieczne olśnienia jakie to było genialne po fakcie. Na moim profilu liczby Bliźniąt 2/3, Wodnika 2/3 a w liczbach Bliźniąt ukryte więcej liczb bo 27,35,41,9,8,5,72,53,14 czyli 5/10.
Szkoda, że medusia jak zwykle mądra po szkodzie
Szkoda, że medusia jak zwykle mądra po szkodzie
tesa
Pod drzwiami już są klienci więc pojawiam się znikam no i wpisy mi uciekają
i naprawiam błąd
Pod drzwiami już są klienci więc pojawiam się znikam no i wpisy mi uciekają
i naprawiam błąd
Zobaczę wieczorem. Z twoimi liczbami jest tak jak z resztą z 80-ciu
nie zapomnijcie o 1 w najbliższych dniach. Póki co medea, z podanych w e-mailu zestawów wyszła kaszanka , zobaczymy co na 22:15
qwett
kondi
Liczby moją metodą z e-maila też nie olśniewają liczbą trafień, ale coś przyuważyłam i też sprawdzę na 22.15
kondi
Liczby moją metodą z e-maila też nie olśniewają liczbą trafień, ale coś przyuważyłam i też sprawdzę na 22.15
kondi
A ty myślisz, że na co ja poluję skoro większość daty urodzenia już weszła
A ty myślisz, że na co ja poluję skoro większość daty urodzenia już weszła
qwett
Jak uzbieram jakieś klepaki z portfela na zakład to oczywiście
Jak uzbieram jakieś klepaki z portfela na zakład to oczywiście
medusia cos wygrała?
a widze ze nie zdązyłas...
Teraz za wiele monety na granie nie mam więc tak jak dzisiaj i pewnie nie raz jeszcze wysyłam jeden zakład na 3 skreślenia
islandorka
Na całe szczęście nie puściłam, bo metoda eksperymentalna i zawodna jak się okazało
Na całe szczęście nie puściłam, bo metoda eksperymentalna i zawodna jak się okazało
w kieszeni miałam całe 5 zeta więc trudno powiedzieć co bym wysłała
A ta dycha to tylko testy moich typowań. Jak będzie przynosić jakiś zysk i zauważę jakąś zbieżność w typowaniu liczb to wtedy zapłacę większy podatek dla TS
Z całym szacunkiem nasze typy i przewidywania gówno się sprawdzą!
Ja od teraz z moich 10 liczb po losowaniu wyrzucam wylosowane a dokładam nowe lub na odwrót
kocur
to dobra taktyka ja tak dochrapałam sie w pewnym momencie 7/10 tyle, że dobry kawał czasu temu
to dobra taktyka ja tak dochrapałam sie w pewnym momencie 7/10 tyle, że dobry kawał czasu temu
torsan kuźwa obojętnie kto losuje to jawny wkręt{{klaps}Tabelka o 14 z wygrąnymi }Pawus my nie mamy na to wpływu góra steruje!
pylcek-może i obojętne w święta dopiero pierwszy raz przy Moreno trafiłem 4zl a przy innych jakoś bardziej idzie coś trafić
Medea A ja teraz wirtualnie tak zastosuję. Jak miałem pieniążki to tak sobie mówiłem że tak będę typował, a jak nie mam to sprawdzam. przynajmniej pieniędzy mi tyle nie idzie na granie
Tak doszło do tego że cieszymy się z wygranej kwoty 2zł 4zł a wydaliśmy 10zł
To jest paranoja!
To jest paranoja!
kocur
jak zwykle teoria spoko a praktyka średnio.
wczoraj wytropiłam pięć liczb, które dawały 3/5 w mini, ale pożałowałam 1,25 a wczoraj wieczorem ból głowy nie dał mi szans na typowanie i dzisiaj na 14-stą sobie odpuściłam puszczenie w realu. Zakreśliłam cztery zakłady z kasą na dwa czyli równie dobrze mogłoby być 4/6,4/7 jak 3/10 razy dwa
jak zwykle teoria spoko a praktyka średnio.
wczoraj wytropiłam pięć liczb, które dawały 3/5 w mini, ale pożałowałam 1,25 a wczoraj wieczorem ból głowy nie dał mi szans na typowanie i dzisiaj na 14-stą sobie odpuściłam puszczenie w realu. Zakreśliłam cztery zakłady z kasą na dwa czyli równie dobrze mogłoby być 4/6,4/7 jak 3/10 razy dwa
Radzik Nie stosuje powtórek. jak grałem więcej to też bardzo rzadko tak grałem chociaż wiem że się dużo powtarza z losowania na losowanie.
Oczywiście życzę Wam wysokich wygranych!Rozwalcie bonusaNa 22 mam 9*2 z której będzie