Wpisy 1 312 519 – 1 312 618
3 stycznia 2013 23:22 → 4 stycznia 2013 08:16, 100 wpisów
ponad 2.5 miesiąca 2 losowania dziennie .. prawdopodobieństwo 1:8 900 000 większe niż w lotto i nic i NIC !!! robią graczy nieźle w bambuko
kenny tak lecz Ts boi sie o wlasne gry sam gralbym tylko w euro milions jak wielu innych
2 euro za 1 szanse 1:116 mln? niee nawet kosztem kumulacji 80-150 mln euro
Jestem ZA(Nawet gdyby przez nasz akces szanse spadły do 156mil.
Niema chętnych-więc i ja przestaję się TU bałwanić(Ale daję Wam szansę-5min.{)
www.youtube.com/watch?v=YX6eoRTaoUc
dla ludzi z twardymi nerwami
dla ludzi z twardymi nerwami
w grudniu na 33 wyslane zaklady mm mialem 11 wygrywajacych... pod wzgledem liczby (nie wartosci) wygranych byl to chyba jak dotad najlepszy miesiac
witaj unhappy o 14 3/7 i wieczorem2/7 kuźwa jak żyć panie premierze?
pylcek, ja bym ci odpowiedzial: dlugo i zdrowo
obawiam sie jednak, ze pan plemiel, ktoremu budzet zus sie nie dopina, moglby byc odmiennego zdania
obawiam sie jednak, ze pan plemiel, ktoremu budzet zus sie nie dopina, moglby byc odmiennego zdania
ok to ty blisko władzy jesteś i głównej centrali TS!Wygraną masz zapewnioną!
pylcek, no wlasnie nie w lotto szostka w wa-wie nie padla juz grubo ponad pol roku... teraz gdynia jest w modzie
okazuje sie, ze czerwiec pod wzgledem liczby wygranych mialem jeszcze lepszy: 25 zakladow wygrywajacych na 56 wyslanych
Miło było ale uciekam!Wygrane na pomorzu wiadomo premier jest tam!Powodzenia
senna
cena ? i brak oczekiwanych wyników ?
a jak / w co - o jakie marzenia - na jaką kasę i za ile, plus minus/ grałeś do świąt ?
cena ? i brak oczekiwanych wyników ?
a jak / w co - o jakie marzenia - na jaką kasę i za ile, plus minus/ grałeś do świąt ?
robal
gram w mm na 10 skreśleń, przed świętami zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł
gram w mm na 10 skreśleń, przed świętami zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł
senna
a widzisz, patrzysz na takie rzeczy - ile czasu nie padło, na prawdopodobieństwo, na cenę zakładu i do tego, taka prosta sprawa - ile w każdej grze totalizatora można/chcesz wyrwać ?
a widzisz, patrzysz na takie rzeczy - ile czasu nie padło, na prawdopodobieństwo, na cenę zakładu i do tego, taka prosta sprawa - ile w każdej grze totalizatora można/chcesz wyrwać ?
drapek
cóż, te Twoje z wczoraj... powiem tak - to i tak lepszy wynik niż mój
cóż, te Twoje z wczoraj... powiem tak - to i tak lepszy wynik niż mój
1/10 + -> noooo, to coś szarpłeś ...
u mnie kompletna amba, inaczej mówiąc - golas w paszczę
u mnie kompletna amba, inaczej mówiąc - golas w paszczę
aaa, to już drugi raz w tym roku - dziś na plusa obstawiam ...24
r36
dlatego czasem trza grac z +; dziś o bonus walczę bez, a 9/9 zz +
dlatego czasem trza grac z +; dziś o bonus walczę bez, a 9/9 zz +
drapek
taaaa, ale - bez urazy, moim zdaniem, w całym tym bezsensie gry na mm+ p r a w i e jedyna korzyść, to te j a k i e ś ratowanie doooopska przy niskich trafieniach, a nawet 100% zysk przy aż takim celu, jak sięgnięcie jednej
taaaa, ale - bez urazy, moim zdaniem, w całym tym bezsensie gry na mm+ p r a w i e jedyna korzyść, to te j a k i e ś ratowanie doooopska przy niskich trafieniach, a nawet 100% zysk przy aż takim celu, jak sięgnięcie jednej