Wpisy 1 310 753 – 1 310 852
3 stycznia 2013 13:41 → 3 stycznia 2013 14:00, 100 wpisów
musze sobie gdzies drążek do podciągania zamontować...tylko gdzie?
po co mi siłownia, jak sprzęt mam w domu, ale nie mam miejsca, żeby go rozłożyc
kondi ..powiedz zonie ze jedziesz do Wawy na dobre pączki ..dostałeś zaproszenie od maxa
nie trzeba siłki - jak ktos chce mieć ładną formę ciała, to wystarczy drążek i brzuszki tudzież pompki
kondziu..nie oklapłam ale ciało się z wiekiem zmieniaja jest FIT jak rzadko kiedy
kondziu...no karwa trochę utyłam to jasne ale PO szybko wrócę do tej wagi jaką miałam
kondziu..***olisz 3 po 3 koleżanka przytyła w ciąży i szybko zrzuciła kilogramya ja zrzucę jeszcze szybciejna pewno nie zapuszczę się tak żeby mi kilosy zostały
kondziu
Przetestowałam czwórkę 3,6,10,15 niestety trochę na wariata, bo szefowa wezwała. Wyszło mi, że jak już co najmniej 3/4 z niej wchodzi to w tym losowaniu jest co najmniej 5/8 z wiersza składającego się z czwórki i jej odwrotności. Prawie zawsze natomiast po 3/4 powtarza się 2/4
Przetestowałam czwórkę 3,6,10,15 niestety trochę na wariata, bo szefowa wezwała. Wyszło mi, że jak już co najmniej 3/4 z niej wchodzi to w tym losowaniu jest co najmniej 5/8 z wiersza składającego się z czwórki i jej odwrotności. Prawie zawsze natomiast po 3/4 powtarza się 2/4
ale to na razie luźne spostrzeżenia w domu sobie jeszcze trochę pokombinuję
no właśnie medea, na wariata to wszystko wchodzi i gały na orbity wychodzą, a potem jakoś nie idzie
13max33 wiecej napisz, bo nie czaje przesłania, dzis jestes jaks zadzumiona
kuźwa lilka, znajdziemy temat, gdzie nie będziemy sie sprzeczać???
kondi
Bo jakby to było takie proste Toby już TS zadbał o brak dostępu do materiałów do badań
Bo jakby to było takie proste Toby już TS zadbał o brak dostępu do materiałów do badań
Aniu ..a nic nic napisałas sama 13ma33 więc napisałem że pewnie że ma
lila pwr.....a o dupie maryni bo nie miga byk jak ryczy to siku chce
kondi
Mam pewną myśl i zaraz po losowaniu spróbuję ją uskutecznić
Mam pewną myśl i zaraz po losowaniu spróbuję ją uskutecznić
medea, ale napisz cosik, bo tak nie wiem o co chodzi a może ktos znajdzie brakujące ogniwo - lepisj szukać we dwoje
siema siema zaczynamy losowanko