Wpisy 1 312 753 – 1 312 852
4 stycznia 2013 09:56 → 4 stycznia 2013 11:00, 100 wpisów
unhappy
sam skreślam, od następnego tygodnia rozpoczynam granie w tym roku, oby w większymi sukcesami
sam skreślam, od następnego tygodnia rozpoczynam granie w tym roku, oby w większymi sukcesami
ania chyba też to był 2011 jak te wszystkie sie złożyły wygrane,a 4/5 w mini miałem na ch/t 2 zakłady
mirnam, ja gram wylacznie 1, rzadko 2 zakladami, zawsze za pojedyncza stawke... lacznie z opcja plus, ktora wysylam incydentalnie, wyslalem dopiero 480 zakladow... czyli w typowaniach mam 7/10 co 120 zakladow poki co
wiesiek77 odsnieżysz, ze dwa razy w tygodniu i na granie będzie kaska
ania, przypomina mi sie scena ze zmiennikow, jak pan stanislaw (bronislaw pawlik) chcial wyswatac jacka, by nie musial dojezdzac do pracy w wa-wie
angierski, probowalem twoja metoda, ale ja nie umiem za bardzo czytac map... musialbym sie z nimi troche bardziej oswoic
unhappy ja juz nie pamietam tak dobrze tego filmu, dawno nie oglądałam
ania, na yt niestety juz nie ma... stanislaw mowil, ze na jego oko co dziesiata, niech bedzie co setna, klientka ma mieszkanie w wa-wie i jest samotna pozniej sie licytowali, czy ma byc brunetka czy blondynka
wiesiek, kiedys mialem je wrzucic w jakas siec neuronowa pod rozpoznawanie obrazow... moze ona by cos znalazla... ale stwierdzilem, ze zadnych powtarzalnych wzorcow tam nie ma, wiec nie marnowalem na to czasu
unhappy wiesz nie zawsze wchodzi z ostatniego losowania, ale na pewno czesto i teraz pewnie bedzie wchodzil (po tej przerwie). Zauwaz jeszcze ze blizej srodka trzeba wybierac liczby
unhappy, no a teraz w wa-wie to nie ma duzo samotnych z mieszkaniem? są, moze wiecej niz za komuny
ania, chyba sa... jak sie korzysta z komunikacji miejskiej, wystarczy popatzrec, ile kobiet sie na ciebie oglada
unhappy jakby powiedziec 100% metody nie ma na plusa, ale jesli sie wybierze z 20 - 5 liczb a reszte sam dobierze to tak jest najoptymalniej i plus moze wpasc czesciej (pytanie jak wybrac te 5 liczb)
kiedys nawet czytalem artykul w stolecznej wyborczej, gdzie opisywali to zjawisko jako dowod na potwierdzenie tego, ze w wa-wie ludzie sa bardziej samotni niz w innych miastach
angierski, moze kiedys sie w ogole powazniej zabiore za analizowanie tych liczb, ktore wypadaja jako plusy, ale na razie po prostu mi sie nie chce, bo i tak nie zamierzam grac w opcji z plusem
Witam wszystkich
bardzo możliwe.bo kazdy żyje swoim zyciem...malo kogo znasz i na przystanku moga ci wsadzic kosę.nikt tym sie nie przejmie
OPA nie szukam sponsora, ja jestem z tych co nic nie dajO od siebie ale tez i nic nie biorO od innych, spadam
dla mnie rzeczy amrtwe to az takiego znaczenia nie maja, no oprócz praki automatycznej
pralke jak bedzies zkupowac to najnowszy produkt mastercook bio nie pamietam jak sie nazywa.klapa od góry
ja nie czekam...bo osiwije.szukam opcji.sprawdzam co byloby gdyby.cos tam wychodzi .ale jeszcze obserwuje
od jakiego czasu sie interesujesz Aniu MM?
czy pamietasz gdzie padla pierwsza wygrana z plusem MM ?
czy pamietasz gdzie padla pierwsza wygrana z plusem MM ?
pasko jak cos to zamiesc artykół o jutrzejszym spotkaniu na stronie
mamy zalozmy 5 stref po 2 liczby - jak przydzielic liczby zeby weszla gwarancja 5/5 z 10 liczb przy trafieniu 5/10 - liczba zakladow 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 32
90 złotych za trafienie 4 liczb w LOTTO
brak wygranych wyższego najwyższego stopnia w JOKERA,KASKADĘ,MM
LOTTO I LOTTO PLUS (lub częstotliwość padania mniej niż znikoma)
czy to jeszcze nie jest powód aby większość graczy rozpoczęła BOJKOT wszelkich gier organizowanych przez T.S??????
brak wygranych wyższego najwyższego stopnia w JOKERA,KASKADĘ,MM
LOTTO I LOTTO PLUS (lub częstotliwość padania mniej niż znikoma)
czy to jeszcze nie jest powód aby większość graczy rozpoczęła BOJKOT wszelkich gier organizowanych przez T.S??????
albo mammy system 1-1-1-2-2 i jak w tych 2-2 wybrac 4 liczby zeby wyszly 2 i sie nei zeszly w jednej grupie liczba zakladow 4
odpowiedz parzyste - nieparzyste, z jednej i zdrugiej dziesiatki
np 1, 21 - 2, 22
np 1, 21 - 2, 22
jest, w sumie
i w sumie od kilku już lat pewnego rodzaju większość bojkotuje
nieomal centralnie
i w sumie od kilku już lat pewnego rodzaju większość bojkotuje
nieomal centralnie
angierski>>>
Robala przebiłeś jego czasami trzy razy czytałam żeby zrozumieć.
Twoje -te ostatnie już siedem -i ni huhu.
Ty chyba ponadczasowy wizjoner jesteś.
Robala przebiłeś jego czasami trzy razy czytałam żeby zrozumieć.
Twoje -te ostatnie już siedem -i ni huhu.
Ty chyba ponadczasowy wizjoner jesteś.
Jednocześnie też zmieniły się warunki gry, cena, stawki, a także doszły nowe gry... Każda akcja wywołuje reakcję - nastąpiły więc pewne'migracje'... Dla przykładu express - mini /dane za mp/ :
2006-12-16 /sobota/ 5844x 3/5, szacowana ilość zakładów 779369
2012-12-15 /sobota/ 10860x 3/5, szacowana il. zakładów 1157 606
.
wiele dobrego
2006-12-16 /sobota/ 5844x 3/5, szacowana ilość zakładów 779369
2012-12-15 /sobota/ 10860x 3/5, szacowana il. zakładów 1157 606
.
wiele dobrego
Drapek...nie typujesz liczb takich jak potrzeba ...zobacz ile kasy możesz wygrac Ty sam w MM bonus wytypuj 10/10 w Lotto 6/6 do tego lotto plus i na dodatej joker ..wystarczy dobez skreslic liczby a może na chybka ta kasa czeka
Monet
Aha...
To tam wcześniej, to o lotto pytałem /dawnego dużego/ - czy grasz z plusem, czy bez ...
Aha...
To tam wcześniej, to o lotto pytałem /dawnego dużego/ - czy grasz z plusem, czy bez ...
1 2 3 4
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MzUzMDAzMzM3ODEwMDpI%2FTQICOzdczy83BM%3D
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MzUzMDAzMzM3ODEwMDpI%2FTQICOzdczy83BM%3D
trzeba pisac / myslec na skroty w dzidzinie totka nie ma co sie zaglebiac w niepotrzebne tematy - wybierac tylko te ciekawe